تاثیر اتفاقات سیاسی بر روی بازار خودرو چیست؟ | سرمایه گذاران بخوانند
یک کارشناس بازار خودرو اظهار داشت: حاشیه سود در خرید و فروش خودرو کاهش یافته است. تمایل به خرید خودرو کاهش یافته و به نظر میرسد که دیگر وضعیت خرید خودرو به عنوان یک سرمایهگذاری حفظ نشده است.
فیروز نادری، کارشناس بازار خودرو، درباره وضعیت کنونی بازار خودرو اظهار داشت: قیمتها در این بازار کمی افزایش یافته، اما فعالیتهای خرید و فروش چندان چشمگیر نیست.
نادری ادامه داد: قیمتها در بازار خودرو نباید به طور قابل توجهی افزایش یابد، زیرا تقاضا نسبت به سالهای گذشته به شدت کاهش یافته و خریدها دیگر مانند گذشته هیجانی نیستند. با این حال، تحولات سیاسی میتوانند موجب نوسانات قیمتی در بازار خودرو شوند و تعداد خریداران نیز در حال حاضر زیاد نیست.
وی ادامه داد: اگر اتفاق سیاسی رخ ندهد، بازار خودرو آرام میشود و قیمتها خود به خود پایین میآید، چون عرضه خودرو نسبت به تقاضا بییشتر شده و تقریبا جوابگوی تقاضا است؛ واردات خودرو به کشور شدت گرفته است، تعهد خودروسازان داخلی هم کم کم در حال تمام شدن است و مجدد پیش فروش میگذارند، این وضعیت باعث میشود بازار تقریبا ثبات پیدا کند.
نادری تصریح کرد: حاشیه سود خرید خودرو کم شده است و اشتیاقی برای خرید خودرو وجود ندارد. تقریبا از وضعیتی که خودرو برای حفظ سرمایه خریداری میشد خارج شدهایم، چون سود این کار کم شده است. سه سال پیش خیلی شور و اشتیاق این کار وجود داشت و تقاضا کاذب بود نه مصرفی، اما در حال حاضر دیگر اینطور نیست که خودرو را بخرند و بدون استفاده نگه دارند.
نادری تاکید کرد: ۷ ماه است که تقریبا سود خرید و فروش خودرو جزئی شده است و دیگر توجیه اقتصادی ندارد. وی در مورد قیمت خودروهای پرطرفدار داخلی نیز گفت: ۲۰۷ پرطرفدارترین ماشین داخلی است که حدود ۸۰۰ میلیون تومان قیمت دارد و بعد از آن کوئیک از گروه خودروسازی سایپا در رنج قیمتی ۴۲۰ تا ۴۳۵ میلیون تومان پرطرفدار است.
این کارشناس بازار خودرو در مورد خرید و فروش خودروهای وارداتی نیز گفت: تقریبا ارزانترین خودروی وارداتی یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان قیمت دارد و برخی از این ماشینها تا سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون هم خرید و فروش میشود. حاشیه سود معامله خودروهای وارداتی حدود ۵۰۰ میلیون تومان است.
ارسال نظر