|

اختلاف چمران و زاکانی بر سر تراموا | شورای شهر مخالفت کرد

چمران گفت: تراموای ساخته شده در برخی کشورها دارای چرخ‌های لاستیکی و بدون راننده است و به طور خودکار در مسیر مشخصی کنترل می‌شود. در صورتی که بخواهیم از این نوع تراموا استفاده کنیم، باید به قیمت، کیفیت و نحوه عملکرد آن توجه کنیم تا مشخص شود آیا برای شهر مناسب است یا خیر. تراموایی که قادر به پیمودن شیب‌های خیابان نباشد و یک سال زمان نیاز داشته باشد تا آسفالت خیابان‌ها برای ریل‌گذاری برداشته شود، عملاً کاربردی نخواهد بود.

اقتصاد اختلاف چمران و زاکانی بر سر تراموا | شورای شهر مخالفت کرد

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، در حاشیه دویست و بیست و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: امروز گزارشی از بازدید از محله مجیدیه جنوبی در منطقه ۸ ارائه خواهد شد. همچنین، انتخابات قائم‌مقامان ذیحساب شهرداری و سوابق آن‌ها در این جلسه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. بررسی اساسنامه سازمان آرامستان‌ها و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران نیز در دستور کار قرار دارد.

چمران با بیان اینکه در مورد تصمیماتی که برای مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو اتخاذ شده خبری ندارم، یادآور شد: مدیرعامل مترو متن مصاحبه خود را ارسال کرد و مطلب بدی در آن نبود. گفته شد که این موارد عنوان نشده و متن تغییر یافته و امیدواریم همینطور باشد.

وی با بیان اینکه تراموایی که در برخی کشورها ساخته و استفاده شده چرخ لاستیکی است و راننده ندارد چراکه در مسیر مشخص خود کنترل می‌شود، تصریح کرد: اگر قرار بر استفاده از این نوع تراموا باشد باید روی قیمت، کیفیت و نحوه کارکرد آن بررسی صورت بگیرد تا ببینیم به صلاح شهر هست یا نیست. تراموایی که نتواند شیب خیابان را طی کند و یک سال زمان ببرد تا آسفالت خیابان‌ها برای ریل‌گذاری برداشته شود، کاربردی ندارد.

حمل-و-نقل-عمومی

وی همچنین تصریح کرد: باید شرایط به گونه‌ای باشد که مردم با خیال راحت خودروی خود را در منزل بگذارند و از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند. اگر تامین ناوگان در سال آینده انجام شود، می‌توان به این موضوع امیدوار بود.

چمران با بیان اینکه قرارداد دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس داخلی منعقد اما تامین نشد، تاکید کرد: ما در جلسه با نمایندگان مجلس نیز گفتیم که در زمان کرونا هم تا زمان ساخت واکسن، نسبت به واردات اقدام کردیم. برای اتوبوس‌ها نیز شرایط به همین شکل است و امیدواریم خودروسازان داخلی سریعتر بسازند و تحویل دهند. البته تولیدکنندگان با مشکل خرید تجهیزات و ارز روبه‌رو هستند. یکی از خودروسازان گفته بود که ماهیانه ۵۰ دستگاه اتوبوس تحویل می‌دهد اما نتوانست تحویل دهد. اگر تامین می‌شد ما ناچار به خرید خارجی نمی‌شدیم. البته قیمت اتوبوس خارجی از داخلی ارزان‌تر است.

منبع: رکنا
کدخبر: 337732

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین