اختصاصی گسترش نیوز؛
سانروف پژو ۲۰۷ چگونه باز می شود؟
یکی از آپشن هایی که در مورد آن نظرات مختلفی در مورد ان داده می شود و طرفداران خاص خود را دارد سقف شیشه ای خودرو است.عده ای وجود این ویژگی در خود را دوست دارد و در مقابل عده ای هم مخاف این آپشن هستند و معایب این آپشن را مورد توجه خود قرار می دهند. با گسترش نیوز همراه باشید تا مزایا و معایب سقف شیشه ای را بررسی کنیم تا در انتخاب خودرو مورد نظر با آگاهی بیشتری تصمیم گیری کنید.
در چند سال اخیر کمپانی بزرگ خودروسازی در سرتاسر دنیا برای جلوه دادن به خودروهای خود به سانروف روی آورده اند. در ابتدا باید بدانیم که سقف پانوراما با سانروف متفاوت است. اکثر خودروهای وارداتی به کشور هم به این قابلیت مجهز هستند. و حتی این آپشن در برخی خودروهای داخلی مانند پژو ۲۰۷ دیده می شود. سانروف در قسمت جلوی سقف خودرو قرار دارد. این سقف مانند شیشه های کناری خودرو قابلیت باز و بسته شدن دارد؛ اما تفاوتی که سانروف با سقف پانوراما دارد این است که سانروف فقط در جلوی سقف قرار دارد و سقف پانوراما کشیده تر است و کل سقف را در بر می گیرد. سقف پانوراما در بعض از خودرو ها قابلیت باز و بسته شدن دارد و در برخی دیگر ثابت است و باز نمی شود.
هنگامی که نام خودروی سقف شیشهای بهمیان میآید، ذهن بسیاری از افراد به سرعت بهسمت پژو ۲۰۷ میرود که با این آپشن عرضه میشود. اگر تصور میکردید که سقف شیشهای پژو ۲۰۷ باز میشود، باید این نکته را یادآور شویم در پژو ۲۰۷ ایرانخودرو نمیتوان سقف شیشهای را باز و بسته کرد و تنها امکان ورود نور به داخل خودرو وجود دارد.
مزایای خودروهای سقف شیشهای
یکی از مهمترین مزایایی که این سقف ها دارند، باعث افزایش ورود نور بیشتر به داخل کابین در طول روز می شوند. البته که باید توجه داشت این ویژگی یا مزیت به شرایط جوی مانند ابری، بارانی و برفی، بودن هوا بر می گردد و تجربه ای خاص را برای به سرنشینان خودرو رقم می زند.
البته نباید نگران تابش و ورود گرمای شدید به داخل خودرو باشید، چرا که معمولا پردهای پارچهای بهنام سان شید زیر این سقفها تعبیه میشود. و در روزهای آفتابی، با کشیدن پرده میتوان جلوی ورود نور بهداخل ماشین را گرفت. این امکان وجود دارد که سان شید در خودروها بهصورت دستی یا اتوماتیک باز و بسته شود. البته در پژو ۲۰۷ سقف شیشهای باید این پرده را بهصورت دستی حرکت دهید.
دیگر مزیت وجود سقف شیشه ای در پانوراما در ۲۰۷ این است که باعث داشتن ظاهری جذاب و مدرن تر می شود.
معایب خودروهای سقف شیشه ای
شاید تصور کنید سقف شیشه ای وزن کمتری نسبت به سقف معمولی دارد و باعث کاهش وزن خودرو می شود اما این موضوع تصور غلطی است چرا که این شیشه ها به علت اینکه نباید نازک باشند باید نسبت به دیگر شیشه های خودرو ضخیم تر باشند و این موضوع باعث افزایش وزن شیشه و در نتیجه افزایش وزن خودرو می شوند.
از دیگرعیوب سقف شیشه ای که می توان به ان اشاره کرد نشتی و نفوذ آبه به داخل کابین است.البته باید بدانید این مشک پدر خودروهای صفرو نو وجود ندارد و این سقف ها به صورت دقیق آب بندی شده اند.اما باید توجه داشته باشد با بالا رفتن طول عمر خودرو و افزایش کارکرد خودرو شاید از آب بندی و حالت اولیه خارج شوند و باعث نشت و نفوذ آب به داخل خودرو شوند.
یکی دیگر از معایبی که می توان برای سقف شیشه ای برشمرد امنیت خودرو سقف شیشهای است.خیلی از خودروهای خارجی سقف شیشهای، آزمونهای تصادف و سرقت را پشت سر میگذارند متاسفانه در ایران چنین آزمونهایی هنوز موضوعیت ندارند. بههمین دلیل تنها باید بهادعای خودروساز اعتماد کرد. خودروسازان داخلی نیز بارها نشان دادهاند که چقدر قابل اعتماد هستند! بنابراین نمیتوان با قطعیت درباره امنیت سقف شیشهای خودروها در تصادفات و سرقتهای احتمالی اظهار نظر کرد.
سانروف پراید
در فضای مجازی تصویری از پراید منتشر شده است که سانروف دارد. این سانروف تنها برچسبی است برای دیزاین خودرو که بر روی سقف خودرو قرار می گیرد و به هیچ عنوان قسمتی از بدنه خودرو برداشته نمی شود.
در این مطلب مزایا و معایب خودروهای سقف شیشه ای را بررسی کردیم. واقعیت این است که بازار تایید و تکذیبها درباره مشکلات خودروهای سقف شیشهای خیلی داغ است.
البته باید در نظر داشته باشید برخی از خودروهای داخلی از این موضوع بهره برده اند و سانروف را در خودروهای داخلی اضافه کرده اند.در اینجا لیستی از خودروهای داخلی که دارای سانروف هست را برای شما جمع آوری کرده ایم.
اولین خودروی داخلی که می توان به عنوان خودرویی که سانروف دار از آن یاد کرد، خانواده H300 برلیانس است که در ابتدا در کمپانی سایپا تولید و مونتاژ شد و بعد توسط شرکت پارس خودرو انجام.
گزینه بعدی ام وی ام X22 دنده اسپرت است که یکی از طراحیهای موفق شرکت امویام است که از سال ۱۳۹۵ توسط شرکت مدیران خودرو مونتاژ می شود.
سومین خورویی که می توان از آن یاد کرد دنا پلاس اتوماتیک مدل ۱۳۹۹ می باشد که خودروی تولید ملی شناخته میشود، در حال حاضر اولین و تنها ماشین سانروفدار ایرانی است.
اگر یکی دیگر از خودروهای داخلی سانروف دار را نام ببریم می توانیم به چری آریزو ۵ دندهای لاکچری مدل ۱۳۹۹ اشاره کنیم.آریزو ۵ را میتوان یکی از نمودهای پیشرفت صنعت خودروسازی در چین دانست.
ارسال نظر