|

گزارش گسترش نیوز از نشست اتاق بازرگانی تهران:

در شرایط بحران خودخواه نباشیم

جلسه ۲۹۳ اتاق فکر اتاق بازرگانی تهران با موضوع کوچینگ و رهبری کسب و کار برگزار شد.

گسترش نیوز : دستور کار این نشست رفتارهای خلاقانه در شرایط بحرانی- رهبری مسیر کسب و کار- سرمایه در گذر زمان- الگوهای صادراتی و راهکارهای صادرات در شرایط فعلی اعلام شد. در ابتدای این برنامه محبوبه مظاهری مشاور کسب و کار و منابع انسانی با تکیه بر تجربیات- مسیر شغلی- رهبری امور مالی طرح‌های خود را در موضوعات جلسه ارائه داد و افزود: راه اندازی کسب و کار در شرایط فعلی امری بسیار خطیر است و باید از محیط‌های جوان و نوپا حمایت در حوزه های مختلف صورت گیرد. در شرایط فعلی موانع بسیاری در راه اجرای یک ایده و پروژه قرار دارد و آینده بسیاری از این مشاغل را تهدید می‌کند از این رو باید با انجام جلسات مشاوره حفره‌های موجود در مسیر انها را شناسایی و رفع کرد.

mahbobe-mazaheri.jpg پس از آن علیرضا شیر محمدی فر مشاور صادرات و جذب سرمایه با ارائه نمونه‌هایی از تجارت ایران و شرایط کلی حاکم بر حجم تبادلات بازرگانی بر آن گفت: با نگاهی به شاخص‌های اساسی اقتصادی می‌توان حس کرد شرایط اصلا مطلوب نیست و در حوزه‌های مختلف از گرد رقابت بازمانده‌ایم. باید به صورت علمی به پدیده بازار نگاه کنیم و پیش از ورود به یک حوزه تخصصی مطالعه درباره آن انجام شود. اهمیت مطالعه بازار به سرنوشت یک کسب و کار گره خورده و چنانچه رویکرد مطالعاتی به یک بازار تخصصی وجود نداشته باشد نهایتا بعد از چند اوج و فرود مجبور به خروج و کناره گیری خواهد بود.

shirmohammadi.jpg

وی با اشاره به اهمیت بازار روسیه و مزیت‌هایی بسیاری که برای ایران داشته افزود: بازار روسیه در سال‌های گذشته به دلایل مختلف در نزدیک ترین فاصله به ایران قرار داشت و با توجه به حجم ۲۵۰ میلیارد دلاری که دارد فرصت مغتنم و جذابی برای کشورمان به حساب می‌آمد که متاسفانه ما فقط توان جذب ۳۰۰ میلیون دلار آن را داشتیم. این در حالی است که بسیاری از تولیدات اساسی بازار روسیه در ایران تولید می‌شود ولی امکان رسیدن به بازارهای آن را نداشتیم در حالی که از آمریکای جنوبی سه برابر حجم ما به روسیه واردات دارند.

کدخبر: 37223

ارسال نظر