اختصاصی گسترشنیوز؛
پپسی و ۲۶۷ هزار کارمندش را این زن مدیریت میکند
اگرچه اقتصاد جهان درحالحاضر در دست مردان اداره میشود، اما گویا زنان قصد دارند اقتصاد جهان را از دست مردان «نجات» دهند!
"ایندرا کریشنا نویی" یکی از زنان قدرتمند دنیاست. او زنی هندی-امریکایی است که توانسته مدیرکل کارخانه پپسی کولا شود؛ برندی که یکی از موفقترین و بزرگترین نامها در عرصه صنعت مواد خوراکی است.
گسترشنیوز: ایندرا نویی، زاده ۲۸ اکتبر ۱۹۵۶کارآفرین، بازرگان و مدیر ارشد اجرایی امریکایی هندیتبار است، که درحالحاضر بهعنوان مدیرعامل اجرایی و رئیس هیات مدیره شرکت پپسیکولا فعالیت مینماید. پپسیکو دومین شرکت تولیدکننده نوشیدنی مواد غذایی در جهان است.
دوران ابتدایی و جوانی زندگی نویی
ایندرا کریشنا نویی از پدری هندی و مادری امریکایی در هند متولد شد. او دوران کودکی و نوجوانی خود را در کلکته هند گذراند. ایندرا در دانشگاه رشته ریاضی و فیزیک را برگزید و کارشناسی ارشد خود را تصمیم گرفت رشته «امبیای» بخواند. او با مردی هندی ازدواج کرده و صاحب دو فرزند دختر است.
آغاز فعالیت حرفهای
پس از فارغالتحصیل شدن از دانشگاه، ایندرا نویی وارد بازار کار شد و در همان دوران ابتدایی موفق به کسب سمت مدیریت در یکی از کارخانههای هندوستان شد. اما او که در راه خود، پیشرفت چندان بزرگی برای خودش در هندوستان نمیدید، تصمیم گرفت به امریکا مهاجرت کند و در آنجا مشغول به کار شود.
نویی در سال ۱۹۹۴ وارد شرکت پپسیکولا شد. در اکتبر ۲۰۰۶ بهعنوان مدیر اجرایی کارخانه پپسی کولا منصوب شد، بهواسطه قابلیتهای مدیریتی خود توانست ظرف کمتر از یک سال، یعنی در فوریه ۲۰۰۷ روی صندلی مدیرعاملی پپسی کولا جای بگیرد. نویی میکوشد تا محصولات پپسی را به الگوهای نوشیدنی سالم نزدیکتر کند و از نوشابه محصول سالمتری بسازد.
مصرف نوشابه در امریکا بیش از یک دهه است که کاهشیافته و همین موضوع پیدا کردن مشتری برای محصولات پپسی را سختتر از گذشته کرده است. پپسی سهم خود را در بازار به برندهای جدیدتری مثل LIFEWTR از دست داده است بااینوجود او تلاش میکند تا با کم کردن میزان قابلتوجهی نمک، شکر و چربی در محصولات پپسی جایگاه از دسترفته شرکت خود را نهایتاً تا سال ۲۰۲۵ دوباره احیا کند. شرکت پپسی به همین منظور در سال جاری میلادی محصولی جدید به بازار عرضه کرد که از دانههای ذرت بهدست آمده و ارگانیک است. این محصول با تبلیغات گسترده در جهان توانسته است به میانوعدهای مفید برای افراد مختلف تبدیل شود.
بر اساس ارزیابیها، از زمان انتصاب نویی بهعنوان مدیر اجرایی کارخانه بزرگ پپسی کولا، درآمد سالانه این شرکت، با ۷۲ درصد افزایش، به شش و نیم میلیارد دلار رسید.
جالب است درباره ایندرا کریشنا نویی بدانید:
او سابقه مدیریت در شرکتهای معتبری چون جانسون و جانسون و موتورولا را در کارنامه خود دارد.
ایندرا که یکی از اعضای ارشد سازمان تجارت جهانی است و در برخی کمیتهها و گروههای بینالمللی نیز عضویت دارد.
این بازرگان زن موفق، در ارزیابی سالانه نشریه والاستریت ژورنال برای دو سال متوالی در سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ میلادی در رتبه اول پنجاه زن برتر بازرگان جهان جای گرفت.
نشریه بینالمللی تایمز نیز در سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ او را بهعنوان یکی از ۱۰۰ چهره پرنفوذ جهان شناخت.
نویی در سالهای ۲۰۰۹و ۲۰۱۰ بهعنوان قدرتمندترین زن جهان بر اساس ارزیابی نشریه بینالمللی فوربس شناخته شد.
نشریه فورچون نیز او را در سال ۲۰۰۹ بهعنوان قدرتمندترین زن جهان در مدیریت و تجارت معرفی کرد.
ایندرا کریشنا نویی در سال ۲۰۱۳ در رتبه ۱۳ از فهرست قدرتمندترین زنان جهان نشریه فوربس قرار گرفت.
این بانوی ۶۳ ساله هندی-امریکایی ریاست شورایعالی تجارت امریکا و هند را بر عهده دارد.
ارسال نظر