اختصاصی گسترشنیوز از وضعیت بازار مسکن؛
انبوهساز: در خردادماه خانه بخرید
کارشناس بازارمسکن گفت: من برای خرداد خرید را توصیه میکنم، پول خود را در دستتان نگه ندارید و با پول خود خرید کنید.
گسترشنیوز : در شش ماه آخر سال آنهایی که پول خود را در مسکن سرمایهگذاری کردند، توانستند به ارزش افزودهای چند برابری دست پیدا کنند.
سخن از این موضوع که مسکن یکی از بدترین انتخابها برای سرمایهگذاری است، پل بیراه نیست اما سرمایه همواره به دنبال سود است و در اقتصاد بیمار ما مسکن از جمله سودآورترینهاست برخی کارشناسان برای ماه خرداد سخن از رکود میزنند و معتقدند سونامی نرخ مسکن را تا جایی که امکان داشته، افزایش داده و امکانی برای افزایش نرخ مسکن برای خرداد ماه وجود ندارد. برخی از کارشناسان تحلیل بازار مسکن نیز معتقدند که خریداران مسکن با اندکی صبر در خرداد میتوانند با نرخ پایینتری صاحب خانه شوند و یا خانه خود را بزرگتر کنند. در این بین برخی انبوهسازان معتقدند برای خرید مسکن هیچوقت نباید تعلل کرد چرا که با توجه به قانون عرضه و تقاضا نسبت مسکن همچنان به متقاضی کمتر است و این عاملی برای افزایش نرخ مسکن است و خردادماه زمان خوبی برای خرید مسکن است.
جعفر خزاعی، کارشناس بازار مسکن و یکی از انبوه سازان در پاسخ به این پرسش گسترشنیوز مبنی بر اینکه وضعیت مسکن در خرداد ماه را چگونه ارزیابی میکنید، در این شرایط آیا خرید را به مردم توصیه میکنید یا انتظار را، گفت: من برای خرداد خرید را توصیه میکنم الان و هر موقع از من پرسیدند، توصیه میکنم پول خود را در دستتان نگه ندارید و با پول خود خرید کنید.
وی افزود: گران شدن مصالح ساختمانی از جمله دلایل دیگر افزایش نرخ مسکن است. شن، تجهیزات ساختمانی گران شده است اگر یک سینک ظرفشویی ۲۰۰ هزار تومان بود حالا ۶۰۰ هزار تومان شده است. .
این انبوه ساز افزود: تا زمانی که به شکل اساسی مشکلات حل نشود، همچنان مشکل افزایش نرخ مسکن را داریم، دلیل گرانی مسکن نیز مسائل سیاسی و دیپلماسی و مباحث عجیب و غریبی نیست که بعضا در رادیو و تلویزیون عنوان میشود بلکه کمبود تولید مسکن است. ما سالیانه حداقل ۷۰۰ الی ۸۰۰ هزار دستگاه آپارتمان نیاز داریم. تعدادی جوان هستند و احتیاج به مسکن دارند، تعدادی مستاجر که میخواهند خانهدار شوند، مسکن هایی که بر اثر فرسودگی باید نوسازی شود، و حال به اندازه نیاز مسکن ساخته نمیشود. دلیل این گرانیها به همین سادگی است یعنی عرضه و تقاضا. به نظر من یا مسئولان متوجه نمیشوند و یا خود را به نفهمیدن میزنند. با بگیر و ببند این مشکل حل نمیشود ما حدود ۶ الی ۷ میلیون نیاز مسکن را در سالهایی که مسکن کم ساخته ایم، روی هم جمع کردهایم و سونامی مسکن ایجاد شد.
ارسال نظر