|

فروش اموال دولت کسری بودجه را جبران می‌کند؟

کارشناس اقتصادی در خصوص خاصیت فروش مازاد اموال دولتی اظهار کرد: دولت هرچه قدر کمتر در بخش‌های مختلف اقتصاد کشور نقش داشته باشد و فعالیت‌های خود را در این زمینه‌ها کاهش دهد، همان قدر برای پویایی اقتصاد کشور موثر‌ خواهد بود.

اقتصاد فروش اموال دولت کسری بودجه را جبران می‌کند؟

کارشناس اقتصادی گفت: دولت با فروش اموال خود و عرضه آن در بازار بورس به دنبال تامین مالی و جبران کسری بودجه است.

میر محمد حشمتی در خصوص خاصیت فروش مازاد اموال دولتی اظهار کرد: دولت هرچه قدر کمتر در بخش‌های مختلف اقتصاد کشور نقش داشته باشد و فعالیت‌های خود را در این زمینه‌ها کاهش دهد، همان قدر برای پویایی اقتصاد کشور موثر‌ خواهد بود.

وی افزود: واگذاری و فروش اموال دولتی یک نوع اقدام در راستای کوچک سازی دولت است که اخیرا اقداماتی در این خصوص صورت گرفته است و دولت سعی دارد تا قسمتی از اموال خود را در بازار بورس عرضه کند.

این کارشناس اقتصادی بیان کرد: دولت در راستای واگذاری دارایی‌های خود به بخش خصوصی، باید مدیریت این دارایی‌ها را نیز واگذار کند تا این بخش‌ها به طور کامل از حیطه اختیارات دولت خارج شوند.

حشمتی ادامه داد: البته برای واگذاری مدیریت سهام عرضه شده، دولت نباید شتاب زده عمل کند و در ابتدا باید زمینه‌های مدیریتی را در بخش‌های مختلف خصوصی ایجاد کند.

وی با اشاره به جبران کسری بودجه به کمک فروش دارایی‌ها خاطر نشان کرد: مهم‌ترین تاثیری که فروش اموال مازاد دولت و عرضه آن در بازار سرمایه برای کل بخش‌های مختلف کشور دارد، جبران کسری بودجه است.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: فروش و واگذاری اموال دولتی، یکی از روش‌هایی است که بسیاری از کشور‌های جهان در راستای تامین مالی و جبران کسری بودجه از آن استفاده می‌کنند و بیشتر از هر روش دیگری برای اقتصاد، موثر است.

حشمتی مطرح کرد: این روش علاوه بر تاثیراتی که در تامین مالی کشور دارد، بازار بورس را رونق می‌دهد و حجم قابل توجهی از نقدینگی به سمت این بازار روانه می‌شود.

 

منبع: میزان
کدخبر: 99337

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین