|

راه اندازی مرکز پایش وضعیت نیروگاه‌ ها

مدیرکل دفتر فناوری و بومی‌سازی نیروگاه‌های شرکت تولید نیروی برق حرارتی از راه‌اندازی مرکز پایش وضعیت نیروگاه‌ ها خبر داد.

انرژی راه اندازی مرکز پایش وضعیت نیروگاه‌ ها

علی عیسی‌پور مدیرکل دفتر فناوری و بومی‌سازی نیروگاه‌های شرکت تولید نیروی برق حرارتی گفت: مرکز پایش وضعیت نیروگاه‌ ها پس از اخذ اطلاعات و وضعیت نیروگاه‌ها اقدام به تجزیه و تحلیل واحد‌های مربوطه می‌کند.

او با اشاره به اینکه نمایشگاه مجازی قطعات و نیازمندی‌های ساخت داخل نیروگاهی به زودی راه‌اندازی خواهد شد، گفت: در این نمایشگاه مجازی دائمی قطعات ساخته شده در واحد‌های نیروگاهی به نمایش گذاشته می‌شود و نیازمندی‌های این صنعت که بایستی در داخل کشور ساخته شود در اختیار عموم قرار خواهد گرفت تا شرکت‌هایی که توانایی ساخت داخل این قطعات را دارند برای همکاری با شرکت اعلام آمادگی کنند.

عیسی‌پور با اشاره به تهیه لیست بلند تامین کنندگان، گفت: در این ارتباط شورای ارزیابی صلاحیت تامین کنندگان در شرکت تشکیل شده است و فراخوان سه قطعه یدکی نیروگاه همچون پره‌های ثابت و متحرک واحد‌های F۵ و فیلتر هوای توربین‌های گازی از طریق سامانه ستاد ایران اعلام شده و به زودی لیست بلند این قطعات را تهیه و اعلام می‌کنیم.

مدیرکل دفتر فناوری و بومی‌سازی نیروگاه‌های شرکت تولید نیروی برق حرارتی با تاکید بر اینکه این برنامه برای تامین کنندگان قطعات نیروگاهی ادامه خواهد یافت، اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته سه قطعه نیروگاهی دیگر نیز شامل پره‌های واحد‌های توربین‌های بخار، پره‌های کمپرسور واحد‌های گازی و لوله‌های بویلر نیز در برنامه قرار گرفته است.

او افزود: فراخوان مربوط به این بخش به‌زودی توسط دفتر امور قرارداد‌ها از طریق سامانه ستاد ایران انجام و ارزیابی‌های مربوطه از سوی پژوهشگاه نیرو صورت خواهد گرفت تا با ابلاغ آن، شرکت‌های زیرمجموعه تولید بتوانند از این لیست بلند استفاده کنند.

عیسی‌پور با تاکید بر اینکه دستورالعمل ارزیابی صلاحیت پیمانکاران تعمیرات اساسی در حال بروزرسانی است، گفت: پس از بروزرسانی این دستورالعمل و اخذ مصوبه کمیته فنی و بازرگانی شرکت تولید نیروی برق حرارتی، دستور فراخوان برای تهیه لیست بلند پیمانکاران تعمیرات اساسی ارائه خواهد شد.

مدیرکل دفتر فناوری و بومی‌سازی نیروگاه‌های شرکت تولید نیروی برق حرارتی با اشاره به تشکیل کمیته بار اول از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: در این کمیته اگر ساخت قطعه‌ای برای اولین بار در کشور انجام شود، بدون برگزاری مناقصه به شرکت دانش‌بنیان واگذار می‌شود و تا سقف ۵۰ میلیارد تومان برای بخش تولید به هر شرکت واگذار خواهد شد.

او با اشاره به شکل‌گیری کمیته بار اول در شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی، افزود: در این کمیته قطعات ساخت بار اول از شرکت‌های تولیدی درخواست شده است که در صورت تایید در کمیته داخلی شرکت به کمیته بار اول معاونت ارجاع داده خواهد شد.

مدیرکل دفتر فناوری و بومی‌سازی نیروگاه‌های شرکت تولید نیروی برق حرارتی یادآور شد: در سال گذشته یک‌بار از این ظرفیت برای ساخت روتور توربین F۹ استفاده کرده‌ایم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
کدخبر: 109870

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین