|

ایران سهامدار پالایشگاه‌های منطقه و فرامنطقه‌ای شد

ساعدی گفت: ایران با دیپلماسی خیلی خوبی که ایجاد کرد، در آمریکاری جنوبی سهامدار پالایشگاه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای شد.

قاسم ساعدی گفت: با بحث جنگ روسیه و اوکراین، روسیه اروپا را تحت تحریم‌های گازی قرار داد که با این وجود آمریکا نتوانست ذخایر نفتی خود را وارد بازار‌های جهانی کند تا خلا بازار روسیه را پر کند.

به گفته عضو کمیسیون انرژی در ماه‌های گذشته که کشور‌هایی اروپایی که طی این سال‌ها بر طبل تحریم می‌کوبیدند و هم صدا با آمریکا علیه ایران تحریم می‌کردند، دست نیاز دراز کردند، اما جمهوری اسلامی ایران با یک دیپلماسی انرژی نرم و فرامنطقه‌ای توانست نظر اروپایی را به خود جلب کند تا خلا نفتی و گازی پر کند.

ساعدی با اشاره به معاملات ایران و روسیه در زمینه واردات گاز بیان کرد: این موضوع یک‌تامین اقتصادی خوب است که منجر به اشتغالزایی می‌شود، حال اگر بخواهیم گاز را وارد کشور کنیم، نیاز به یک صنعت داریم که شبکه‌های انتقال را باید از صنعت داخل تامین کنیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: وقتی با یک‌قیمت وارد و با نرخ بالاتر صادر کنیم، این امر منجر به رونق صنعت می‌شود که با این وجود می‌توان گفت نسخه اروپایی همگام با آمریکایی‌ها منسوخ شده است، امروز بازار خرید نفت ایران جای جای جهان صورت می‌گیرد.

او گفت: مسیر تولید نفت مشخص است، ایران با دیپلماسی خیلی خوبی که ایجاد شد به سهامدار شدن پالایشگاه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در آمریکای جنوبی شریک است و همواره همجوار و شریک جدید ونزوئلا و کشور‌های همجوار می‌شود.

ساعدی گفت: با دیپلماسی سیاسی و شرکای جدید دیگر تحریم‌های نفتی احساس نمی‌شود.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به تاثیر شرکت‌های دانش بنیان در شکست تحریم‌های نفتی گفت: صنعت دانش بنیان‌ما مورد قبول کشور‌های مدعی جهان است به طوریکه در شرایط کنونی که روسیه تحت تحریم اروپا و کشور‌های غربی است، اعلام کردند که مایحتاج تکنولوژی ما را از مپنا بگیرند که در بحث نیرو و انرژی یکی از قطب‌های صنعت داخل است.

ساعدی گفت: ایران قطب صنعت گر صادرکننده تکنولوژی است، وقتی روسیه مدعی امروز مایحتاج خود را به جای کشور‌های اروپایی از ما تامین می‌کند، خدارا شاکریم که صنعت ما مشتری خوبی دارد و ایران یک قطب صنعت گر صادرکننده تکنولوژی است که این امر نشان دهنده موفقیت جوانان و دانشمندان صنعت است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: امروز صادرکننده تکنولوژی هستیم به طوریکه قطعات مورد نیاز صنعت تولید داخل از نمونه خارجی بسیار موثرتراست که این امر نشان می‌دهد که پیشرفت علمی به اقتدار جمهوری اسلامی افزوده است.

عضو کمیسیون انرژی گفت: تحریم‌های نفتی با تفاهم نامه تکنولوژی به آن سوی مرز‌ها خنثی می‌شود، مقام‌معظم رهبری تاکید کردند که دانش بنیان‌ها را بیابید و آن‌ها را به بحث صنعت و ایجاد خدمات فنی بیاورید، چرا که امروزه می‌بینیم محصولات دانش بنیان‌ها موجب شده تا دنیا به صنعت ما رغبت پیدا کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
کدخبر: 276818

ارسال نظر