|

صنعت برق/هوش مصنوعی/دانش بنیان

استفاده از هوش مصنوعی در صنعت برق/زمینه‌سازی برای تجاری‌سازی

معاون امور برق و انرژی وزارت نیرو گفت: استفاده از هوش مصنوعی در صنعت برق آغاز یک راه بزرگ است تا این صنعت مورد توجه قرار گیرد.

انرژی استفاده از هوش مصنوعی در صنعت برق/زمینه‌سازی برای تجاری‌سازی

همایون حائری، در نشست خبری با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره و فن‌بازار صنعت برق همزمان با بیست و سومین نمایشگاه بین المللی برق ایران از ۲۳ تا ۲۶ آبان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران، خاطرنشان‌کرد: این فن‌بازار محلی برای ارائه محصولات با پایه هوش مصنوعی برای رشد بیشتر صنعت برق کشورمان خواهد بود.

وی ادامه‌داد: برگزاری این فن بازار یک نقطه عطف در پیوند محکم‌تر دانشگاه و صنعت برق است که از دستاوردهای آن در جهت ارتقای صنعت برق استفاده خواهد شد.

معاون وزیر نیرو خاطرنشان‌کرد: بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران امسال با حضور ۴۷۴ شرکت داخلی و ۱۱۰ شرکت بین المللی برگزار خواهد شد.حائری در پاسخ به خبرنگار ایرنا درباره استفاده از هوش مصنوعی در صنعت برق، گفت:

این مقام مسوول بیان‌داشت: بیش از ۶۹۰ محصول دانش بنیان از ۳۲۶ شرکت دانش بنیان عرضه شده که از بین آنها ۴۱۰ محصول در نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران عرضه می شود.

حائری از رشد حضور شرکت‌های داخلی و خارجی در بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران خبر داد و گفت: نمایشگاه امسال ایده‌های جدید و نوآورانه‌ای برای صنعت برق به همراه دارد.

 وی ادامه‌داد: محصولاتی که توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در فن‌بازار و نمایشگاه ارائه می‌شوند، برای رفع نیازهای صنعت برق به خدمت گرفته خواهند شد.

 معاون وزیر نیرو افزود: زمینه‌سازی برای تجاری‌سازی این محصولات در نمایشگاه فراهم خواهد شد.

 حائری خاطرنشان‌کرد: امسال در کنار عرضه محصولات داخلی یک رویداد ایده‌پردازی دانش‌بنیان هم برگزار خواهد شد.

 وی گفت: این رویداد ایده‌پردازی با دعوت از مراکز علمی و دانشگاهی و با حضور بیش از یک‌هزار دانشجو از سراسر کشور برگزار خواهد شد.

وجود بیش از ۲ هزار شرکت دانش‌بنیان در صنعت آب و برق

معاون امور برق و انرژی وزیر نیرو به وجود بیش از ۲ هزار شرکت دانش‌بنیان در صنعت آب و برق اشاره کرد و گفت: نخبگان زیادی در صنعت آب و برق کشور فعال‌اند که از توان آنها بیشتر بهره گرفته خواهد شد.

حائری ادامه‌داد: ۲۹۰ نیاز صنعت برق فراخوان شده است که این میزان بیش از یک‌هزار میلیارد تومان بازار برای محصولات فناورانه به همراه خواهد داشت.

 وی افزود: تلاش می‌کنیم با استفاده از هوش مصنوعی برای صنعت برق کشورمان یک زنجیره تأمین کالاهای دانش‌بنیان ایجاد کنیم تا صنعت برق در این زمینه هم سرآمد باشد.

منبع: ایرنا
کدخبر: 312362

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین