|

توصیه رئیس سابق بانک مرکزی درباره سهام عدالت

رئیس کل اسبق بانک مرکزی با بیان این که آزادسازی سهام عدالت ارتباطی با بحث نقدینگی ندارد گفت: نقدینگی مربوط به گردش پول سهام عدالت مطلوب است و گردش پولی سهام عدالت از نوع نقدینگی منفی نیست در ضمن حجم آن نیز کم است.

بورس

طهماسب مظاهری  گفت: کشور‌های مختلف یارانه‌ها را به اشکال مختلف انجام می‌دهند. بسته تخصیص سهام در گذشته به سرانجام نرسید و کاری که امروز انجام شده کاری جسورانه و جدی است و امیدورام کار نیمه تمام را دولت به نحو احسن انجام دهد.

طهماسب-مظاهری

رئیس کل اسبق بانک مرکزی افزود: سهام عدالت و گردش مالی آن باعث رونق بازار سهام می‌شود.

مظاهری با رد نگرانی‌ها در مورد افزایش نقدینگی با آزادسازی سهام عدالت گفت: بحث نقدینگی ارتباطی به سهام عدالت ندارد و مربوط به پایه پولی است. نقدینگی منفی پدیده پولی است و آن به کارکرد دولت و بانک مرکزی برمی گردد.

وی افزود: نقدینگی مربوط به گردش پول سهام عدالت مطلوب است و گردش پولی سهام عدالت از نوع نقدینگی منفی نیست در ضمن حجم آن نیز کم است.

کارشناس مسائل اقتصادی گفت: بیشتر سهام داران نمی‌دانند که سهام چه شرکت‌هایی را دارند. طهماسب مظاهری افزود: سهام یک میلیون تومانی قیمت ۱۳ سال پیش و قیمت بورسی امروز آن بیش از ۹ میلیون تومان است.

وی گفت: البته سهام غیر بورسی آن هم هست که به این اضافه می‌شود. باید در این رابطه به مردم و سهامداران توضیح داده شود.

طهماسب مظاهری افزود: خود سهامداران باید حوصله کنند و دانش کافی به‌دست بیاورند و با کارگزارانی در ارتباط باشند تا از سهام خود کسب اطلاع کنند.

وی افزود: برخی پول لازم دارند و تصمیم بر فروش گرفته‌اند و برخی هم تست می‌کنند.

احسان عامری مقدم - کارشناس بازار سرمایه هم با بیان اینکه ذات بازار افت و خیز دارد، گفت: بازار در اوایل سال روند افزایشی داشت و اصلاحاتی را به خود دید.

وی افزود: ارزش و ارزنده بودن سهام‌های عدالت ذاتی است و مردم نباید نگران باشند.

عامری مقدم با بیان اینکه امکان فروش دائمی است، گفت: هموطنان سهام خود را نگه دارند و از اثرات بازار استفاده مفید داشته باشند.

وی افزود: با توجه با شرایط فعلی و آزاد‌سازی سهام عدالت و فروش سهام و عرضه این موارد نگرانی‌هایی را در بازار سرمایه ایجاد کرده است، اما با توجه به ارزش معاملات، نگرانی‌ها بی‌مورد است و تاثیر منفی در بازار سرمایه نخواهد گذاشت.

حسین فهیمی - سخنگوی ستاد راهبردی آزادسازی سهام عدالت هم گفت: حقوق مختلفی سهام دار دارد و یکی از جنبه‌های آن حق فروش سهام است.

وی افزود: جنبه مهم آن نظارت سهامدار بر روی سهام است که باعث رونق تولید می‌شود.

وی گفت: سهامداران با مراجعه به بانک می‌توانند درخواست فروش بدهند.

سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت در پاسخ به این سوال که چه کسانی می‌توانند به بانک‌ها وکالت فروش سهام خود را بدهند، گفت: افرادی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند می‌توانند از ششم خرداد به بانک‌ها سفارش دهند.

فهیمی با بیان اینکه از سه شنبه سفارش فروش پذیرفته می‌شود، افزود: سهام عدالت از ۳۶ شرکت برتر بورسی است و ارزش نگهداری بلند مدت دارد.

وی گفت: ۸۰ درصد از سهامداران روش غیر مستقیم مدیریت سهام را انتخاب کرده‌اند.

فهیمی افزود: تصمیم برای فروش برای موارد اضطرار است و این خود بازار را متعادل خواهد کرد.

سخنگوی ستاد سهام عدالت گفت: برای احراز هویت نیازی به حضور فیزیکی افراد در دفاتر پیشخوان دولت نیست.

فهیمی افزود: شرایط استفاده از سامانه الکترونیک سهام عدالت در سایت سجام به طور واضح توضیح داده شده است به طوری که افراد از ۸ خرداد با مراجعه به این سایت دیگر نیازی به حضور فیزیکی در دفاتر پیشخوان دولت برای احراز هویت ندارند.

وی گفت: افراد می‌توانند علاوه بر دفاتر پیشخوان به بانک‌ها و دفاتر کارگزاری برای احراز هویت خود مراجعه کنند.

فهیمی گفت: کسانی که سهام خود را نگه داشته‌اند از امکانات شرکت، سود و نظارت بهره‌مند خواهند شد.

وی درباره امکان مجدد ثبت نام برای کسانی که سهام ندارند، گفت: فعلاً امکان ثبت نام نیست.

 

منبع: تسنیم
کدخبر: 100625
  • ناشناس ارسالی در

    سلام من مستقیم ثبت نام کردم الان باید چی کار کنم چطور میشه سهاممو رو بفروشم

  • ناشناس ارسالی در

    س چرابانک ملی زمان گرانی سهام عدالت مردم رافروخته به قیمت ارزانی به مردم پول را انهم خردخردمیدهد، رسیدگی شود

ارسال نظر