کاهش قیمت نمادهای بازار بورس(۹آبان)
در پایان معاملات روز یکشنبه، اغلب نمادهای بازار سهام کاهش قیمت داشتند. تنها ۲۴ نماد رشد قیمت داشتند که ۱۳ نماد بورسی و ۱۱ نماد فرابورسی بودند در حالی که ۴۵۷ نماد کاهش قیمت داشتند که ۳۲۹ نماد بورسی و ۱۲۸ نماد فرابورسی بودند.
امروز برای دهمین روز معاملاتی متوالی شاهد خروج نقدینگی حقیقی از بازار سهام بودیم و هزار و ۳۶۸ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شد. شاخص کل بورس نیز ۳۵ هزار و ۳۴۹ واحد نزول کرد و به سطح یک میلیون و ۳۴۰ هزار واحد رسید.
امروز در ابتدای معاملات روند شاخص بورس نزولی شد و شاخص کل در نیم ساعت ابتدایی بیش از ۷ هزار واحد رشد کرد. این روند نزولی تا پایان ادامه یافت و در پایان معاملات شاخص با نزول ۳۵ هزار و ۳۴۹ واحدی نسبت به روز شنبه به سطح یک میلیون و ۳۴۰ هزار و ۳۱۹ واحد رسید.
شاخص هم وزن نیز با افت ۱۰ هزار و ۴۴۴ واحدی در سطح ۳۵۹ هزار و ۹۷۹ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابوس ۳۷۷ واحد افت کرد و در سطح ۱۹ هزار و ۲۳۱ واحد قرار گرفت.
غلبه سمت قرمزپوش بازار
در پایان معاملات روز یکشنبه، اغلب نمادهای بازار سهام کاهش قیمت داشتند. تنها ۲۴ نماد رشد قیمت داشتند که ۱۳ نماد بورسی و ۱۱ نماد فرابورسی بودند در حالی که ۴۵۷ نماد کاهش قیمت داشتند که ۳۲۹ نماد بورسی و ۱۲۸ نماد فرابورسی بودند.به عبارت دیگر، ۵ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۹۴ درصدبازار افت قیمت داشتند.
بورس لیدرهای بازار
امروز نمادهای «فولاد»، «فملی» و «پارسان» بیشترین تاثیر را در افت شاخص کل بورس داشتند.
همچنین سه نماد «اپال»، «امین» و «وکار» نمادهای بزرگ بازار بودند که بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند.
در فرابورس نیز نمادهای «آریا»، «زاگرس» و «هرمز» بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل فرابورس داشتند و «غصینو»، «ودی» و «حسیر» بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند.
در جدول پرتراکنشترین نمادهای بورس فسبزوار صدرنشین است و فولاد و کیمیاتک در رتبههای بعدی هستند. در فرابورس نیز فجهان، توسن و مدیریت پرتراکنشترین نمادها هستند.
دهمین روز خروج پول حقیقی
روز یکشنبه برای دهمین روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و هزار و ۳۶۸ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به روز شنبه ۴۱ درصد افزایش داشته است.
در معاملات امروز بیشترین خروج پول حقیقی به سهام اتکای (شرکت بیمه اتکایی ایرانیان) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۵۳ میلیارد تومان بود. پس از اتکای، فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران) و شپنا (شرکت پالایش نفت اصفهان) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
کاهش ارزش معاملات
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام با کاهش ۱۸ درصدی به رقم ۶ هزار و ۱۶۵ میلیارد تومان رسید که کمترین رقم در ۵ ماه اخیر است. بدین ترتیب رکود معاملات به عمیقترین سطح در ۱۰۰ روز کاری اخیر رسید.
ارزش معاملات اوراق بدهی نیز به ۷۷۳ میلیارد تومان رسید که ۱۳ درصد کل معاملات بازار را تشکیل میدهد.
ارزش معاملات خرد نیز با افت ۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم ۳ هزار و ۹۴۷ میلیارد تومان رسید.
افزایش ارزش صفهای فروش پایانی بازار
در پایان معاملات امروز ارزش صفهای خرید نسبت به پایان روز کاری گذشته ۳۳ درصد افت کرد و در رقم ۱۴ میلیارد تومان ایستاد. ارزش صفهای فروش پایانی بازار نسبت به شنبه ۱۰۹ درصد افزایش یافت و ۷۰۳ میلیارد تومان شد.
نماد ولیز (شرکت لیزینگ ایران) با صف خرید ۶ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از ولیز، نمادهای واعتبار (شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران) و غالبر (شرکت لبنیات کالبر) بیشترین صف خرید را داشتند.
بیشترین صف فروش نیز به برکت (شرکت دارویی برکت) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش ۴۴ میلیارد تومانی داشت. پس از برکت، فرابورس (شرکت فرابورس ایران) و خنصیر (شرکت مهندسی نصیر ماشین) بیشترین صف فروش داشتند.
بیشترین ارزش معاملات
در معاملات امروز سهام فولاد (شرکت فولاد مبارکه) بیشترین ارزش معاملات بازار سهام را نیز به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن ۱۵۴ میلیارد تومان بود.
پس از فولاد، شپنا بیشترین ارزش معاملات را داشت و شبندر رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن دو نماد لپارس و فملی در رتبههای بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.
بیشترین حجم معاملات
در جدول حجم معاملات امروز نیز خودرو (ایران خودرو) با تعداد ۴۴۹ میلیون و ۹۶۷ هزار و ۱۶۸ سهم در صدر قرار گرفته است. پس از خودرو، خساپا در رتبه دوم قرار گرفت و رتبه سوم به خپارس تعلق داشت. وپارس و خگستر نیز در رتبههای بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.
ارسال نظر