عرضه سهام در بورس افزایش مییابد
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: روزهای آینده باید منتظر افزایش عرضهها در بازار بود که همین امر میتواند منجر به اصلاح درون کانالی شاخص کل شود.
گسترشنیوز: در پنج روز معاملات هفته گذشته، شاخص بورس ۱۸ هزار و ۷۵۵ واحد افزایش داشت؛ شاخص کل در پایان روز سه شنبه (۸ بهمن ماه) با عدد ۴۲۷ هزار و ۱۳۹ واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (۱۶ بهمن ماه) به عدد ۴۴۵ هزار و ۸۹۴ واحد رسید.
شاخص آزاد شناور در آخرین روز معاملات هفته دوم بهمن ماه ۵۱۲ هزار و ۲۸۶ واحد بود که در روز چهارشنبه هفته گذشته به رقم ۵۴۰ هزار و ۳۲۴ واحد رسید و افزایش ۲۸ هزار و ۳۸ واحدی را رقم زد.
همچنین شاخص کل (هم وزن) در پایان هفته دوم بهمن ماه ۱۳۹ هزار و ۹۶۱ واحد بود که در هفته گذشته این عدد به ۱۴۶ هزار و ۵۷۱ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) از ۹۳ هزار و ۳۶۹ واحد به عدد ۹۷ هزار و ۷۶۵ واحد رسید.
شاخص کل در حال نزدیک شدن به نقاط مقاومتی
امیرعلی امیر باقری به روند معاملات بورس در هفتهای که گذشت اشاره و بیان کرد: شاخص در معاملات هفته گذشته به رشد خود ادامه داد و به محدوده ۴۴۵ هزار واحد ورود کرد.
وی ادامه داد: گروه خودرو و گروههای بزرگ مانند معدنی، فلزی و پالایشی عمده گروههایی بودند که نقش اساسی را در رشد شاخص ایفا کردند و انتظار میرود در برخی از این گروهها همچنان با ادامه جریان نقدینگی مثبت و روند افزایشی آنها مواجه باشیم.
امیرباقری خاطرنشان کرد: در مورد سایر نمادها که از رشد چند برابری برخوردار بودند به سرمایهگذاران توصیه میشود از این به بعد با احتیاط بیشتری با این نوع سهام برخورد کنند و فضای تحلیل را تحت جریان نقدینگی که در حال ورود به بازار است را فراموش نکنند.
امیرباقری با تاکید بر اینکه شاخص کل در حال نزدیک شدن به نقاط مقاومتی خود است، گفت: احتمال اصلاح در بسیاری از نمادها و گروهها وجود دارد و به طور عمده اصلاح در نمادهایی اتفاق میافتد که به دور از فضای تحلیلی و به دلیل ورود گسترده جریان نقدینگی رشد داشتند.
وی خاطرنشان کرد: به سرمایهگذاران توصیه میشود با دقت بیشتری برای سرمایهگذاری در این بازار ورود کنند و از سهام بنیادی که از رشد بازار عقب ماندند غافل نباشند.
امیرباقری خاطرنشان کرد: نمادهایی از گروه فلزی، صنعتی، معدنی و پالایشی در رشد اخیر بازار با رشد آنچنانی همراه نبودند بنابراین این دسته از نمادها میتوانند مورد توجه بازار قرار گیرند.
این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه اقتصاد ایران در حال ورود به ثبات است، گفت: اقتصاد ایران در حال فاصله گرفتن از شوکهای تورمی است، همگرایی قیمتی در نرخهای مختلف ارز میتواند منجر به ایجاد آمادگیهای لازم برای راه اندازی بازار متشکل ارزی شود همچنین از طرف دیگر بانک مرکزی در بازار پول با اجرای عملیات بازار باز میتواند از طریق مکانیزم بازار و نه از طریق مکانیزم دستوری نرخ بازدهی مورد انتظار و نرخ بهره را کنترل کند.
وی خاطرنشان کرد: این اتفاقات در میان مدت و بلند مدت میتواند کمکی در راستای افزایش سود در بازار سرمایه و کلیت فضای اقتصادی کشور باشد.
این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: به فعالان بازار توصیه میشود به منظور جلوگیری از ضرر و زیان های احتمالی به تغییر سبد سهام خود و کاهش ریسک آنها از طریق متنوع سازی در بین سهام ارزنده اقدام کنند.
منبع: ایرنا
ارسال نظر