|

ترامپ کرونایی؛ از نمایش انتخاباتی تا آرزوی مرگ

دکتر کانلی گفت علائم حیاتی رئیس‌جمهوری امریکا طبیعی و رو به بهبودند و او تب هم ندارد.

بین‌الملل ترامپ کرونایی؛ از نمایش انتخاباتی تا آرزوی مرگ

کمتر از ۵ هفته مانده به موعد انتخابات سرنوشت‌ساز ۳ نوامبر، دونالد ترامپ از یکی از مشاوران جوان خود به ویروس کرونا مبتلا شد. «هوپ هیکس» مشاور وی که این روزها همراه تیم انتخاباتی این چهره سیاسی بسیار دیده شده، مظنون انتقال ویروس به رئیس‌جمهوری و همسرش است.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده تست کرونای مشاور ترامپ مثبت بوده و چند ساعت بعد تست کرونای رئیس‌جمهور و ملانیا نیز مثبت اعلام شد. که در این میان جو بایدن رقیب دموکرات ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری از او برای عملکردش در مهار ویروس کرونا انتقاد کرده است. کاخ سفید نامه‌ای با امضای پزشک ریاست‌جمهوری منتشر کرده که می‌گوید حال ترامپ و همسرش درحال‌حاضر خوب است.

ترامپ: من مثل او ماسک نمی‌زنم

وقتی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (سی‌دی‌سی) در ماه آوریل استفاده از ماسک را برای جلوگیری از انتشار ویروس در اماکن عمومی توصیه کرد، ترامپ به خبرنگاران گفت که این توصیه را دنبال نمی‌کند. او در آن زمان گفت: «فکر نمی‌کنم بتوانم ماسک بزنم. نمی‌توانم تصورکنم که موقع استقبال از روسای‌جمهور، نخست‌وزیرها، دیکتاتورها، پادشاه‌ها و ملکه‌ها با ماسک ظاهر شوم». کمتر از ٧٢ ساعت پیش ترامپ رقیب خود را برای ماسک زدن مسخره کرد. او گفته بود: من مثل او ماسک نمی‌زنم. هر وقت او را می‌بینی، ماسک زده و از فاصله ٢٠٠ فوتی صحبت می‌کند. دونالد ترامپ در جمع هوادارانش به تمسخر گفته بود کسی را می‌شناسید که بیشتر از «بایدن» ماسک زدن را دوست داشته باشد.

ترامپ از گروه مبتلایان «بسیار خطرناک» است

در پی ابتلای «دونالد ترامپ» به ویروس کرونا ستاد انتخاباتی وی از برگزاری فعالیت‌های این ستاد که قرار بود با حضور ترامپ برگزار شود به صورت مجازی و یا تعویق آن خبر داد. طبق بیانیه ستاد انتخاباتی ترامپ، تمام برنامه هایی هم که قرار بود با حضور خانواده ترامپ برگزار شود، لغو خواهد شد. دومین مناظره ترامپ و جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ۲۰۲۰، برای تاریخ ۲۴ مهر برابر با ۱۵ اکتبر تدارک دیده شده و ابتلای رئیس‌جمهوری امریکا به کرونا می‌تواند برگزاری آن را با اشکال مواجه کند. به نقل از سی ان ان، «آنی ریمون» پزشک امریکایی امروز جمعه دوم اکتبر اعلام کرد که سن بالا و اضافه وزن موجب شده‌اند که «دونالد ترامپ» در گروه بسیار خطرناک مبتلایان به کرونا قرار دارد. این پزشک امریکایی گفت که ترامپ از گروه مبتلایان «بسیار خطرناک» است.

سوئیت رئیس‌جمهوری در بیمارستان

ترامپ بعد از اینکه روز جمعه رسماً ابتلای خود را به کووید ۱۹ اعلام کرد و شنبه به بیمارستان نظامی «والتررید» رفت و بستری شد. سوئیت رئیس‌جمهوری در بیمارستان بخش جداگانه و مجزا با چندین اتاق است که شامل یک آشپزخانه، یک اتاق کار 'پیشرفته'، یک اتاق ناهار خوری مجلل و یک اتاق کنفرانس کوچک است. نکته جالب توجه این است که بر خلاف بقیه بیمارستان‌های نظامی که زیر مجموعه وزارت دفاع است، سوئیت ریاست جمهوری مستقیماً از کاخ سفید مدیریت می‌شود.

اگرچه روایت‌های ضدونقیضی درباره وضعیت سلامت رئیس‌جمهور امریکا وجود دارد، او با انتشار ویدئویی ۴ دقیقه‌ای که از بیمارستان ضبط شده بود؛ مدعی شد که حالش خیلی بهتر است و ظرف چند روز آینده مشخص می‌شود که آیا درمان جواب داده یا خیر. پس از اینکه پزشک ترامپ مدعی شد که حال رئیس‌جمهور کرونائی امریکا خوب است، یک منبع آگاه به خبرگزاری رویترز اعلام کرد که برخی از علائم حیاتی وی در ۲۴ ساعت گذشته «بسیار نگران کننده» بوده و همچنین ۴۸ ساعت آیند در روند درمانی وی سرنوشت‌ساز خواهد بود.

کنایه و تمسخر ترامپ در توئیتر

مثبت شدن تست کرونای ترامپ باعث شد در چند دقیقه موجی از کنایه و تمسخر در توییتر شکل گیرد. وارپ نوشت: بسیاری از افراد مشهور در توئیتر به کنایه از ترامپ که مدت‌هاست ویروس را کم اهمیت جلوه می‌دهد انتقاد کردند.

یوت نیکول براون یکی از ستاره‌های هالیوود نوشت: "اما آیا این یک حقه دموکراتیک است؟ چطور چنین چیزی اتفاق افتاده است؟! و چرا تست شدی؟! "

ویتنی کامینگز به شوخی گفت: "من نمی‌فهمم که ملانیا چگونه درگیر این موضوع شده؟ او از زمانی که ازدواج کرده‌ با ترامپ فاصله اجتماعی داشته است."

آلیسا میلانو، منتقد جدی رئیس‌جمهوری ترامپ توییت کرد: "به عنوان کسی که کووید-۱۹ داشته و هنوز هم از سندرم پس از کووید رنج می‌برد صادقانه می‌گویم که آرزو نمی‌کنم این ویروس حتی بدترین دشمن من را هم آلوده کند؛ لطفا ماسک بزنید."

برخی مردم عادی نیز با انتشار جک‌هایی وضعیت فعلی را توصیف کردند: ترامپ در چند دسته از گروه‌های پرخطر قرار دارد: افراد مسن، افراد چاق و افراد کم درآمد" که اشاره به عدم پرداخت مالیات توسط وی دارد. در فکاهی دیگری نوشته شد: "ترامپ برای نخستین بار در عمرش یک تست را با نتیجه مثبت گذراند" که اشاره به وضعیت بد تحصیلی وی دارد.

«ترامپ» امیدوار است همدردی مردم را جلب کند

بر اساس گزارش‌های منتشر شده مایکل مور مستند ساز جنجالی شک و تردید خود را درباره ابتلای ترامپ به کرونا ابراز کرد و گفت این خبر جعلی است.

وی گفت: درباره ترامپ یک حقیقت مطلق وجود دارد و آن اینکه او یک دروغگوی همیشگی، مطلق، بی‌رحم، بی‌باک و حرفه‌ایست. یک دروغگوی سریالی، یک دروغگوی اثبات شده. چقدر از دروغ‌های او را واشینگتن پست در این چهار سال ثابت کرده است؟ ۲۵ هزار مورد؟ دروغگویی که حداقل هر ساعت دو بار دروغ می‌گوید. به همه آدم‌های بدی که در زندگی‌تان می‌شناختید فکر کنید. حتی بدترین آنها هم نمی‌توانستد چنین دروغ‌هایی بگویند. مایکل مور افزود که ترامپ طبق نظرسنجی‌ها به این نتیجه رسیده که از جو بایدن عقب است و حالا امیدوار است با تظاهر به ابتلا به ویروس کرونا بتواند همدردی مردم را جلب کند.

به گزارش خبرگزاری‌ها به نقل از روسیا الیوم، «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان و «محمد بن سلمان» ولی عهد این کشور خطاب به دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری امریکا ۲ پیام مکتوب جداگانه ارسال کردند.

آنها در این پیامها نوشتند: ما خبر ابتلای رئیس‌جمهوری و همسرش را به ویروس کرونا دریافت کردیم و امیدواریم هر چه سریعتر سلامتی خود را بازیابند. ما برای رئیس‌جمهوری امریکا و همسرش شفای عاجل را خواستار هستیم.

حذف توئیت هایی با مضمون آرزوی ومرگ

با انتشار خبر مبتلا شدن «دونالد ترامپ» به کرونا بعضی از افراد که از سیاست‌های بهداشتی دولت وی ناراضی هستند، امیدوارند او از این ویروس که بیش از ۲۰۰ هزار نفر را در امریکای تحت رهبری او به کام مرگ فرستاده و بار‌ها شدت این بیماری را کم اهمیت برشمرده، جان بدر نبرد.

«زارا رحیم» سخنگوی سابق هیلاری کلینتون، رقیب دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ یکی از افرادی بود که به دنبال ابتلای رئیس‌جمهوری ایالات متحده به ویروس کرونا برای او آرزوی مرگ کرد و نوشت: «توئیت کردن چنین چیزی طی چهار سال گذشته برخلاف هویت اخلاقی من بود اما امیدوارم بمیرد.»

توئیتر روز جمعه در توئیتی اعلام کرد چنین پیام‌هایی نقض سیاست رفتار آزاردهنده توئیتر است که ارسال توئیت‌هایی با مضمون آرزوی مرگ یا صدمه جدی به فرد یا گروهی از افراد را ممنوع می‌کند.

 بایدن  موقعیتش را بهبود بخشیده است

نظرسنجی که به طور مشترک از سوی «رویترز» و مرکز سنجش افکار عمومی «ایپسوس» منتشر شد؛ حاکی از آن است که جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ۲۰۲۰ امریکا، یک ماه مانده به برگزاری رقابت ۳ نوامبر (۱۳ آبان) و تنها ۲ روز بعد از آنکه نتیجه تست کرونای دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور مثبت اعلام شد؛ فاصله خود را با رقیب جمهوریخواه به ۱۰ پله افزایش داده است. این به آن معنا است که طی چند هفته گذشته، «بایدن» موقعیت خود را یک تا دو امتیاز بهبود بخشیده است.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده به نقل از منابع آگاه «دونالد ترامپ » در ابتدا یک آزمایش فوری کرونا داده که جواب آن نیز مثبت بوده است، اما او این موضوع را پنهان کرده بود و خواستار آزمایشهای مجدد شده است.

در تازه‌ترین و جنجالی‌ترین اقدام «دونالد ترامپ» در یک خودرو کاملاً دربسته و از پشت شیشه با هوادارانش تجدید دیدار کرده؛ حال آنکه این امر می‌تواند به قیمت ابتلا و مرگ محافظانی تمام شود که همراه وی بودند. «فیلیپ» که دانشیار دانشگاه جرج واشنگتن نیز هست؛ در این باره گفت: تک تک افرادی که در طول آن سواری کاملاً بی‌مورد، ترامپ را همراهی می‌کردند، اکنون باید برای ۱۴ روز قرنطینه شوند. این کار دیوانگی بود. آنها ممکن است بیمار شوند یا بمیرند، آن هم محض خاطر یک نمایش سیاسی.

بازگشت ترامپ به کاخ سفید

صحفه توییتر منتسب به رسانه صهیونیستی به نقل از مقامات سفارت رژیم اسرائیل در واشنگتن گزارش داد، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری امریکا قبل از انتقال به «بخش مراقبت‌های ویژه» بیمارستان نظامی والتر رید، قدرت را به صورت مکتوب به مایک پنس معاون خود واگذار کرده است. وبگاه صهیونیستی یادشده خبری که در توئیتر این روزنامه درباره اینکه «ترامپ قبل از انتقال به بخش ICU بیمارستان "والتر رید" قدرت را معاونش محول کرده است» را تکذیب و اعلام کرد حساب کاربری‌اش در توئیتر هک شده است.

 دکتر کانلی گفت علائم حیاتی رئیس‌جمهوری امریکا طبیعی و رو به بهبودند و او تب هم ندارد. دکتر کانلی همچنین گفت به جز داروی ضدویروس رمدسیویر، برای ترامپ دگزامتازون هم تجویز شده است. پزشکان می‌گویند حال رئیس‌جمهوری امریکا رو به بهبود است و آنها وضعیت ریه‌های او را که پیشتر اکسیژن مکمل دریافت کرده بررسی می‌کنند. آنها گفتند که ممکن است او تا پایان هفته به کاخ سفید بازگردد.

بایدن یا ترامپ، مسئله این است

در روزهای باقیمانده تا برگزاری انتخابات باید تحولات امریکا را مد نظر قرار داد، و تبعا نظرات افکار عمومی در این میان کم اثر نخواهد بود بر تبلیغات دو رغیب دموکرات و جمهوری خواه انتخابات. در ادامه حال «دونالد ترامپ» بهتر می‌شود! ؛ مناظرات انتخاباتی انجام می‌شود و به صحنه مناظرات بر می‌گردد، یا عرصه را برای تاختن «جو بایدن» خالی خواهد کرد؟ آیا افکار عمومی امریکا نسبت به بایدن نگاه مثبت دارد یا همچنان به وعده‌های «ترامپ» امیدوار است. اگر اقدامات رئیس‌جمهوری مستقر در کاخ سفید در ۴ سال گذشته اثر بخش بوده باشد می‌تواند رای مردم امریکا را برای خود داشته باشد، در غیر این صورت مردم امریکا «بایدن» را به عنوان رئیس‌جمهوری انتخاب خواهند داد.

کدخبر: 126872

ارسال نظر