|

خبر امیدوارکننده درباره واکسن جدید کرونا

کارشناس بیماری‌های عفونی و ویروس‌شناس امریکایی ابراز خوشبینی کرد که داده‌های اولیه نتایج مرحله سوم واکسن کرونای شرکت «مُدرنا» به اندازه کاندیدای واکسن کرونای شرکت‌های «فایزر» و «بیون تک» امیدوارکننده خواهد بود.

بین‌الملل خبر امیدوارکننده درباره واکسن جدید کرونا

درست قبل از اینکه شرکت بیوفناوری مُدرنا اعلام کند که سرگرم آماده‌سازی ارائه نتایج اولیه آزمایشات مرحله سوم خود برای تجزیه و تحلیل‌های مستقل است، دکتر «آنتونی فاوچی» ابراز خوشبینی کرد که داده‌های اولیه نتایج مرحله سوم واکسن کرونای شرکت «مُدرنا» به اندازه کاندیدای واکسن کرونای شرکت‌های «فایزر» و «بیون تک» امیدوارکننده خواهد بود.

 فاوچی که حدود ۴۰ سال به عنوان رئیس موسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی امریکا خدمت کرده، در اجلاس جهانی داروسازی گفت: اگر شاهد درجه مشابهی از اثربخشی واکسن فایز و بیون تک در کاندیدای واکسن شرکت مُدرنا نباشیم، شگفت زده خواهد شد. شرکت فایزر دوشنبه هفته گذشته اعلام کرد که کاندیدای واکسن کرونا این شرکت امریکایی که با همکاری شرکت آلمانی «بیون تک» در حال ساخت است، در پیشگیری از ابتلا به عفونت کرونا ۹۰ درصد کارایی دارد.

وی ادامه داد: این چشم‌انداز خوشبینانه او ناشی از شباهت میان این دو واکسن است که هر دو از فناوری پیشگام mRNA استفاده می‌کنند؛ این دو واکسن «از بسیاری جهات یکسان هستند».

 چند ساعت بعد از اینکه فاوچی این اظهارت خود را در اجلاس جهانی داروسازی ایراد کرد، شرکت مُدرنا اعلام کرد که در آزمایشات مرحله سوم واکسن خود به جایی رسیده که بتواند آنالیزهای اولیه را شروع کند و اضافه کرد که در حال آماده‌سازی ارائه داده‌ها به یک هیات مستقل نظارت بر ایمنی داده (اطلاعات) است.

فاوچی نیز اگرچه نسبت به نتایج شرکت مدرنا خوش بین است، اما تاکید کرد که حل این بحران هنوز «بسیار بسیار دور از دسترس» است و افزود که احتمالا کووید-۱۹ سال‌ها میان مردم باقی خواهد ماند.

شرکت بیوفناوری مُدرنا امریکا اوایل فروردین آزمایشاتی برای تولید واکسن مقابله با کرونا انجام داد؛ تزریق این واکسن که mRNA-۱۲۷۳ نام دارد به موش‌ها مانع ورود ویروس به ریه آنها شد. در اردیبهشت این آزمایش روی انسان انجام شد و نتایج به دست‌آمده روی هشت داوطلب سالم نشان داد که این واکسن بی‌خطر است و می‌تواند یک ایمنی قوی در بدن این افراد ایجاد کند. این شرکت امریکایی مرحله دوم آزمایشات واکسن mRNA-۱۲۷۳ را در اواسط خرداد روی ۶۰۰ داوطلب انجام داد که با نتایج مثبتی همراه بود. مرحله سوم آزمایشات این واکسن اوایل تیر روی ۳۰ هزار نفر انجام شده است.

واکسن mRNA-۱۲۷۳ با همکاری انستیتوی ملی آلرژی و بیماری‌های مسری توسعه یافته و آزمایشات بالینی آن با کمک انستیتوی ملی سلامت امریکا انجام شده است.

 

منبع: خبرآنلاین
کدخبر: 134473

ارسال نظر

 

آخرین اخبار