بر اساس ابلاغ وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس کارگروه تنظیم بازار؛
نرخ اقلام اساسی پر مصرف اعلام شد
با توجه به تصمیمات گرفته شده در جلسات کارگروه تنظیم بازار و محاسبات انجام شده توسط سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و نظر رئیس محترم جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان رئیس کارگروه تنظیم بازار حداکثر نرخ شیرخام و محصولات لبنی (شامل شیر، ماست و پنیر پرمصرف) و نیز گوشت مرغ برای مصرفکنندگان را ابلاغ کرد.
گسترش نیوز : حداکثر نرخ هر کیلوگرم کیفیترین شیرخام با مشخصات ۳.۲ درصد چربی و بار میکروبی زیر ۱۰۰ هزار تحویل درب کارخانجات لبنی با ۹ درصد افزایش نسبت به نرخ مصوب قبل، معادل ۱۵ هزار و ۷۰۰ ریال تعیین شد.
به ازای هر یک دهم درصد افزایش و یا کاهش درصد چربی ۱۵۰ ریال متناسب با افزایش و یا کاهش درصد چربی به نرخ خرید اضافه و یا کم میشود. قیمت محصولات لبنی پر مصرف شامل شیر، ماست و پنیر با لحاظ میانگین نرخ خرید شیر خام تحویل درب کارخانه نیز در این جلسات تعیین شد. بر این اساس، نرخ شیر بطری یک لیتری کم چرب ۱.۵ درصد ۲۹ هزار و ۵۰۰ ریال، شیر بطری یک لیتری نیم چرب ۲ درصد ۳۰ هزار و ۵۰۰ ریال، شیر بطری یک لیتری پرچرب ۳ درصد ۳۲ هزار و ۵۰۰ ریال و شیر بطری یک لیتری کامل ۳.۲ درصد چربی ۳۳ هزار ریال تعیین شد.
همچنین شیر استریل یک لیتری تتراپک ۱.۵ درصد چربی ۳۵ هزار ریال و شیر استریل یک لیتری تتراپک ۳ درصد چربی ۳۷ هزار ریال و شیر نایلونی کم چرب ۱.۵ درصد ۳۲ هزار ریال تعیین شد.
ماست کم چرب ۱.۵ درصد ۹۰۰ گرمی نیز ۳۸ هزار ریال و ماست پرچرب ۳ درصد ۹۰۰ گرمی ۴۰ هزار ریال است و نرخ ماست ۲ هزار و ۵۰۰ گرم دبهای کم چرب ۱.۵ درصد ۹۵ هزار ریال و پرچرب ۳ درصد نیز ۱۰۰ هزار ریال تعیین شد.
همچنین مقرر شد پنیر ۴۰۰ گرمی یواف ۵۷ هزار ریال، پنیر ۲۱۰ گرمی تتراپک ۳۴ هزار ریال و پنیر ۵۲۰ گرمی تتراپک ۸۰ هزار ریال باشد. قیمت سایر احجام این محصولات لبنی به تناسب وزن و درصد چربی توسط سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان تعیین و ابلاغ خواهد شد.
قیمت این محصولات در استانها بر اساس میانگین نرخ خرید شیر خام توسط واحدهای تولیدی و مطابق تصمیمات کارگروه تنظیم بازار استان در سقف قیمتهای ابلاغی تعیین خواهد شد.
همچنین حداکثر نرخ مرغ زنده تحویل درب واحد مرغداری با ۹ درصد افزایش هر کیلوگرم ۵۱ هزار و ۵۵۰ ریال و حداکثر نرخ مصرفکننده مرغ با ۹ درصد افزایش معادل ۸۱ هزار و ۷۵۰ ریال تعیین شد.
شرکت پشتیبانی امور دام موظف است به منظور تنظیم بازار و حمایت توامان از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در مقاطعی که این نرخ ۵ درصد افزایش و یا کاهش داشته باشد، با اولویت نسبت به توزیع و یا خرید مرغ قطعه بندی و بستهبندی اقدام کند.
منبع: شاتا
ارسال نظر