اختصاصی گسترش نیوز:
فرانچایز بهتر است یا راه انداختن کسبوکار جدید؟
تعداد کمی از افراد توانایی اداره جوانب مختلف یک کسبوکار جدید را دارند. در این شرایط فرانچایز میتواند فرصتی بینظیر باشد.
گسترش نیوز: فردی که به دنبال شروع یک کسبوکار است دو گزینه در پیش رو دارد: بهتنهایی, کسبوکار جدیدی را شروع کند یا آنکه فرانچایز یک برند را خریداری کند. گزینه دوم فواید بسیاری دارد. با گسترش نیوز و 3 فایده کسبوکار فرانچایز همراه باشید.
- پشتیبان خواهید داشت
بسیاری از افراد دوست دارند استقلال فردی خود را تا حدی حفظ کنند اما درعینحال از حمایت و راهنمایی دیگران هم بهرهمند شوند. دنیای کسبوکار فرانچایز این خواسته منطقی کارآفرینان را محقق میکند. شما و شرکت مادر بهقولمعروف سر یک سفره نشستهاید پس شک نداشته باشید که تجارب ارزشمند خود را در اختیارتان قرار خواهد داد و میتوانید امیدوار باشید که تحت هر شرایطی از شبکه حمایتی آن بهرهمند خواهید شد. آنها دانش, تخصص و تجربه خود را با شما به اشتراک خواهند گذاشت. فکرش را بکنید: شرکت مادر حتی در زمینه آموزش نیروها به شما مشاوره میدهد. در دنیای خشن و پراضطراب کسبوکار, تصور اینکه یک شرکت بزرگ هوای شما را دارد بهراستی دلگرمکننده خواهد بود.
- خطر را به حداقل میرسانید
هیچ کسبوکاری خالی از خطر نیست اما خطر کسبوکار فرانچایز بسیار کمتر از دایر کردن یک کسبوکار جدید است. وقتی به این نوع همکاری تجاری وارد میشوید خیالتان راحت است که کسبوکار شما قبلا نتیجه داده و در واقع یک الگو و نسخه موفقیتآمیز را دنبال میکنید. از نو شروع کردن یعنی خطر کردن و صرف هزینههای بسیار. از طرف دیگر هر عقل سلیمی قبول میکند که رفتن از راه میانبر باعث صرفهجویی وقت و هزینههای شما میشود.
- ضریب موفقیت بیشتری دارد
آمار نشان میدهد که ضریب موفقیت کسبوکارهای فرانچایز در مقایسه با راه انداختن یک کسبوکار جدید بسیار بیشتر است. این واقعیت تقریبا در همه کشورها صادق است. شرکت مادر راه صعبالعبور برندسازی و کسب اعتبار را پیموده است و شما در مسیر هموار و مطمئنی که برایتان ایجاد کرده است گام بر میدارید. صاحب کسبوکار فرانچایز, یکشبه در اعتبار و آبرویی که در طول سالها اندوخته است سهیم میشود. از طرف دیگر شرکت مادر یک الگوی کار عملیاتی برای خود و شرکتهای تابعه تعریف کرده است. بهاینترتیب از آزمایش و خطا بینیاز میشوید و صرفاً الگوی اصلی را تکرار میکنید. البته این به آن معنا نیست که امکان خلاقیت و نوآوری وجود ندارد. در دنیای کنونی کسبوکاری, قدرت رقابت حرف اول را میزند و هیچ برند شناختهای, ایدههای جدیدی که واقعا احتمال موفقیت داشته باشند را نادیده نخواهد گرفت.
ارسال نظر