|

لوازم‌خانگی قاچاق چگونه به دست مشتری می‌رسد؟

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با اشاره به افزایش لوازم خانگی قاچاق گفت: خریداران کالای مورد نیاز خود را در دبی تهیه و سپس آن را از قاچاقچی در تهران تحویل می‌‌گیرند.

گسترش‌نیوز: سید مرتضی میری در مورد ورود قاچاق لوازم خانگی به کشور گفت: با توجه به ممنوعیت واردات لوازم خانگی ورود لوازم خانگی قاچاق به کشور نسبت به گذشته بسیار بیشتر شده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با بیان اینکه هر چقدر واردات قانونی کالا سخت‌تر شود به همان نسبت واردات قاچاق بیشتر می‌شود: بطوری که مشاهده می‌شود علیرغم ممنوعیت واردات لوازم خانگی فروشگاه‌های لوازم خانگی دارای لوازم خانگی خارجی برای عرضه هستند.

عرضه لوازم خانگی داخلی با برند خارجی

وی با بیان اینکه لوازم خانگی قاچاق دو بخش است، گفت: بخشی از لوازم خانگی قاچاق از طریق پیله‌وری و کوله‌بری و از مرزهای غربی کشور مثل بانه و مرزهای جنوبی به کشور وارد می‌شود اما بخشی دیگر از لوازم خانگی، مصنوعات داخلی است که با برند لوازم خانگی خارجی عرضه می‌شود.

میری با اشاره عرضه لوازم خانگی تقلبی اظهارکرد: قاچاقچیان لوازم خانگی داخلی را به مرزهای غربی کشور منتقل می‌کنند و در آنجا با نصب برند خارجی، لوازم خانگی ایرانی را با چند برابر نرخ به عنوان لوازم خانگی خارجی به فروش می‌رسانند.

وی بیان کرد: از آنجا که عرضه لوازم خانگی تقلبی از طریق فضای مجازی و پیامک انجام می‌شود بنابراین به مردم توصیه می‌شود تا در هنگام خرید لوازم خانگی دقت کنند که حتما کالای خود را از فروشگاه‌های معتبر دارای جواز کسب خریداری کنند تا در صورت بروز هر نوع مشکلی بتوانند مسئله را از طریق تعزیرات و سامانه ۱۲۴ و همچنین اتحادیه دنبال کنند.

خرید لوازم خانگی در دوبی؛ تحویل گرفتن از قاچاقچی در تهران

میری در مورد واردات قاچاق لوازم خانگی بیان کرد: برخی از مردم لوازم خانگی را در دبی خریداری و در آنجا به قاچاقچی تحویل می‌دهند و پس قاچاقچی آن کالا را در تهران به آنها تحویل می‌دهد.

رئیس اتحادیه فروشندگان‌کنندگان لوازم خانگی همچنین در رابطه با وضعیت تولید لوازم خانگی بیان کرد: قول داده شده بود که در صورت ممنوعیت واردات لوازم خانگی، تولیدات داخلی بازار را تامین کند اما این اتفاق نیفتاد.

وی با بیان اینکه بازار لوازم خانگی اشباع است، بیان کرد: اشباع بودن بازار به دلیل افزایش تولید نیست بلکه مردم قدرت خرید ندارند و همین امر باعث رکود بازار شده است.

میری بیان کرد: با توجه به پرداخت ارز نیمایی به بخش‌های تولیدی لوازم خانگی حدود دو ماه است که نرخ در این بخش افزایش نیافته است.

منبع: فارس

کدخبر: 60765

ارسال نظر