|

رب گوجه فرنگی دوباره صادر می‌شود

به دلیل کاهش نرخ گوجه‌فرنگی در بازار، با اعلام قائم‌مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی، صادرات رب گوجه‌فرنگی از ابتدای دی ماه امسال آزاد شد.

گسترش‌نیوز: بعد از اینکه نرخ گوجه‌فرنگی در بازار ارزان شد و به طبع آن با فاصله زمانی، کارخانه‌های تولید کنند رب گوجه فرنگی مکلف به کاهش نرخ این محصول شدند، قائم‌مقام امور بازرگانی وزیر صنعت با ارسال نامه‌ای به ریاست گمرک اعلام کرد که صادرات رب گوجه‌فرنگی آزادشده است.

در این نامه اشاره صادرات این محصول در بسته‌های حداکثر ۵۰ کیلوگرمی مجاز است و صادرکنندگان از یکم دی ماه امسال می‌توانند این محصول را با رعایت سایر ضوابط و مقررات مربوطه صادر کنند.

بنابر اعلام سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان روند کاهش نرخ رب گوجه‌فرنگی در بازار نیز آغاز شده و نرخ این محصول به ۱۲ هزار تومان کاهش‌یافته است.

بنابراین گزارش حداکثر نرخ خرید هر کیلوگرم گوجه‌فرنگی از کشاورزان ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان و گوجه‌فرنگی ربی به نرخ ۵۰۰ تومان از کشاورزان خریداری می‌شود.

منبع: تسنیم

کدخبر: 69124

ارسال نظر