|

عوارض خام‌فروشی در بودجه ۹۹ چقدر است؟

بر اساس لایحه بودجه ۱۳۹۹ درآمد حاصل از وضع عوارض صادرات مواد خام و کالاهای با ارزش افزوده پایین ۲۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده که نسبت به عوارض در نظر گرفته شده این بخش در قانون بودجه امسال ۲۵ برابر شده است.

گسترش‌نیوز: طبق لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ که امروز (هفدهم آذرماه) از سوی رئیس‌جمهوری به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد، درآمد حاصل از وضع عوارض صادراتی بر مواد خام و کالاهای با ارزش افزوده پایین ۲۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

این در حالی است که درآمد حاصل از وضع عوارض صادراتی بر مواد خام و کالاهای با ارزش افزوده پایین در قانون بودجه امسال معادل ۱۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود.

بنابراین بررسی جزییات بودجه سال آینده نشان‌دهنده ۲۵ برابر شدن درآمد حاصل از وضع عوارض صادراتی بر مواد خام و کالاهای با ارزش افزوده پایین است.

منبع: ایسنا

کدخبر: 75503

ارسال نظر