|

مدیریت یکپارچه پژوهشی در شهرداری تهران ایجاد می‌شود

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با اشاره به فعالیت سامانه پژوهشیار و ثبت همه پژوهش‌های انجام شده در آن، گفت: این سامانه کمک خواهد کرد تا به مدیریت یکپارچه پژوهش در شهرداری تهران دست پیدا کنیم.

جامعه مدیریت یکپارچه پژوهشی در شهرداری تهران ایجاد می‌شود

مجید فراهانی در دومین گردهمایی آشنایی ذیحسابان شهرداری تهران با حضور محمد حسین بوچانی، رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، زارع علی، مدیر کل اموال شهرداری تهران و ۶۹ نفر از ذیحسابان سازمان ها، مناطق ۲۲گانه، شرکت‌ها و معاونت‌های مدیریت شهری به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان این مطلب، افزود: ذیحسابان در شرایط سخت مالی وظیفه سنگین نظارت بر چگونگی هزینه کرد بودجه شهرداری تهران را برعهده دارند.

وی با اشاره به تبصره ۲۶ قانون بودجه سال ۹۹ شهرداری تهران، ادامه داد: در این بند از قانون بودجه سال ۹۹ شهرداری تهران تاکید شده است تمامی پژوهش هایی که در شهرداری تهران انجام می‌شود، با هماهنگی بیشتری با مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران اجرا شود.

دبیر کمیته بودجه شورای شهر تهران با اشاره به تجربه انجام پروژه‌های پژوهشی در شهرداری تهران در سال‌های گذشته، بیان کرد: یکی از مشکلات تاریخی شهرداری تهران در سال‌های گذشته تعریف پروژه‌های مطالعاتی و پژوهشی تکراری و یا با کیفیت بسیار پایین در سطح مناطق، سازمان ها، شرکت و معاونت‌ها بود.

وی با بیان اینکه در گذشته ساده‌ترین راه برای هزینه کرد بودجه شهرداری تهران انجام پروژه‌های مطالعاتی بود، یادآور شد به همین دلیل ما شاهد هزینه کرد بودجه برای انجام مطالعات با کیفیت پایین در مجموعه شهرداری تهران بودیم که هیچ گونه بازخورد و عملکردی در شهرداری تهران نداشت.

فراهانی تاکید کرد: بر همین اساس با هدف انجام هماهنگی کلان در این حوزه چند اقدام بسیار تاثیرگذار با همکاری شورای شهر تهران در این حوزه انجام شد که نخستین اقدام راه‌اندازی سامانه پژوهش یار بود که سال گذشته به بهره‌برداری رسید. بر این اساس تمامی سازمان‌ها و شرکت‌ها و مناطق موظف شدند کلیه اقدامات مطالعاتی خود را در این سامانه به ثبت برسانند.

وی با اشاره به اینکه شورای شهر در تبصره ۲۶ قانون بودجه این تاکید را داشت که هیچ گونه مطالعاتی در شهرداری تهران نمی‌تواند انجام شود مگر اینکه از قبل مراحل تصویب آن را در مرکز مطالعات ازطریق ثبت در سامانه پژوهش‌ها گذرانده باشد، گفت: درخواست من از ذیحسابان این است اگر پژوهشی قرار است انجام شود بر اساس تبصره ۲۶ قانون بودجه عمل کنند.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران در ادامه این گردهمایی، بیان کرد: در تبصره ۲۶ آمده است: کلیه پروژه‌ها و طرح‌های پژوهشی موضوع این تبصره در چارچوب برنامه مصوب ۵ ساله شهر تهران و مصوبات شورای شهر و ابلاغیه‌های شهرداری تهران انجام خواهد شد و به منظور جلوگیری از تکرای و موازی کاری در انجام موازی کاری مناطق ۲۲گانه، معاونت‌ها و سازمان‌ها و موسسات وابسته به شهرداری تهران موظف هستند عناوین پژوهشی مربوط به خود را به همراه مستندات در سامانه پژوهش یار شهرداری تهران ثبت کنند.

محمد حسین بوچانی، افزود: این تبصره مکلف می‌کند تمام سازمان‌ها و شرکت‌ها مناطق و معاونت‌ها هر پژوهشی را که چه در سال ۹۹ انجام می‌دهند و چه در سنوات قبل انجام داده‌اند باید در سامانه پژوهشیار ثبت کنند.

وی با بیان اینکه نخستین درخواست من از تمامی ذیحسابان، ثبت موضوع تمامی عنوان پژوهشی و مطالعه شده از منابع شهرداری تهران چه در ادوار گذشته و چه در امسال است، توضیح داد: با ثبت پژوهش‌های سنوات قبل است که ما می‌توانیم به مدیریت دانش در مجموعه شهرداری تهران بپردازیم و از انجام پروژه‌های تکراری در شهرداری تهران جلوگیری کنیم.

منبع: فارس
کدخبر: 102247

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین