آخرین وضعیت از ایمن سازی گود برج میلاد
معاون شهردار تهران از حرکات خطرناک گود برج میلاد و روند ایمنسازی آن خبرداد.
عباس شعبانی درخصوص گودالهای پرخطر در پایتخت گفت: بیشترین گودبرداری در شمال تهران با عمق ۷۰ متر صورت گرفته که برخی تا ۸سال سن دارند و رها شدهاند. یکی از پر سروصداترین آنها گود برج میلاد بود که سالن همایشهای برج را تهدید میکرد و ممکن بود در زمان برگزاری کنسرت یا برنامه حادثهای عظیم رخ دهد و صدها تن را به کام مرگ بکشاند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از ایمنسازی این گود خطرناک خبر داد، اما این خطر لایههای دیگری هم داشت.
شعبانی با بیان اینکه گود برج میلاد، تهران را با خطری روبهرو کرده بود، اظهار داشت: سازه گود برج میلاد تحرکاتی داشت و اگر مقدار دیگری پیش میرفت به خطر نزدیک میشد.
وی درمورد سابقه این گود بیان کرد: سال ۹۳ بنا بود ساختمان بلندی در کنار برج میلاد ساخته شود، اما در آن زمان طراحی تغییر میکند و بدینترتیب تصمیم بر آن میشود تا ارتفاع ساختمان جدید کمتر شود تا نمای برج میلاد را تحتالشعاع قرار ندهد. درحالیکه مقاومسازی گود حداکثر یک سال و نیم تاریخ انقضا داشت، ولی ۷ سال از آن زمان میگذرد و باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف میشد.
معاون شهردار تهران توضیح میدهد: برداشتهایی را ما از گود انجام دادیم و مشاهده کردیم از رأس گود تحرکات غیرطبیعی رخ داده است که بلافاصله وارد شدیم و به سازه نگهبان رسیدیم.
وی در ادامه تصریح کرد: ایجاد سازهای که برای افزایش ایمنی درنظر گرفته شده تاکنون ۶۰درصد پیشرفت داشته و میتوان در فاز ۲از این بخش بهعنوان پارکینگ یا سایر خدمات استفاده کرد، ولی در حال حاضر در فاز یک یا ایمنسازی هستیم.
معاون شهردار تهران در پایان تأکید میکند: این گود مرکز همایشها را تحتتأثیر قرار میداد که در حال حاضر میتوان گفت ایمنسازی شده است.
ارسال نظر