شیشه را دودی کنید جریمه می شوید
طبق اعلام رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، شیشه دودی مبلغ ۱۵۰ هزار تومان جریمه خواهد داشت.
بیشتر رانندگان علاقه دارند که شیشه خودرو خود را دودی کنند تا در مواقع تابش آفتاب، آسیبی به پوست و بدنشان نرسد. اما رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرده است که استفاده از شیشه دودی مبلغ ۱۵۰ هزار تومان جریمه خواهد داشت.
سرهنگ علی اصغر شریفی افزود: در خصوص استفاده از شیشه دودی در خودرو توضیح داد و گفت: خیلی از شهروندان در خصوص اینکه آیا میتوانند از شیشه دودی در خودروهای خود استفاده کنند سوالاتی دارند که باید به مواد قانونی این موضوع اشاره داشت.
وی گفت: برابر ماده ۲۲۱ آئین نامه راهنمایی و رانندگی، استفاده هر چیزی که مانع دید راننده شود ممنوع است یعنی راننده باید دید کافی به جلو، عقب و طرفین داشته باشد و هر پوششی که باعث محدود شدن دید راننده شود ممنوع است.
شریفی افزود: حتی اگر رانندهای درب صندوق وسیله نقلیه خود را باز گذاشته باشد طبیعتاً نمیتواند دید کافی و لازم به عقب داشته باشد. حتی اگر راننده در داخل خودرو پرده نصب کند نیز مصداق این موضوع است چرا که دید راننده را محدود کرده و این اقدام نیز ممنوع است.
وی گفت: استفاده از شیشه دودی نیز به همین شکل است و اگر راننده و سرنشین نتوانند بیرون را نگاه کنند و دید کافی نداشته باشند همین موضوع باعث بروز خطر میشود. رانندهای که نتواند عبور عابرین پیاده را ببیند و نتواند تردد موتورسیکلتها را در آئینهای نگاه کند یعنی محدودیت دید ایجاد شده و قطعاً تبعات خطرناکی را نیز در پی خواهد داشت.
شریفی ادامه داد: در جدول قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، استفاده از شیشه دودی به نحوی که راننده و سرنشین قابل تشخیص نباشند ۱۵۰ هزار تومان جریمه در پی خواهد داشت که تشخیص این موضوع با مأمور راهور مستقر در محل است.
وی گفت: بحث توجه و تذکر دادن در خصوص عدم استفاده از شیشههای دودی، دقیقاً به موضوع ایمنی باز میگردد چرا که هر چقدر دید راننده به اطراف بیشتر باشد ایمنی افزایش پیدا خواهد کرد.
بهمنظور افزایش ایمنی جادهها و کاهش تخلفات رانندگی، نرخ جرایم رانندگی در کشور بهطور قابل توجهی افزایش یافته است. این تغییرات در سیاستهای جریمهگذاری، بهویژه برای تخلفات حادثه ساز به اجرا درآمده است.
این اقدام با هدف تقویت فرهنگ رانندگی ایمن و جلوگیری از وقوع تصادفات طراحی شده است. بر اساس نظر کارشناسان با افزایش جریمهها، رانندگان برای رعایت دقیقتر قوانین و مقررات ترافیکی انگیزه بیشتری پیدا میکنند. همچنین با افزایش میزان جریمهها، رانندگان به انجام رفتارهای ایمنتر و دقت بیشتر در رانندگی تشویق خواهند شد.
بهطور کلی، افزایش نرخ جرایم رانندگی یکی از اقداماتی است که بهمنظور ارتقای ایمنی جادهها و کاهش تخلفات رانندگی در کشور به کار گرفته شده است و امید میرود که این تغییرات به نتایج مثبت و ملموسی در کاهش حوادث رانندگی منجر شود.
سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا درباره تأثیر گذاری افزایش نرخ جرایم رانندگی در کاهش تخلفات گفت: افزایش نرخ جرایم رانندگی تأثیر بسزایی در کاهش تخلفات و جان باختگان حوادث رانندگی داشته است.
ارسال نظر