|

آتش‌سوزی در ۴ نقطه از کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل بحران کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه جنگل‌ها و مراتع در چهار نقطه از استان طعمه حریق شده، گفت: لازم است دستگاه‌های قضایی، امنیتی و اطلاعاتی به موضوع آتش‌سوزی‌های ممتد در استان ورود کرده و با عوامل این حوادث برخورد جدی کنند.

حوادث آتش‌سوزی در ۴ نقطه از کهگیلویه و بویراحمد

وحید محمدی‌تبار سوج، با بیان اینکه آتش‌سوزی در جنگل‌های سروک از ساعتی پیش شروع شده است، اظهار داشت: در پی تماس فرمانده سپاه فتح استان با مدیریت بحران، بلافاصله از طریق دستگاه‌های ذی‌ربط و فرمانداری شهرستان بویراحمد پیگیر حادثه شدیم و تیم‌های اطفای حریق به محل آتش‌سوزی اعزام شدند.

وی با اشاره به اینکه نیروهای امدادی در سه نقطه دیگر از استان نیز مشغول اطفای حریق و پایش هستند، افزود: آتش‌‌سوزی در منطقه میمند عصر روز گذشته شروع و دیشب توسط نیروهای محیط زیست اطفاء شد، با این حال، نیروهای محیط زیست هم‌اکنون مشغول پایش این منطقه برای جلوگیری از شروع مجدد آتش‌سوزی هستند.

مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: منطقه دژسلیمان گچساران نیز از دیگر نقاطی است که طعمه حریق شده و نیروهای منابع طبیعی درگیر اطفای حریق در این منطقه هستند.

وی با بیان اینکه منطقه منتگان بخش کبگیان بویراحمد هم طعمه حریق شده است، ابراز کرد: نیروها برای اطفای حریق در این منطقه هم اعزام شده‌اند که امیدواریم هر چه زودتر شاهد مهار آتش باشیم.

محمدی‌تبار با بیان اینکه بحث آتش‌سوزی دو متولی اصلی و مستقیم دارد، عنوان کرد: در مناطق حفاظت شده استان مانند دنا، خائیز، خامی و دیل متولی اطفای حریق، محیط زیست است در عین حال باید همه برای اطفای حریق کمک کنند.

وی بیان کرد: در مراتع و جنگل‌ها نیز منابع طبیعی متولی کنترل آتش و حفاظت است و اگر منابع طبیعی نتوانست آتش را خاموش کند باید با از طریق فرمانداری پیگیر شود و فرمانداری نیز باید بلافاصله همه امکانات و نیروها را برای اطفای حریق در اختیار منابع طبیعی قرار دهد و در مرحله سوم در صورتی که امکانات و نیروهای انسانی شهرستان جوابگو نبود به مدیریت بحران متوسل می‌شوند و مدیریت بحران هم موظف است همه امکانات را برای اطفای حریق بسیج کند.

مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با استفاده از بالگرد برای اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع هم گفت: بالگرد به جز برای انتقال نیرو، عملا هیچ تاثیر دیگری در فرایند اطفای حریق ندارد، در عین حال استاندار پیگیر استقرار بالگرد در استان است.

محمدی‌تبار با بیان اینکه چرا باید چنین حوادثی رخ دهد که برای نظام و دولت هزینه‌بر است، تأکید کرد: برای جلوگیری از این آتش‌سوزی‌های ممتد در استان باید عوامل آتش‌سوزی شناسایی شده و دستگاه‌های امنیتی، قضایی و اطلاعاتی باید برای برخورد با عوامل آتش‌سوزی تلاش بیشتری انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه منابع طبیعی ما آغشته به خون یک جوان است و این موضوع باید برای همه ما هم مسئولان و هم شهروندان ایجاد تکلیف کند که از منابع طبیعی صیانت کنیم، گفت: اگر جایی چنین حوادثی رخ دهد، همه، مسئول اطفا هستند و به جای اینکه در فضای مجازی به دنبال مچ‌گیری باشیم باید همه خود را موظف به صیانت از منابع طبیعی بدانیم.

 

منبع: رکنا
کدخبر: 106630

ارسال نظر

 

آخرین اخبار