واریز دلار به حساب مردگان کرونایی!
بازرسان دولت آمریکا دریافتهاند که وزارت خزانهداری این کشور به اشتباه بخشی از بودجه این کشور را که برای کمک به شهروندان در دوران قرنطینه کرونا در نظر گرفته شده بود، به حساب افرادی ریخته است که فوت کردهاند!
این بازرسان در آخرین گزارش خود در همین زمینه، مجموع پولی را که به اشتباه واریز شده حدود ۱.۴ میلیارد دلار ذکر کرده و گفتهاند که این مورد تنها یکی از یافتههای آنان در میان چندین «چالش» بوده که در جریان بازرسی رسمی کمکهای فدرال برای کرونازدگان کشف شده است. این مبلغ به ۱.۱ میلیون فردی که فوت شدهاند به ازای هر نفر ۱۲۰۰ دلار تعلق گرفته است.
کنگره آمریکا در تلاش برای نجات اقتصاد این کشور از خطر رکود بر اثر کرونا، از ماه مارس و آوریل تا کنون نزدیک ۳ تریلیون دلار کمک مالی برای این بخش تصویب کرده و بازرسان میگویند تعجیل در رساندن پول در شرایط بحران به بروز اشتباهات بزرگ منجر شده است.
برای مثال، گزارش دیوان محاسبات آمریکا نشان میدهد وزارت خزانهداری که مسئولیت ارسال کمکهای حمایتی به خانوادههای آمریکایی را دارد، موارد فوت را بررسی نکرده است. این درحالی است که برخی از مقامات مالیاتی که روی این برنامه کار میکردند گفته بودند که در روند اجرای آن نگرانیهایی از جمله در مورد خطر ارسال چک به آدرسهای اشتباه وجود دارد.
در گزارش بازرسان دولت آمریکا همچنین هشدار داده شده که برنامه کمک درآمدی برای کارکنان بنگاههای تجاری کوچک در معرض خطر «کلاهبرداری» قرار گرفته است. این برنامه شامل صندوقی برای پرداخت وامهای کمبهره است که خود ۲۶ درصد از کل بودجه اختصاص یافته برای پیامدهای اقتصادی کرونا در کشور را شامل میشود. در این گزارش، خود بنگاههای کوچک نیز به دلیل همکاری نکردن در دادن اطلاعات درخواستی دولت به شیوه صحیح مقصر دانسته شدهاند.
گزارش بازرسان آمریکایی در حالی مطرح شده که قانونگذاران کنگره در واشنگتن درباره این موضوع که آیا کمکهای بیشتر لازم است یا نه، مشغول بحث هستند. دموکراتها و بسیاری از اقتصاددانان از جمله رئیس بانک مرکزی آمریکا بر این باورند که با توجه به افزایش شدید نرخ بیکاری در کشور، کمکهای حمایتی دولت باید افزایش یابد، اما بسیاری از جمهوریخواهان در تصویب بودجه بیشتر برای این کار تردید دارند.
با وجود اقدامات در نظر گرفته شده برای مردم، روز پنجشنبه گذشته مشخص شد در هفته گذشته ۱.۴۸ میلیون آمریکایی دیگر برگههای درخواست کمک بیکاری را پر کردهاند و به این ترتیب تعداد کل افرادی که از آغاز پاندمی کروناویروس متقاضی دریافت کمک هستند به ۴۷ میلیون نفر رسیده است.
ارسال نظر