|

واکسن روی کرونای افریقایی اثر ندارد!

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره واکسیناسیون خبرنگاران و خبرنگارانی که در اولویت تزریق واکسن در فاز سه قرار دارند، توضیح داد.

حوادث

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: واکسیناسیون خبرنگاران در فاز سه صورت می‌گیرد و خبرنگاران میدانی و خبرنگارانی که در نشست‌ها و برنامه‌های خبری حضور پیدا می‌کنند و مصاحبه نزدیک با افراد انجام می‌دهند در فاز سوم اولویت واکسیناسیون کرونا قرار دارند و انجمن و نهادهای متولی باید لیست خبرنگاران در معرض خطر را به ما اعلام کنند تا این خبرنگاران در فهرست واکسیناسیون فاز سه قرار گیرند.

علیرضا رئیسی ادامه داد: این احتمال وجود دارد که مدیران تخلف کنند و اسامی افرادی خارج از لیست و خبرنگاران دورکار را که در معرض خطر نیستند، در فهرست قرار دهند اما نباید اسم این خبرنگاران هم ردیف افراد پرخطر اعلام شود.

جزییات شناسایی مبتلایان به کرونای هندی و افریقای جنوبی در ایران

رئیسی در ادامه درباره شناسایی موارد ابتلا به کرونای جهش یافته هندی و افریقای جنوبی در کشور بیان کرد: یک سری کارگر و مسافرهندی در جنوب شناسایی شدند و نیروهای بهداشت در گشت شهری یک سری اتباع هندی مشاهده و بررسی کردند که ۱۸ نفر در یک هتل اسکان دارند که ۴ نفر آنها علامت داشتند و بعد از تست گرفتن از این گروه مشخص شد که این اتباع به کرونا مبتلا هستند و بعد این افراد قرنطینه شدند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: در پارسیان و عسلویه در هرمزگان و آذربایجان غربی موارد ابتلا به کروناهای جهش یافته همین گونه رصد شد و همه مبتلایان به سرعت قرنطینه شدند و خوشبختانه این دوره در رصد و پایش اتباع خارجی مشکوک دانشگاه‌های علوم پزشکی به سرعت عمل کردند و افراد مبتلا و مشکوک شناسایی شدند و از آنها تست گرفته شد.

هیچکدام از مبتلایان به کرونای هندی و افریقای جنوبی بستری نشده‌اند

رئیسی با تاکید بر قرنطینه سریع مبتلایان به کرونای جهش یافته و اطرافیان این افراد گفت: خیلی سریع مبتلایان و تمام اطرافیان آنها در این دوره سفت و سخت قرنطینه شدند و نکته جالب این بود که تاکنون از ۴۰ تا ۵۰ نفری که به کرونای هندی و افریقای جنوبی مبتلا شده اند، کسی بستری نشده است.

احتمال جهش ویروس کرونا در ایران

وی با اشاره به احتمال جهش کرونا در ایران گفت: ما نباید فکر کنیم قرار است ویروس از هند، افریقای جنوبی و برزیل به ایران بیاید و این احتمال وجود دارد که در ایران ویروس کرونا جهش پیدا کند البته باید توجه داشت زمانی می‌گوییم کرونای ایرانی داریم که ویروس جهش یافته‌ای در کشور شناسایی کنیم که سوش غالب باشد؛ ویروس انگلیسی و هندی و افریقای جنوبی چون سوش غالب این کشورها بودند به کرونای انگلیسی و هندی مشهور شدند و باید دانست که ما هنوز چیزی به نام کرونای ایرانی نداریم و سوش غالب کشور کرونای انگلیسی است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: ما نگران کرونای افریقای جنوبی هستیم چرا که واکسن‌گریز است و این می‌تواند خطرناک باشد و باید دانست که ویروس هندی قدرت سرایت بالاتری دارد و به طور کلی جهش در ویروس کرونا قدرت چسبندگی و نفوذپذیری آن به سلول را بالا می‌برد و می‌تواند میزان کشندگی ویروس افزایش پیدا کند.

 

منبع: فارس
کدخبر: 173466

ارسال نظر