|

سرنگونی ملکه ویکتوریا و الیزابت در کانادا!

مجسمه‌های ملکه ویکتوریا و ملکه الیزابت دوم در کانادا واژگون شده اند، زیرا خشم مردم از کشف گورهای بی‌نام و نشان متعلق به کودکان بومی افزایش یافته است.

حوادث سرنگونی ملکه ویکتوریا و الیزابت در کانادا!

به نقل از گاردین، مجسمه‌های ملکه ویکتوریا و الیزابت دوم در کانادا در میان عصبانیت از مرگ کودکان بومی سرنگون شدند.

مجسمه هایی مشهور به عنوان بخشی از اعتراضات در مورد رفتار با کودکان بومی در مدارس مناطق مسکونی بدنام به زیر کشیده شدند.

مجسمه‌های ملکه ویکتوریا و ملکه الیزابت دوم در کانادا واژگون شده اند، زیرا خشم مردم از کشف گورهای بی‌نام و نشان متعلق به کودکان بومی افزایش یافته است.

گروهی در مجلس قانونگذاری مانیتوبا در وینیپگ گردهم آمدند و در جشن سالانه که در ۱ جولای برگزار می‌شود، مجسمه ویکتوریا را در این روز ملی کانادا پایین کشیدند.

اعضای گروه با پوشیدن پیراهن نارنجی به احترام کودکان بومی که به مدارس مسکونی بدنام کشور اعزام شده بودند، مجسمه و ازاره آن را با خطوط قرمز رنگ پوشاندند و تابلویی را بر جا گذاشتند که روی آن نوشته شده بود «ما هم زمانی کودک بودیم. آنها را به خانه بیاورید.»

یک مجسمه کوچکتر از الیزابت دوم نیز در ضلع شرقی محوطه همین زمین سرنگون شد. هر دو مجسمه سلطنتی به عنوان نماینده تاریخ استعماری این کشور دیده می‌شوند.

به عنوان بخشی از کارزار دولت برای جذب همگانی کودکان در جامعه کانادا، حداقل ۱۵۰،۰۰۰ کودک بومی در طول بیش از یک قرن از خانواده هایشان برای تحصیل در مدارس جدا شدند.

ملکه ویکتوریا

روز پنجشنبه، گروه «Low Kootenay Band» اعلام کرد که ۱۸۲ بقایای انسان را در گورهای بدون علامت در یک مدرسه مسکونی سابق کشف کرده‌اند. آخرین مورد از سری کشف‌های تلخ که کشور را شوکه کرده است.

اکتشافات هولناک اخیر پیش از این به درخواست گروه‌های بومی برای برگزار نکردن بزرگداشت روز ملی کانادا منجر شده بود.

رسانه‌های کانادایی طی هفته‌های گذشته ۳ بار از کشف گورهای جمعی که مدفن نزدیک به ۱۰۰۰ کودک بومی کانادا بوده‌ خبر داد‌ند.

از سال ۱۸۸۳ تا ۱۹۹۶ طی ۱۱۳ سال، حدود ۱۵۰ هزار کودک بودمی به اجبار از خانواده‌های خود جدا شدند و به مدارس شبانه‌روزی فرستاده شدند. این مدارس را کلیسای کاتولیک تأسیس کرده بود و هدف دور کردن این کودکان از جوامع بومی کانادا و جلوگیری از ترویج زبان و سنت‌های اجدادی شان و تربیت آنها به شیوه‌ای تحمیلی بود.

 

منبع: رکنا
کدخبر: 183355

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین