|

گردشگران در کدام کشورها واکسن کرونا می زنند؟

بدنبال آخرین خبرهای منتشر شده، این پرسش مطرح می شود که کدام کشورها به مسافران واکسن کرونا می زنند؟

دیگر رسانه99 گردشگران در کدام کشورها واکسن کرونا می زنند؟

روسیه اولین کشور عرضه کننده واکسن کووید به گردشگران است. Enno Lenze، یک کارآفرین، روزنامه نگار و مدیر یک موزه در آلمان حاضر بود بخاطر واکسن سفر کند. او نخست از پزشکان محلی در شهر برلین درباره واکسن اضافه پرس وجو کرد، برای تزریق واکسن در صربستان درخواست داد و درباره گزینه های موجود در امارات متحده عربی، عراق و... تحقیق کرد و حتی خواست شانس خود را با ویزای آمریکا امتحان کند. سرانجام یک شرکت توریستی در نروژ پیدا شد که بسته سفر شامل پرواز به مسکو و واکسن «اسپوتنیک وی» را عرضه می کرد.

لنز به همراه ۵۰ آلمانی دیگر اولین دوز واکسن کووید را در روسیه تزریق کرده اند و بزودی برای تزریق دوز دوم به مسکو خواهند رفت. دولت روسیه موظف است این مسافران را سه روز تحت نظر داشته باشد، اما به اعتقاد این کارآفرین آلمانی فرصت خوبی برای گشت وگذار در مسکو و آشنایی با سفینه های فضایی در دوران جماهیر شوروی است.

این آژانس مسافرتی نروژی بدنبال تقاضای زیاد برای سفر به خاطر واکسن، یک تور سه هفته ای با عنوان سلامت عرضه کرده که گردشگران فاصله بین دو دوز واکسن را می توانند در آبگرم های ترکیه سپری کنند. این شرکت توریستی همچنین تور سفر سیبری با قطار همراه با واکسن را عرضه کرده که تا به حال ۶۰۰ نفر از آلمان، سوئیس و چند کشور اروپایی دیگر در آن ثبت نام کرده اند.

در آمریکا با سرعت گرفتن تزریق واکسن به افراد بالغ، برخی ایالت ها که واکسن بیشتری دارند، برنامه تزریق به مسافران را آغاز کرده اند. مثلا از ماه ژوئن در آلاسکا که بخشی از ایالت متحده آمریکا است، تزریق واکسن کووید به مسافران در فرودگاه پیشنهاد می شود. در داکوتای شمالی نیز تزریق واکسن کرونا به راننده های ترانزیتی کامیون که از کانادا وارد آمریکا می شوند، شروع شده است. در فلوریدا افرادی که به صورت موقت یا برای تجارت به این ایالت سفر می کنند، امکان تزریق واکسن کرونا را دارند.

در میامی نیز مقررات آزاد این اجازه را می دهد به افرادی که از آمریکای جنوبی و مرکزی با ویزا وارد می شوند واکسن تزریق شود. دنیل کوردوا، یک اقتصاددان اهل پرو که در دانشگاه فلوریدا کار می کند موفق شده با ویزای آمریکا واکسن کووید را دریافت کند. او با یک پرواز از شهر لیما به میامی رفته و مستقیم به کمپ تزریق واکسن مراجعه کرده و با ارائه مدارک شغلی خود، این واکسن را تزریق کرده است. او گفت خیلی ها را در پرو و لیما می شناسد که به همین منظور به امریکا سفر کرده اند.

روزنامه مکزیکی ریفورما هم گزارش داد که آدم برها (Coyotes) این بار به افرادی که قصد دارند برای تزریق واکسن کووید به آمریکا بروند، کمک می کنند.

اما مالدیو که سیاست افزایش گردشگر را در پیش گرفته شده، با استراتژی ۳V (تعطیلات، واکسن، بازدید) گردشگران را برای سفر به این کشور همراه با تزریق واکسن کووید تشویق می کند. عبدالله ماسوم، وزیر گردشگری مالدیو به CNBC گفت در حالیکه فقط حدود ۱۳ درصد از مالدیو واکسینه شده اند، اما حدود ۹۰ درصد از کارگران خط مقدم گردشگری واکسن کووید را دریافت کرده اند که از اهمیت این کشور به صنعت گردشگری ناشی می شود.

صربستان نیز تجربه تزریق واکسن به مسافران بین المللی را دارد، این کشور حدود سه میلیون واکسن فایزر، آسترازنکا، اسپوتنیک وی و سینوفارم برای شهروندانش خریده که بیشتر از حد مورد نیاز بود، بنابراین واکسن اضافه را به ملیت های دیگری که به صربستان سفر کنند، تزریق می کند. به گزارش یورونیوز، تاکنون بیش از ۲۲ هزار نفر خارجی واکسن کووید را در صربستان دریافت کرده اند. بیشتر این افراد از همسایگان صربستان و حوزه بالکان بوده اند، شهروندانی از کانادا نیز به انگیزه تزریق واکسن به صربستان سفر کرده اند.

چالشی که بسیاری از کشورها با آن روبه رو هستند نابرابری جهانی در تهیه و توزیع واکسن است. براساس مطالعه انجام شده در دانشگاه آکسفورد، ۸۲ درصد از واکسن های کووید به کشورهایی با درآمد بالا و اقتصاد متوسط رو به بالا رسیده و فقط ۰.۲ درصد واکسن ها برای کشورهای کم درآمد خریداری شده است. برای کاهش این مشکل، تلاش هایی کوواکس درحال انجام است، اما کشورهای ثروتمند سهم بیشتری را برای عرضه واکسن در اختیار گرفته اند و اکنون که موج سفر به خاطر واکسن شکل گرفته، با توجه به اقتصاد از دست رفته بخش گردشگری در برخی کشورها، نگرانی هایی از بابت نگاه سرمایه داری به واکسن کووید که شانس آن را نصیب افراد ثروتمند می کند و نه فقیر مطرح است.

منبع: ایسنا
کدخبر: 173109

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین