نظارتی بر قیمت مصالح ساختمانی وجود ندارد
از ابتدای دولت یازدهم تاکنون، قیمت مسکن ۶۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
دبیر انجمن انبوهسازان کشور با اشاره به اینکه در طی ۱۰ سال گذشته حوزه مسکن به شدت آسیب دیده است، اظهار داشت: «دولت، بازار مسکن را به صورت کامل رها کرده است و از سوی دیگر مداخلاتی که در برخی از اوقات از سوی مسئولان انجام میشود باعث شده که این بازار بیشتر دچار نوسان شود؛ حدود ۴ میلیون متقاضی در بازار مسکن وجود دارند، ولی متأسفانه میزان عرضه با تولید مسکن برابر نیست و این خود تبدیل به چالش جدیدی برای مسئولان دولتی شده است.»
از ابتدای دولت یازدهم تاکنون، قیمت مسکن ۶۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است. این روزها اخبار گرانی مسکن بیش از همیشه صدر اخباررسانهها قرار گرفته و پای این اخبار به فضای مجازی هم باز شده است. آنچه مسلم است افزایش لجام گسیخته قیمتها در این بازار هیچگونه توجیه اقتصادی ندارد؛ اما اظهار نظرها در این باره بسیار متفاوت است.
دبیر انجمن انبوهسازان کشور در این باره گفت: «طی ماههای گذشته قیمت فولاد میلگرد و آهن بیش از ۲۰ درصد افزایش یافته است که این خود نقش مؤثری بر افزایش قیمت مسکن دارد».
«فرشید پورحاجت»، همچنین بیان داشت: «متأسفانه میزان نظارت در حوزه مصالح ساختمانی بسیار کاهش یافته است و این در حالی است که وزارت راه و شهرسازی و وزارت صنعت و معدن نتوانستهاند، برنامه مطلوبی برای حوزه ساخت و ساز کشور ارائه دهند.»
پور حاجت با اشاره به اینکه در طی ۱۰ سال گذشته حوزه مسکن به شدت آسیب دیده است، اظهار داشت: «دولت، بازار مسکن را به صورت کامل رها کرده است و از سوی دیگر مداخلاتی که در برخی از اوقات از سوی مسئولان انجام میشود باعث شده که این بازار بیشتر دچار نوسان شود؛ حدود ۴ میلیون متقاضی در بازار مسکن وجود دارند، ولی متأسفانه میزان عرضه با تولید مسکن برابر نیست و این خود تبدیل به چالش جدیدی برای مسئولان دولتی شده است.»
دبیر انجمن انبوهسازان کشور توضیح داد: «افزایش نرخ تورم، رشد نقدینگی و اقتصاد نابسامان باعث میشود که در سال جدید بازار مسکن دچار مشکلات بسیار زیادی از جمله افزایش قیمت شود که این خود آسیب بسیار زیادی به خریداران و مستأجران بازار مسکن وارد میکند.»
او صحبتهای خود را اینطور پایان داد: «دولت در ماههای گذشته توجه چندانی به بخش خصوصی نکرده است، این در حالی است که میتوانیم با حمایتهای بخش خصوصی و تشکلها در این حوزه میزان تولید مسکن را افزایش دهیم.»
آقا جان به کدام قسمت بازار نظارت است؟ که به مصالح،ساختمانی نظارت نیست.
نظام خود،عامل،اصلی بی نظمی در اقتصاد،و،تورم زایی است.،
تا علاوه برتامین کسری بودجه ، امنیت خود حاصل از نارضایتی های مردمی را تامین کند.
اری مردم باید فقیر شوند. تا نظام راحتتر به مردم حکومت کند. و فرمانبردار باشند. جوانان نباید شغل داشته باشند. درامد داشته باشند. مسکن و خودرو داشته باشند. رفاه و اسایش داشته باشند.
گرانی هم باید بیداد کنند. تا ثروتمندان ثروتمند تر و فقرا و طبقه متوسط فقیر تر شوند.
آری چقدر ملت ایران مظلوم واقع شده اند.که هر حیوانی هر گونه بخواهد بر انها ظلم میکند.
البته اشتباه نکنیم این افزایش در شهرستان بیشتر از سیصد درصد نبوده
اما قیمت مصالح پنج برابر شده است.
چرا شهرداری نمی گید پارسال شهرداری از من 120 میلیون خواسته بود الان 300 میلیون خ واسته