|

نوسازی بافت های فرسوده چگونه پیش می رود؟

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۲۰ میلیون نفر در سطح کشور در بافت فرسوده، سکونتگاه‌های غیررسمی، ناکارآمد و تاریخی زندگی می‌کنند.

راه و مسکن

مهدی عبوری عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران در محل مجموعه تاریخی کارخانه کبریت زنجان، در خصوص میزان بافت‌های فرسوده در سطح کشور، گفت: بیش از ۱۴۸ هزار هکتار بافت فرسوده، سکونتگاه غیر رسمی و ناکار آمد در کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه ۷۹۰ پروژه جاری با یک هزار میلیارد تومان به طور مستقیم از طرف وزارت راه و شهرسازی بر این امر پیش بینی شده و۱۲ هزار میلیارد تومان هم از محل اقدام مشترک با همکاری ادارات تابعه دولت و شهرداری‌ها دولت در دست اقدام داریم، افزود: ۲۰ میلیون نفر در سطح کشور در بافت فرسوده، سکونتگاه‌های غیر رسمی، ناکار آمد و تاریخی زندگی می‌کنند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، بر لزوم توسعه خدمات زیر بنایی و روبنایی در مناطق بافت فرسوده و سکونتگاه‌های غیر رسمی تاکید کرد و گفت: مشوق‌های نوسازی بافت‌های فرسوده مورد تاکید است.

عبوری تاکید کرد: با هماهنگی شهرداری صدور پروانه در بافت‌های فرسوده تا ۱۰۰ درصد و همچنین هزینه‌های نظام مهندسی هم تا ۵۰ درصد رایگان است.

وی با بیان اینکه براسال سالانه ۲۷۰ محله بافت فرسوده طی ۱۰ سال طی نوسازی خواهد شد، گفت: در طی ۱۰ سال دو هزار و ۷۰۰ محله بافت فرسوده در کشور نوسازی و ساماندهی خواهد شد.

معاون وزیر راه با بیان اینکه مشوق‌های برای بهسازی بناهای موجود در بافت فرسوده به مالکیت پرداخت می‌شود، گفت: این تسهیلات در سراسر کشور متفاوت است و در کلانشهرها و مراکز استان‌ها و شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر، میزان تسهیلات متفاوت است.

عبوری گفت: در بازآفرینی شهری، دولت به دو صورت نوسازی بافت‌ها را توسط خود مالکی و انبوه سازی در دست اقدام دارد.

 

منبع: مهر
کدخبر: 140237

ارسال نظر