|

انجام ۴۰ درصد جابه‌جایی‌ ها توسط حمل و نقل عمومی

باقر جوان گفت: ایمنی مسافرت با ناوگان حمل‌ونقل عمومی از ضریب بالایی برخوردار بوده به‌طوری‌که باید تلاش این بخش در حوزه ایمنی را ستودنی دانست هرچند برای ما نه بعنوان نقطه غرور بلکه نقطه آغاز است چرا که جان انسان‌ها بسیار محترم و مغتنم است.

مدیر کل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: تلاش‌ها باید منجر به ارتقا کیفی خدمات و افزایش نفوذ ضریب استفاده از حمل‌ونقل عمومی شود.

داریوش باقر جوان مدیر کل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در بیست و چهارمین جلسه کمیته راهبردی حمل‌ونقل در بخش حمل‌ونقل مسافر با حضور مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی و اتحادیه‌ها و صنوف اظهارکرد: حمل‌ونقل عمومی و توسعه و ترویج استفاده از آن دور نمای مهم مسئولان کشوری است.

وی با بیان اینکه ۴۰ درصد ‎جابه‌جایی‌ها در مسافت‌های میان و بلند توسط ‎حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای انجام می‌شود، گفت: ایمنی مسافرت با ناوگان حمل‌ونقل عمومی از ضریب بالایی برخوردار بوده به‌طوری‌که باید تلاش این بخش در حوزه ایمنی را ستودنی دانست هرچند برای ما نه بعنوان نقطه غرور بلکه نقطه آغاز است چرا که جان انسان‌ها بسیار محترم و مغتنم است.

باقر جوان درخصوص هوشمندسازی خدمات بخش حمل‌ونقل مسافر، گفت: امروزه با توجه به ساختارهایی که در افکار‌ها و بنیان‌های فکری مردم به وجود آمده دیگر نمی‌توان با روش‌های ستنی در این سیستم فعالیت کرد بلکه باید با آگاهی کامل از ذائقه خدمات‌گیرندگان، برنامه‌ریزی لازم را داشته باشیم.

این مقام مسئول با اشاره به کاهش جابه‌جایی مسافر در سال‌های اخیر خاطرنشان کرد: در حمل‌ونقل عمومی باید قطعا برنامه‌ها و اهداف به سمت مشتری مداری به عبارتی در جهت استفاده از استارت آپ‌ها پیش برود چراکه خدمات گیرندگان علاقمند به دریافت آن در لحظه و به بهترین و ساده‌ترین و ارزانترین نحو ممکن هستند و از این طریق یک دیتای بزرگتر به‌دست می‌آیدکه ثروت اصلی در آن نهفته است.

این مقام مسئول با اشاره به تاکیدات رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بر تشکیل جلسات کمیته راهبردی حمل‌ونقل با حضور تشکلات صنفی، گفت: در کلان حوزه حمل‌ونقل مسافر تلاش‌های‌مان باید به ارتقاء سطح خدمات و فراهم شدن شرایط بهتر برای افزایش سهم و ضریب استفاده از حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای در کشور منجر شود تا جذب سرمایه‌های مطلوب‌تری داشته باشیم.

وی رانندگان حمل‌ونقل عمومی را سنگرداران بی‌سنگر خط مقدم جبهه‌های اقتصادی و اجتماعی نامید و گفت: حمل‌ونقل یک خدمت و صنعت مشتق است و یک هدف غایی دارد و از سویی دیگر در جامعه بدون صنعت حمل‌ونقل تمامی مناسبت‌های اجتماعی و اقتصادی دچار پیچدگی خواهد شد.

باقر جوان در خصوص تاثیر شیوع بیماری کرونا بر بخش حمل‌ونقل عمومی گفت: این بیماری و شیوع آن در این بخش شکننده است و باید در قالب چهارچوب‌ها رفتارهای درست و رعایت پروتکل‌ها به جنگ این بیماری برویم.

وی با تقدیر از عملکرد فعالان بخش حمل‌ونقل جاده‌ای مسافر آذربایجان غربی با اولویت تکریم مسافران و رعایت دستورالعمل‌های سازمان یادآور شد: طی بازدید امروز از پایانه مسافری شهرستان ارومیه و ناوگان در مسیر استفاده ۲۰۰ درصدی مسافران و رانندگان از ماسک قابل مشاهده بود و محلول پاشی و ضدعفونی کردن نیز به‌صورت مستمر انجام می‌شود اما رصد در لحظه و عکس العمل به موقع برای ایام آتی مورد استدعای بنده است.

مدیر کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی هم در بیست و چهارمین جلسه کمیته راهبردی حمل‌ونقل در بخش حمل‌ونقل مسافر با حضور مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری ‌‌حمل‌ونقل جاده‌ای و اتحادیه‌ها و صنوف مربوطه گفت: استان آذربایجان غربی رنگین کمان ادیان و اقوام در دروازه ورودی کریدورهای بین‌المللی جنوب شرق به غرب قرار گرفته و تمامی کریدورهای بین‌المللی نهایتا به سمت اروپا از آذربایجان غربی در مسیر معروف راه ابریشم عبور می‌کنند

وی افزود: با توجه به عبور کریدورهای بزرگراهی جنوب شرق از این استان، آذربایجان غربی به لحاظ حمل‌ونقل کالا و حمل‌ونقل مسافر جزو مسیرهای مهم بین‌المللی است.

ارسلان شکری افزود: این استان از ۱۸ هزارکیلومتر شبکه راه‌های اصلی، روستایی و فرعی برخوردار است و با وجود ۵ پایانه مرزی در آذربایجان‌غربی و قدیمی‌ترین گمرک در مرز زمینی بازرگان، سهم ۲۳ درصدی از مجموع مرزهای کشور را از آن خود کرده است.

وی با اشاره حمل بیش از ۶۵ درصد کنستانتره کشور از آذربایجان غربی ادامه داد: سالانه ۵ میلیون مسافر در مسیرهای درون و برون استانی تردد می‌کنند که با توجه به شیوع ویروس کرونا نزدیک به ۴۰ درصد کاهش را شاهد هستیم.

مدیر کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی از فعالیت ۱۳۰ شرکت، موسسه و شعبه مسافربری با حدود ۲ هزار و ۸۰۰ ناوگان عمومی خبرداد وگفت: از این تعداد ۶۵۰ دستگاه اتوبوس و ۹۰۰ دستگاه مینی بوس با ۴۰۰۰ هزار نفر راننده دارای کارت هوشمند را شامل می‌شود که عمر ناوگان اتوبوس ۱۱ سال و جوانتر از میانگین کشوری است.

وی افزایش سهمیه لاستیک برای ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافر آذربایجان غربی را خواستار شد و گفت: رسیدگی به تخلفات شرکت‌ها کمیسیون ماده ۱۱ و ۱۲ به طور مستمر برگزار می‌شود و همچنین میز خدمت حمل‌ونقل بلافاصله با ابلاغ سازمان متبوعه راه‌اندازی و درحال‌حاضر جزو استان‌های برتر در خصوص پاسخگویی بوده و از سویی دیگر در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استقرار گیت‌های ضدعفونی‌کننده هم اقدامات موثری در استان شده است.

منبع: وزارت راه و شهرسازی
کدخبر: 148659

ارسال نظر

 

آخرین اخبار