|

جذایت آسمان ایران برای ایرلاین های خارجی

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: فرودگاه‌های هاب مهم در اطراف ایران، فرودگاه‌های دبی، قطر، ترکیه و هند است، کشور جمهوری اسلامی ایران در مسیر برخی از این فرودگاه‌ها قرار دارد و جذابیت ویژه‌ای برای آنها دارد.

راه و مسکن جذایت آسمان ایران برای ایرلاین های خارجی

‌سیاوش امیرمکری در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه کاهش پروازهای عبوری از آسمان ایران به دلیل باز شدن فضای عربستان برای هواپیماهای قطری را داریم و با توجه به اذعان اغلب شرکت‌های هواپیمایی دنیا مبنی بر امن بودن فضای کشور ما و همچنین‌ با توجه به موقعیت جغرافیایی ایران که ‌چهار راه ترانزیتی دنیا است، استفاده از آسمان ایران برای چه مسیرهای هوایی مناسب است؟ توضیح داد: همانطور که می‌دانیم عامل تعیین‌کننده در ایجاد فرودگاه ها، جمعیت گردشگری و تقاضا برای مسافرت هوایی است از این رو کشورهای منطقه نسبت به ایجاد فرودگاه‌های هاب اقدام کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: فرودگاه‌های هاب مهم در اطراف ایران، فرودگاه‌های دبی، قطر، ترکیه و هند است، کشور جمهوری اسلامی ایران در مسیر برخی از این فرودگاه‌ها قرار دارد و جذابیت ویژه‌ای برای آنها دارد.

وی افزود: از این مسیرها می‌توان به موارد چندانی اشاره کرد از آن جمله، مسیر پروازهای فرودگاه‌های کشور امارات و قطر به چین، اتحادیه کشورهای مستقل CIS مانند روسیه و همچنین امریکا، از جمله مسیرهای کوتاه اقتصادی و مناسب برای پروازهای این فرودگاه‌ها است و همواره مورد استفاده آنها قرار می‌گیرد.

امیرمکری افزود: همچنین مسیر بهینه پروازها از اروپای شمالی به سمت آسیای جنوب شرقی نیز از فراز ایران می‌گذرد که درحال‌حاضر باتوجه به شرایط هوانوردی دنیا مورد توجه شرکت‌های مسافربری اروپایی نیست و فقط توسط شرکت‌های هواپیمایی، نظیر«ایرایندیا» مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اضافه کرد: برای پروازهای اروپایی به سمت فرودگاه‌های کشور امارات، در صورت وجود مسیرهای مناسب کشور جمهوری اسلامی ایران بهترین گزینه است اما باتوجه به عدم مسیر خروجی مناسب از سمت کشور امارات به ایران مورد استقبال واقع نگردیده است.

وی افزود: در مسیر برگشت مسیرهای مناسب و بهینه توسط کشور ایران تاسیس شده است و به دلیل هزینه شارژ سرویس ناوبری هوایی مورد استقبال قرار نگرفته بود که با تغییر شرایط و تعدیل مناسب نرخ ها، درحال‌حاضر مورد استقبال این پروازها قرار گرفته و استفاده می‌شود.

امیرمکری اضافه کرد: کشور عمان در سال‌های اخیر نسبت به ارتقای صنعت هوانوردی و توسعه فرودگاه مسقط اقدام کرده است.

متاسفانه با توجه به اقدامات سختگیرانه کشور عمان از زمان شیوع بیماری کرونا پروازهای این کشور به حداقل رسیده است و تقاضای مسافرت هوایی بسیار کاهش‌ یافته است، لذا پروازهای این کشور به سمت اروپا و کشورهای CIS بسیار کم است.

منبع: فارس
کدخبر: 158801

ارسال نظر

 

آخرین اخبار