|

اصول اجرای نمای کامپوزیت را، بیاموزید

نمای کامپوزیت چیست؟

سیستم نمای کامپوزیت یک مصالح ساختمانی است که از مواد مختلفی تشکیل شده است. این مواد به گونه ای سازماندهی شده اند که ترکیب خاصی را تشکیل می دهند. فرآیند نصب این سیستم با رعایت اصول نصب نمای کامپوزیت قابل دستیابی است.

پانل های کامپوزیت آلومینیومی پانل های ساندویچی هستند که دارای لایه هایی از ورق های آلومینیومی با هسته پلی اتیلن هستند. در نمای بیرونی و همچنین در داخل ساختمان ها استفاده می شود. هدف اصلی این روکش، تقویت هر دیوار مرده یا ارائه زیبایی به ساختمان است. کامپوزیت آلومینیومی را می توان در هر نوع ساختمانی مورد استفاده قرار داد.

در حال حاضر، عمدتا در مجتمع های تجاری و ساختمان های شرکتی استفاده می شود. رنگ ورق های کامپوزیت آلومینیومی در انواع مختلفی موجود است. روکش مات، نانو هایگلاس(براق)، طرح چوبی، طرح سنگ و بسیاری موارد دیگر وجود دارد. این پانل ها در شرایط مختلف مورد استفاده قرار می گیرند و با سایر مصالح ساختمانی مانند شیشه،سنگ و آجر نیز استفاده می شود. ساختمان های زیادی وجود دارند که دارای نماهای زیبایی هستند که در آنها از پانل های کامپوزیت آلومینیومی با شیشه استفاده شده است. ساختمان نمادین برج العرب در دبی نیز دارای روکشی از پانل کامپوزیت آلومینیومی با ترکیب شیشه در ارتفاع خود است.

سیستم نمای کامپوزیت سالهاست که وجود داشته است. در ابتدا برای پوشاندن سطوح بزرگ و محافظت در برابر عناصر و همچنین برای حفظ حریم خصوصی استفاده می شد.

کامپوزیت

انواع سازه های نصب نمای کامپوزیت

  • سازه فلزی(قوطی پروفیل آهن)
  • سازه آلومینیومی 

گزینه سازه ای فلزی سنگین تر خواهد بود، اما همچنین قیمت مناسب تری را نسبت به نمونه مشابه خود ارائه می دهد. ولی دوام کمتری خواهد داشت. گزینه سازه ای آلومینیومی سبک‌تر خواهد بود، اما همچنین عایق و استحکام بهتری را نسبت به نمونه مشابه خود ارائه می دهد. دوام بیشتری خواهد داشت.

گام بعدی این است که از بین انواع روش های نصب یکی را انتخاب کنید.

نحوه نصب نمای کامپوزیت - راهنمای نصب تکنولوژیک

  • هنگ(هنگینگ)

در این نوع نصب در حقیقت تلفیقی از روش دوم و سوم می باشد. پس در اجرای نمای کامپوزیت زمانی این روش مورد استفاده قرار می گیرد که از ورق های عریض در نمای ساختمان استفاده میشود.

  • فیکس

این نحوه نصب که به روش فیکس نیز مرسوم است. جز ساده ترین و محبوب ترین روش نصب در جهان می باشد. زیرا ورق های کامپوزیت بعد از برش و مونتاژ به صورت ثابت با پیچ و یا بر روی زیر سازی متصل می شوند. که از لحاظ اجرایی بسیار ساده و سبک می باشد و از سرعت بالایی در نصب برخوردار است. و برای مصالح زیرسازی آن می توان از پروفیل های قوطی آهنی یا آلومینیومی استفاده کرد. در بین فاصله ورق های نصب شده جهت ایجاد نمایی زیباتر و ضد آب شدن نما از چسب سیلیکون و دزدگیر های لاستیکی استفاده می گردد.

کامپوزیت۱

  •  H&L

این نوع نصب درست مشابه روش هنگینگ میباشد. چون تمام مزایای آن را داراست. اما تفاوتی که در اجرای نمای کامپوزیت با این روش است. برخلاف روش هنگینگ یراق آلات H&L آلومینیومی به ورق ها به وسیله پرچ متصل می گردد. پس در صورت وجود خطا در نصب قطعات پانچی، اصلاح خطا به آسانی امکان پذیر است.

نمای کامپوزیت نوعی دیوار خارجی است که از دو یا چند ماده تشکیل شده است. فرآیند نصب می تواند بسیار پیچیده باشد، بنابراین مهم است که قبل از شروع مراحل را بدانید.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که سطح را برای نصب آماده کنید. این شامل حذف هرگونه مصالح موجود، مانند آجر یا بلوک کاری، و پر کردن شکاف ها با ملات می شود. همچنین باید اطمینان حاصل کنید که سطح آن تراز و عاری از ذرات است.

در مرحله بعد، باید براکت های پشتیبانی پانل های نما را نصب کنید (اگر قبلاً نصب نشده باشند). این براکت ها باید هر ۲-۳ متر نصب شوند. آنها همچنین باید به دور از هر گونه منافذ در دیوار (مانند پنجره) نصب شوند با این کار استحکام بیشتری ایجاد میشود.

مزایا و معایب روش اجرا چیست؟

کامپوزیت۲

سرعت بالای نصب کامپوزیت از مزایای غیر قابل رقابت این متریال است. زیرسازی آهن با فواصل مناسب و پنالهای نسبتا بزرگ، سرعت نصب و مونتاژ روی نما ساختمان را افزایش می دهد.

به طور میانگین روزانه ۳۰ تا ۴۰ متر مربع(بسته به شرایط و طرح نما)

  • ‌کمترین تولید ضایعات مصالح و سر و صدا
  • قابلیت نصب در ساختمانهای مرتفع
  • کاهش چشمگیر وزن ساختمان
  • سهولت تعویض و تعمیر آسان
  • کنترل خطر سقوط مصالح
  • افزایش کیفیت اجرای نما
  • اجرای خشک

قیمت:

قیمت نمای کامپوزیت بسته به اندازه ساختمان،طراحی،نوع سازه درخواستی شما و همچنین رنگ و ضخامت آن متفاوت است. برای مثال، اگر رنگ خاص یا ضخامت بیشتر مد نظر شما باشد، احتمالاً مجبور خواهید بود بیشتر از کسی که رنگ خاص یا ضخامت بیشتر مد نظر ندارد، هزینه بپردازید.

نتیجه گیری

اجرای نمای کامپوزیت فرآیندی است که با نصب شروع و با بازرسی نهایی به پایان می رسد. نصب نمای کامپوزیت فرآیند بسیار پیچیده ای است، بنابراین باید توسط افراد حرفه ای انجام شود.

گروه نماسازان مدرن با پرسنل اجرائی توانمند و استاد کار با سابقه آمادگی خود را جهت فروش ، طراحی ، نظارت و اجرای نمای کامپوزیت و نما چوب  (ترمووود)، طراحی داخلی و تابلو حروف برجسته با بهترین کیفیت در سراسر کشور را اعلام می دارد.

  • دفتر مرکزی : اصفهان ، خیابان کاوه ، بعد از بیمارستان سوانح سوختگی ، نبش بن بست ۳۸
  • شعبه ۱ : نجف آباد ، خیابان امام ، مقابل پمپ بنزین ولیعصر
  • شعبه ۲ : جاده شیراز اصفهان - نرسیده به سیتی سنترنبش خیابان ولیعصر
  • تلفکس  :03133456958
  • موبایل :09131111984
  • وبسایت : www.modernisf.ir
نویسنده: رپورتاژ
کدخبر: 303404

ارسال نظر

 

آخرین اخبار