|

خبر تلخ سازمان جهانی بهداشت درباره واکسن کرونا

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد احتمالاً واکسن کووید ۱۹ نمی‌تواند اوایل سال ۲۰۲۱ در بازار عرضه شود.

سبک زندگی خبر تلخ سازمان جهانی بهداشت درباره واکسن کرونا

بیش از ۸ ماه از شیوع ویروس کرونا در جهان می‌گذرد. طی این مدت، ۲۶ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به این ویروس آلوده شده‌اند. از این میان، ۸۷۵ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

کشور‌های جهان با سرمایه گذاری‌های سنگین به شدت به دنبال یافتن راهکار درمانی موثر برای مقابله با این همه‌گیری هستند. همچنین غول‌های داروسازی جهان آزمایشات موفقیت آمیزی برای یافتن واکسن کرونا انجام داده‌اند. برخی از این شرکت‌های داروسازی اعلام کرده‌اند احتمالاً تا اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی نسخه اولیه واکسن را به بازار عرضه خواهند کرد. همچنین دولت فدرال امریکا به مقامات محلی اعلام کرده است خود را برای توزیع واکسن در اوایل ماه نوامبر (آبان ماه) آماده کنند. با این حال، سازمان جهانی بهداشت به تازگی از توزیع واکسن در اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی ابراز نا امیدی کرد.

مارگارت هریس، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: ما باید نسبت به زمان‌بندی‌ها برای کشف و توزیع واکسن کرونا واقع گرا و منطقی باشیم. حقیقت این است که ما انتظار توزیع گسترده واکسن کرونا را تا اواسط سال آینده میلادی نداریم.

او بیان کرد: هم اینک ۶ تا ۹ واکسن کرونا در مرحله آخر آزمایش انسانی (مرحله سوم) قرار دارند. با این حال، این مرحله از آزمایش‌ها می‌تواند زمان زیادی را از پژوهشگران بگیرد، زیرا دانشمندان در این مرحله نیازمند آن هستند که به کارایی واکسن و ایمنی آن پی ببرند.

این مقام سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: در مراحل نخست آزمایش واکسن، دانشمندان به شدت بر ایمنی آن و کارایی آن توجه می‌کردند. همین رویه باید در مرحله آخر آزمایش واکسن کرونا نیز مورد توجه قرار گیرد. همین توجه زیاد به میزان کارایی و ایمنی (نداشتن عوارض جانبی) می‌تواند بسیار زمان بر باشد. در مرحله سوم آزمایش کرونا بیش از ۳۰ هزار نفر این واکسن را دریافت و تحت نظر قرار خواهند گرفت.

پیش‌تر خود آنتونی فائوچی، مدیر موسسه ملی بیماری‌های عفونی امریکا نسبت به خطر شتاب و عجله در یافتن واکسن کووید ۱۹ هشدار داده بود و گفت: موضوع اصلی هم اینک دستیابی به واکسنی موثر برای مقابله با ویروس کروناست، اما حقیقت این است که انجام نشدن کامل روند آزمایش واکسن و توزیع آن در جامعه می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
کدخبر: 121433

ارسال نظر

 

آخرین اخبار