|

ماسک بزنیم یا شیلد

محققان معتقدند شیلدهای پلاستیکی جایگزین مناسبی برای ماسک در پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ نیستند.

سبک زندگی

شیلدهای پلاستیکی محافظ صورت می‌توانند سپری در برابر انتقال ویروس کرونا باشند اما کارشناسانِ سلامت تاکید می‌کنند این وسیله فقط زمانی کارآیی دارد که به همراه ماسک استفاده شود.

محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافتند شیلدهای پلاستیکی صورت محافظ‌های ضعیف‌تری نسبت به ماسک‌های استاندارد هستند. این شیلدها دور از صورت قرار می‌گیرند و در قسمت پایین و پهلوها شکاف دارند و در صورت سرفه یا عطسه فرد حامل کرون اویروس، قطرات بیشتری به فضا پخش می‌شوند. این آزمایشات در مورد استفاده از ماسک‌های دارای فیلتر هوا هم نشان داد که آنها به اندازه ماسک‌های معمولی مؤثر نیستند.

«راوینا کولار»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره، می‌گوید: «افراد نباید به ماسک‌های دارای فیلتر هوا یا شیلدها اتکاء کنند. آنها به قدر کافی ویژگی محافظتی ندارند. افراد باید از ماسک‌های معمولی استاندارد استفاده کرده و فاصله اجتماعی را نیز رعایت کنند.»

محققان معتقدند ماسک‌های معمولی عملکرد بهتری در محدود کردن انتقال ذرات آلوده به کرونا ویروس و در نهایت پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ دارند.

یادتان باشد همیشه به همراه شیلدهای پلاستیکی ماسک بزنید. با این کار احتمال انتقال ویروس را بسیار کمتر از زمانی می‌کنید که هر کدام از این دو ابزار را به تنهایی استفاده کنید.

همچنین اطمینان حاصل کنید که این شیلدها در جای مناسبی روی صورت قرار گرفته است. شیلد باید به سطح چانه یا زیر آن برسد، باید فاصله بین دو گوش را به طور کامل پوشش داده و نباید بین پیشانی و جلوی این محافظ‌ها شکاف وجود داشته باشد. در غیر این صورت قطرات تنفسی می‌تواند از شکاف وارد شده و روی صورت بیفتد.

همچنین پس از هر بار استفاده از شیلد باید صورت خود را تمیز و ضد عفونی کنید و به کمک مواد شوینده و آب گرم، شیلد را نیز ضد عفونی کنید. شیلدها بهتر است ترجیحا با محلول‌های حاوی کلر ضدعفونی شوند چون الکل می‌تواند به مرور زمان به پلاستیک و چسب آنها آسیب برساند.

در حال حاضر شیلد از قیمت حدود سیزده تا چهل هزارتومان در بازار قابل خریداری است.

 

کدخبر: 128897

ارسال نظر