|

این ویتامین‌ها ابتلا به کرونا را کاهش می‌دهد

مسوول بخش میکروبیولوژی بیمارستان قلب شهید رجایی گفت: رژیم غذایی در تقویت سیستم ایمنی بدن و ابتلا به بیماری‌ها و ویروس کرونا نقش بسیار موثری دارد و می‌توان با دریافت مواد غذایی سالم، بدن را در برابر بسیاری از بیماری‌ها مقاوم کرد.

سبک زندگی این ویتامین‌ها ابتلا به کرونا را کاهش می‌دهد

هنگامه صعودی اظهارکرد: بدن ما به گروه هایی از میکرو المان‌ها نیاز دارد تا با ویروس کرونا و سایر ویروس‌ها مقابله کند و این ریزمغذی‌ها در غذاهای سالم وجود دارد.

وی ادامه داد: ویتامین دی نقش موثری در ایمنی دستگاه تنفسی و التهابات ناشی از آن دارد؛ بنابراین بسیار اهمیت دارد که سطح ویتامین دی بدن بالا باشد. البته ویتامین دی شبیه شمشیر دو لبه است که در برخی تحقیقات هم توصیه نمی‌شود اما کمبود آن برای بدن مضر است.

این متخصص میکروبیولوژی زینک یا روی را برای تقویت ایمنی بدن در شرایط بیماری‌های عفونی و ویروسی تاثیرگذار دانست و افزود: ویتامین سی نیز برای ایمنی بدن بسیار مفید است البته تحقیقات و بررسی‌ها روی ویتامین‌ها در حال انجام است و نمی‌توان گفت ویتامینی به صورت قطعی از ابتلا به کرونا جلوگیری می‌کند.

صعودی تاکید کرد: ۸۰ درصد افرادی که به کرونا مبتلا می‌شوند، نقص ویتامین دی دارند و در بدن ما ایرانی‌ها به خصوص بانوان کمبود شدید ویتامین دی ملاحظه می‌شود؛ بنابراین نیاز است ویتامین دی و زینک مصرف شود و سبزیجات تازه، میوه‌ها کمک می‌کنند که بدن در برابر بیماری‌ها مقاومت داشته باشد و با ویروس مقابله کند. در مقابل آن مواد غذایی چرب و کم تحرکی بدن را ضعیف می‌کند و نمی‌تواند به خوبی با ویروس و بیماری‌ها مبارزه کند.

مسوول بخش میکروبیولوژی بیمارستان قلب شهید رجایی اظهارکرد: به طور کلی برای تقویت بدن نیاز است که تمام مواد غذایی مصرف شود اما اولویت با ویتامین‌های دی، زینک و سی است.

مردم مسوولیت اجتماعی خود را رعایت کنند

صعودی در خصوص افزایش چشمگیر مبتلایان به کرونا تصریح کرد: پس از قرنطینه آمار مبتلایان و مرگ و میر بسیار کاهش داشت و تعداد مرگ و میر دو رقمی شده بود به صورتی که کسب و کارها بازگشایی شدند اما درحال‌حاضر مرگ و میر به روزی حدود ۴۰۰ نفر رسیده است.

این متخصص میکروب شناسی اظهارکرد: علاوه بر بحث‌های علمی اپیدمیولوژی که می‌گوید ویروس جهش پیدا کرده و تهاجمی تر شده است و بیماری زایی آن تغییر پیدا کرده رفتارهای جامعه در مقابله با ویروس اهمیت فراوان دارد. مردم هنوز آموزش ندیده‌اند که بدانند این ویروس تا مدت طولانی در کنار ما وجود دارد. ویروس در بدن انسان‌ها زنده است و اگر میزبانی (بدن انسان) وجود نداشته باشد ویروس از بین می‌رود که متاسفانه ما انسان‌ها آغوش خود را برای ابتلا به ویروس باز کرده‌ایم و به جایی رسیده‌ایم که کنترل آن بسیار سخت شده است.

این متخصص میکروبیولوژی در ادامه گفت: درحال‌حاضر شرایط زندگی مثل تحصیل، رستوران رفتن و برگزاری مهمانی‌ها تغییر کرده و ما باید این شرایط را بپذیریم زیرا در غیر این صورت شرایط مبتلایان بسیار بدتر می‌شود.

صعودی اظهارکرد: نیاز است مسوولان دولتی نیز قوانین سخت گیرانه تری را وضع کنند اما خود مردم نیز در رعایت نکات بهداشتی و پیشگیرانه کوتاهی می‌کنند. نیاز است مردم جامعه مسوولیت اجتماعی را به درستی رعایت کنند زیرا سلامت خود و خانواده شان در خطر است.

منبع: خبر آنلاین
کدخبر: 133218

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین