|

توصیه‌های رئیس بیمارستان کاشانی درباره کرونا

رئیس بیمارستان آیت الله کاشانی تامین اجتماعی با تاکید بر ضرورت اجتناب از ترددها و مسافرت‌های غیرضروری گفت: اگر مردم همین نکات را رعایت کنند سبب می‌شود شیوع بیماری کمتر بشود و ما بتوانیم در مراکز درمانی خدمت کنیم و از پس بیماران با این تعداد بالا، بربیاییم و شرایط را کنترل کنیم.

 واثقی امیری با اشاره به افزایش بار بیماری کرونا و در آستانه آغاز محدودیت‌های جدید در کشور توصیه هایی به مردم داشت و اظهار کرد: توصیه‌های ما با توصیه‌های وزارت بهداشت متفاوت نخواهد بود. همان مسائل کارشناسی شده است و اگر مردم مسائل بهداشت عمومی را رعایت کنند قطعا شیوع کم شده و تعداد مبتلایان کاهش می‌یابد.

وی افزود: ماسک زدن، رعایت فاصله اجتماعی، رعایت بهداشت دست، عدم تجمع به هردلیلی چه در جمع خانواده باشد و چه در سطح جامعه و وسایل حمل‌ونقل عمومی مانند اتوبوس و مترو و غیره از جمله توصیه‌های ضروری است که مردم باید رعایت کنند.

رئیس بیمارستان آیت الله کاشانی با تاکید بر ضرورت اجتناب از ترددها و مسافرت‌های غیرضروری گفت: اگر مردم همین نکات را رعایت کنند سبب می‌شود شیوع بیماری کمتر بشود و ما بتوانیم در مراکز درمانی خدمت کنیم و از پس بیماران با این تعداد بالا، بربیاییم و شرایط را کنترل کنیم.

واثقی همچنین اضافه کرد: اگرچنانچه مردم علائم بیماری سرماخوردگی را مشاهده کردند به پزشک مراجعه کنند زیرا خودشان نمی‌توانند تشخیص بدهند که سرماخوردگی است یا کرونا یا آنفلوآنزا؛ برخی تا یک هفته هم علائم دارند اما به دکتر مراجعه نمی‌کنند و همچنان در جمع‌های خانوادگی و اجتماعی حضور می‌یابند که هم موجب انتشار ویروس می‌شود و هم شدت مریضی شان بیشتر می‌شود و وقتی به ما می‌رسند کنترل بیماری سخت تر شده است و چه بسا اگر زودتر می‌رسیدند می‌توانستیم اوضاع را کنترل کنیم.

وی با بیان اینکه اگر پزشک توصیه کرد که قرنطینه خانگی شوید، حتما شرایط قرنطینه خانگی را رعایت کنید اظهار کرد: اگر مردم رعایت نکات بهداشتی را جدی بگیرند از این پیک بیماری نیز عبور می‌کنیم.

رئیس بیمارستان آیت الله کاشانی تامین اجتماعی درباره وضعیت خدمات دهی به بیماران کرونایی، تجهیزات و تخت‌های بیمارستانی در این بیمارستان نیز گفت: ما بیمارستان ریفرال کرونا هستیم و تعداد مراجعان بسیار بالاست. اورژانس هر روز پر است. کرونا ۷۰ درصد انرژی ما را گرفته و به سختی می‌توانیم سرویس بدهیم؛ زیرا بار مراجعه زیاد است و برخلاف پیک اول و دوم شدت بیماری بیشتر است. پیک اول شدت بیماری کمتر بود؛ اکنون هم بار مراجعه بیشتر است و هم مریض‌ها بدحالتر هستند.

منبع: ايسنا
کدخبر: 135967

ارسال نظر

 

آخرین اخبار