اما و اگر بازگشاییها در تهران
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در پایتخت گفت: تهران گرانیگاه کنترل بیماری کووید ۱۹ است و کنترل این بیماری در کشور بدون مهار و جلوگیری از طغیان آن در تهران امکانپذیر نیست.
دکتر علیرضا زالی با اشاره به ساختار ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونای پایتخت به ارائه گزارشی درخصوص وضعیت بیماری کرونا در تهران و آمار مبتلایان و بستری شدگان پرداخت و گفت: خوشبختانه آمار حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد نسبت به هفته گذشته کاهش داشته است.
وی افزود: شرایط تهران هنوز شکننده و ناپایدار است وبازگشاییهای شتابزده میتواند باعث افزایش شیوع بیماری و تکرار تجربه تلخ اردیبهشت ماه شود.
دکتر زالی عدم فاصلهگذاری اجتماعی و حملونقل عمومی را دو عامل خطر مهم در افزایش شیوع و انتقال کووید ۱۹ برشمرد و یادآور شد: فضاهای مسقف و بدون تهویه مناسب با حضور بیش از ۱۵ نفر از جمله کانونهای خطر بیماری محسوب میشوند.
وی به عنوان یکی از مداخلات مهمی که هرچه سریعتر باید انجام پذیرد به افزایش ناوگان اتوبوسرانی و واگنهای مترو اشاره کرد که میتواند به طور چشمگیری میزان سرایت بیماری را کاهش دهد.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری در پایتخت در ادامه گفت: از شنبه شرایط تهران به عنوان شهر نارنجی تلقی میشود اما باید توجه داشت که برخی از محدودیتها مثل حضور حداکثر ۵۰ درصد کارکنان، تعطیلی برخی مشاغل گروه سه و چهارم، عدم اجرای مراسم و برنامههای تجمعی آیینی کماکان پابرجاست.
وی در ادامه بر لزوم اجرای برنامههای راهبردی برای کنترل بیماری نظیر عدم حضور افراد در مجامع غیرضروری، ارائه خدمات مدنی و شهری به صورت الکترونیکی تاکید کرد و یادآور شد: اجرای طرح شهید سلیمانی در تهران به منظور شناسایی و ردیابی سریع بیماری، درمان سریع تر و قرنطینهسازی و ایزولاسیون اولیه و هوشمند انجام میشود.
دکتر زالی در ادامه خواستار رفع چالشهای استان تهران در حوزه زیرساختهای بهداشتی و درمانی شد و ابراز امیدواری کرد تا پایان سال شاهد افزایش بیش از ۲۵۰۰ تخت بیمارستانی برای درمان بیماران و همچنین تکمیل و فعالسازی بخشی از ۲۷۰ پروژه بهداشتی مغفول مانده در تهران برای ارتقای ارائه خدمات بهداشتی باشیم.
ارسال نظر