بهترین روش کاشت مو چیست؟
امروزه ریزش مو در بسیاری از افراد باعث ایجاد مشکلات ظاهری و روحی شده است. با توجه به اینکه زیبایی یکی از مهمترین مقولههای عصر جدید است، ریزش مو میتواند علت دغدغه فکری فرد در کل روز باشد.
گاهی افراد احساس رضایت خود را وابسته به داشتن موهایی پرپشت و زیبا میدانند. همه افرادی که ریزش مو دارند، به دنبال راهی برای قطع ریزش و جبران موهای ریخته شده هستند؛ چراکه موهای ریخته را باید به نوعی جبران کرد تا ظاهر مناسب و متعادل فرد باز گردد. از آنجایی که علمیترین و مطمئنترین راه جبران موهای از دست رفته کاشت مو است، این افراد به دنبال بهترین روش کاشت مو هستند. شما خواننده عزیز اگر دچار ریزش مو شدهاید، توصیه میکنیم اول نسبت به قطع آن اقدام کنید و بعد برای کاشت مو با ما همراه باشید.
ما در این مطلب نحوه انتخاب بهترین روش کاشت مو، انواع روشهای کاشت مو و ویژگیهای این روشها را خدمت شما ارائه میکنیم که امیدواریم کاملا مفید باشد.
بهترین روش کاشت مو چه روشی است؟
با توجه به اینکه کاشت مو یک روش درمانی محبوب است و هر روز بیشتر مورد استقبال قرار میگیرد، تجهیزات و روشهای انجام آن تا حد زیادی دچار تغییر شده است. شایسته ذکر است که تمام روشهای کاشت مو امن و کم تهاجمی هستند و قطعا انجام دادن آنها بهتر از انجام ندادن آنها است. نکته مهم در انتخاب بهترین روش کاشت مو این است که باید این روش برای یک فرد به صورت اختصاصی مناسب باشد. بنابراین ممکن است بهترین روش کاشت مو برای چند فرد مختلف کاملا متفاوت باشد.
به هر حال کاشت مویی که نتیجه مناسبی ارائه دهد باید مزایا و ویژگیهایی داشته باشد که باعث ایجاد حس رضایت شود. در زیر ویژگیهای بهترین روش کاشت مو شامل موارد زیر است:
- این روش باید بتواند بیشترین تراکم را در ناحیه مورد نظر شما ایجاد کند و از بانک موی شما به خوبی استفاده کند.
- کمترین و کوتاهمدتترین عوارض را داشته باشد.
- با شرایط پوست و موی شما تداخل نداشته باشد.
- از بانک موی شما به بهترین نحو استفاده کند.
بنابراین بهترین روش کاشت مو برای شما روشی است که مناسب شرایط ویژگیهای فردی شما باشد.
بهترین روش کاشت مو توسط چه کسی تشخیص داده میشود؟
جلسات مشاوره، معاینه و آشنایی با پزشک در کلینیک کاشت مو از مهمترین مراحل است و قبل از خود عمل انجام میشود. در این جلسات برنامهریزی دقیق جلسات کاشت مو بر اساس نیازها و انتظارهای شما انجام میشود. پزشک در جلسات اولیه برای تعیین بهترین روش کاشت مو موارد زیر را بررسی میکند.
- وسعت ناحیهای که دچار ریزش شده است
- وضعیت پوست و موی فرد
- وضعیت بانک موی پشت سر و نواحی مختلف
- انتظار شما از تراکم موی مدنظر
- تعداد فولیکولهای لازم برای دستیابی به تراکم حداکثری و تراکم مورد نظر شما
- وضعیت عفونت و التهابات بافت سر و وجود زخمها
- اقدام برای قطع ریزش مو
- و ...
پزشک با توجه به اطلاعاتی که از معاینات مذکور به دست میآورد، مناسبترین روش کاشت مو برای شما را معرفی میکند. با این کار پزشک شرایط جسمی شما را میسنجد و با برآورد مزایا و معایب روشهای مختلف کاشت، بهترین روش کاشت مو را برای شما انتخاب میکند. توجه داشته باشید که شما میتوانید روش مورد نظر خود را برای کاشت مو انتخاب کنید اما بهتر است این کار را با مشورت پزشک انجام بدهید؛ چراکه ممکن است شما اطلاعات کافی را درباره روش مورد نظر نداشته باشید.
برای اینکه بتوانید به پزشک خود اعتماد کنید ، باید کلینیک مناسب را انتخاب کنید تا بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید. معمولا در عملهای زیبایی انتخاب کلینیک یکی از مهمترین فاکتورهای موثر در نتیجه عمل است. در کاشت مو هم لازم است که پزشکی را انتخاب کنید مجرب و حرفهای باشد و در کلینیک بتواند از تجهیزات بهروز و مناسب استفاده کند. پزشک و پرسنل کارآزموده در یک کلینیک با کیفیت، علاوه بر اینکه در انتخاب بهترین روش کاشت مو به شما کمک میکنند، با مشاوره دقیق و شفافسازیهای خود این عمل را برای شما تسهیل میکنند. همچنین شما با دریافت خدمات از یک کلینیک خوب میتوانید با خیال آسوده زیبایی خود را به آنها بسپارید و بهترین نتیجه را هم دریافت کنید. توجه داشته باشید که تنها هدف از کاشت مو جلب رضایت شماست و اگر یک کلینیک نتواند رضایت شما را جلب کند، عمل بیهوده است. بنابراین با انتخاب درست خود نهایت استفاده را از عمل خود داشته باشید.
انتخاب بهترین روش کاشت مو در میان تمام روشها
احتمالا برای اینکه بتوانید بهترین روش کاشت مو را انتخاب کنید، باید در مورد تمام روشهایی که وجود دارند اطلاعات کافی داشته باشید. هر فردی که میخواهد برای انجام این عمل وقت و هزینه صرف کند باید در مورد تمام مزایا و معایب روشهای مختلف آگاهی داشته باشد. ما در اینجا روشهای مختلف کاشت مو را برای شما عزیزان توضیح میدهیم و توصیه میکنیم با ما همراه باشید.
روش کاشت مو FIT
روش کاشت مو FIT در دنیا با نام FUE نیز شناخته میشود. در این روش بعد از اینکه وسعت منطقه طاس و رطوبت و وچربی آن، با برنامههای کامپیوتری خط رویش مو را طراحی میکنند. سپس منطقه برداشت فولیکولهای مو را تعیین میکنند و با ضدعفونی و بیحسی پوست سر برداشت و کاشت فولیکولها آغاز می شود. در این روش فولیکولها به صورت تک واحدی برداشت می شوند و به سرعت در محل مورد نظر کاشت میشوند. این روش بسیار کم تهاجمی، بدون خونریزی و بدون درد است و به بخیه احتیاج ندارد.
مزایای روش کاشت مو FIT:
- این روش کم تهاجمی است و برشی در پوست سر ایجاد نمیشود.
- در افرادی که پوست سر آنها خشک است و انعطافپذیری مناسبی ندارد بهترین روش کاشت مو روش FIT است.
- دوران نقاهت کسانی که از این روش استفاده میکنند کوتاه است.
- این تکنیک تراکم موی مناسبی برای مددجویان ایجاد میکند.
معایب روش FIT:
- با توجه به اینکه واحدهای فولیکول به صورت مجزا برداشت میشوند، برداشت آنها زمانبر است و موجب طولانی شدن جلسه میشود.
- کیفیت فولیکولهای استخراج شده نسبت به روش FUT کمتر است.
- با توجه به اینکه فرایند آن طولانی است، باعث می شود هزینه آن کمی بیشتر باشد.
- در روش FIT موهای سر باید تراشیده شوند که این مورد ممکن است برای بسیاری از افراد ناخوشایند باشد.
روش کاشت مو FUT
FUT برای کسانی که به دنبال بهترین نتیجه هستند، بهترین روش کاشت مو محسوب میشود. در این روش با استفاده از برش جراحی تعداد زیادی از گرافهای مو را برداشت میکنند. مزایای این روش نسبت به سایرین این است که کیفیت موهای کاشته شده بسیار بالاست و تضمین بیشتری وجود دارد؛ اما از معایب این روش هم این است که تهاجمی است و دوران نقاهت نسبتا طولانی دارد.
روش کاشت مو MICRO FIT
یکی دیگر از بهترین روشهای کاشت مو، تکنیک MICRO FIT میباشد. تفاوت این روش با روش FIT در نحوه استخراج فولیکوهای مو و تجهیزات مورد استفاده در آن است. این عمل با تجهیزات بسیار ظریف و مینیاتوری انجام میشود و در این روش هم فولیکولها به صورت تکی و مجزا برداشت و کاشت میشوند. در MICRO FIT فولیکولها با سرعت بیشتری نسبت به روش FIT استخراج و کاشت میشوند.
مزایای روش MICRO FIT:
- این روش هم مانند FIT کم تهاجمی، بدون خونریزی و بدون نیاز به ایجاد برش است.
- جای زخم و اسکار در آن بسیار کم است.
- احتمال سالم ماندن فولیکولها در این روش بیشتر است.
- موهای کاشته شده طبیعیتر به نظر میرسند.
- در این روش میتوان بدون تراشیدن سر هم کاشت مو را انجام داد.
معایب روش MICRO FIT:
- با توجه به اینکه ظرافت عمل زیاد است، هزینه آن بیشتر است.
- برای برداشت ظریف فولیکولها، بانک موی قوی مورد نیاز است.
- کیفیت فولیکولهای برداشت شده از روش FIT بیشتر است اما هنوز نسبت به برخی روشهای دیگر پایینتر است.
روش کاشت موی BHT
از دیگر روشهای کاشت مو، روش BHT است که با موی بدن انجام میشود. میتوان گفت که بهترین روش کاشت مو برای کسانی که بانک موی مناسبی در سر خود ندارند، همین روش BHT است. در این روش میتوان علاوه بر برداشت فولیکول از موی پشت سر افراد، از گرافتهای ریش و سینه نیز استفاده کرد. معمولا برداشت مو از قسمتهایی صورت میگیرد که دارای موهای قوی و ضخیم هستند تا ریزش صورت نگیرد. ضمنا این روش برای کسانی که نیاز به ترمیم موهای کاشت شده دارند، بهترین روش کاشت مو محسوب میشود.
مزایای روش BHT:
- همانطور که قبلا هم اشاره کردیم، این روش برای کسانی که بانک موی ضعیفی دارند بسیار پرکاربرد است.
معایب روش BHT:
- عدم سازگاری موهای بدن و موهای سر از نظر رشد، رنگ و حتی حالت. البته پس از مدتی موهای کاشته شده با سر هماهنگ میشود اما این فرایند زمانبر است.
- کمتر از 80 درصد موهای کاشته شده به رشد ادامه میدهند.
- در برداشت موهای بدن نسبت به سر محدودیت وجود دارد؛ چراکه پوست بدن نسبت به سر حساستر است.
روش کاشت مو ترکیبی و سوپرترکیبی
میتوان گفت که یکی از بهترین روشهای کاشت مو، روش سوپرترکیبی است؛ به خصوص برای افرادی که به صورت وسیع دچار ریزش مو شدهاند. بنابراین در افرادی که نواحی سر به صورت وسیع دچار طاسی شدهاند از روش ترکیبی و سوپرترکیبی به عنوان روش استاندارد استفاده میشود.
در روش ترکیبی از روشهای FUT و FIT استفاده میشود اما در روش سوپرترکیبی، BHT هم به عنوان تکنیک اضافه شده است. گاهی ممکن است افرادی که برای انجام روش کاشت موی سوپرترکیبی اقدام میکنند، چندین جلسه عمل داشته باشند.
مزایای روش سوپرترکیبی:
- در این روش برداشت 5000 گرافت فقط در یک جلسه امکانپذیر است.
- با استفاده از ترکیب روشهای مختلف، حداکثر تراکم را برای افرادی که بانک موی ضعیفی دارند ایجاد میکنند.
- علیرغم اینکه این روش بسیار با کیفیت است و تراک بالایی ایجاد میکند، زمان انجام آن خیلی طولانی نیست.
معایب روش سوپرترکیبی:
- در افرادی که امکان استفاده از روش FUT وجود نداشته باشد، امکان انجام تکنیک سوپرترکیبی هم وجود ندارد.
- جای زخم و اسکار ممکن است در سر وجود داشته باشد.
- روش سوپرترکیبی تهاجی محسوب میشود.
- امکان انجام آن در افراد سالخورده وجود ندارد.
ارسال نظر