پنج ترفند مهم برای تعامل بهتر با گوگل اسیستنت
گوگل اسیستنت قابلیتهای منحصربهفردی دارد که بسیاری از آنها از نظر مخفی ماندهاند. در این مقاله، با پنج ترفند جالب این دستیار شخصی آشنا میشوید.
گوگل اسیستنت با بیش از پانصدمیلیون کاربر فعال یکی از دستیارهای شخصی محبوب است. با اینکه گوگل در سالهای گذشته امکانات و قابلیتهای فراوانی به این دستیار شخصی اضافه کرده است، بسیاری از آنها مخفی هستند و بهخوبی شناخته نشدهاند. در این مطلب، به پنج نکته و ترفند برای حداکثر استفاده از گوگل اسیستنت اشاره کردهایم.
دسترسی به فهرست خرید تعبیهشده
اسیستنت شامل فهرست خریدی دمدستی است که بهراحتی میتوانید با کل خانواده بهاشتراک بگذارید. واگذارکردن فهرست خرید برعهده دستیار شخصی زمانی مفید است که در آشپزخانه باشید یا دستتان بند باشد. با نزدیکبودن به تلفن یا اسپیکر هوشمند میتوانید گوگل اسیستنت را فعال کنید. برای مثال، بگویید «شیر و تخم مرغ را به فهرست خرید اضافه کن» یا «قهوه را از فهرست خرید حذف کن».
بهترین بخش قابلیت فهرست خرید هماهنگی خودکار آن با حساب گوگل است؛ درنتیجه، میتوانید در هر زمان با مراجعه به صفحه Google Shopping List حتی روی دسکتاپ به آن دسترسی پیدا کنید. برای اشتراکگذاری فهرست خرید با خانواده یا دیگر اعضای خانه روی لینک add a collaborator کلیک کنید.
زمانبندی خانه هوشمند با دستورهای زماندار
گوگل مجموعهای از روشها مثل منو Power اندروید تا روتینهای سفارشی را برای خاموش و روشن کردن دستگاههای خانگی هوشمند ارائه میدهد. اگر بهدنبال زمان یا زمانبندی کارها هستید، میتوانید از اسیستنت استفاده کنید. برای مثال، خیلی ساده به اسیستنت بگویید «چراغهای اتاق نشیمن را پس از پانزده دقیقه روشن کن» یا «کولر را هنگام غروب آفتاب خاموش کن» تا بدینترتیب زمانبندی کنترل خانه هوشمند را تغییر دهید.
افزونبراین، میتوانید یک گام فراتر بروید و دستگاه را برای مدت زمان مشخصی خاموش یا روشن کنید. برای مثال، بگویید «بخاری را بهمدت ۳۰ دقیقه روشن کن». اگر در خانهتان اسپیکر یا صفحهنمایش هوشمندی دارید، میتوانید دستور مشابهی برای زمانبندی آنها اعمال کنید. برای مثال، بگویید «نویز سفید را بهمدت ۳۰ دقیقه اجرا کن» تا بدینصورت از صداهایی جلوگیری کنید که هنگام شب پخش میشوند.
پرسش براساس متن روی صفحهنمایش
یکی از قابلیتهای جذاب اسیستنت، تفسیر متن براساس محتوای صفحهنمایش است. اگر به توییت یا مکالمهای برخوردید که به اطلاعات دیگری درباره آن نیاز دارید، میتوانید از اسیستنت بپرسید. برای مثال، میتوانید اطلاعات قیمت را بدون نیاز به تعریف مشخصات محصول دریافت کنید. اسیستنت متوجه میشود درباره چه کالایی (برای مثال تلفن هوشمند) صحبت میکنید و حتی جستوجوی مناسب آمازون را دراختیارتان قرار میدهد.
راهاندازی روتین درکنار آلارم صبحگاهی
روتینها معمولا روشی ساده و آسان را برای اجرای دستورهای گوگل اسیستنت ارائه میکنند. با فعالسازی روتین از دستور صوتی در زمانی مشخص میتوانید روتین را درکنار آلارم صبحگاهی فعال کنید. براساس نوع تلفن هوشمندتان، میتوانید اپلیکیشن Clock گوگل را از پلی استور دانلود و آلارم جدیدی ایجاد کنید و روی دکمه Google Assistant Routine+ بزنید.
صفحهنمایش بعدی امکان تنظیم روتین را میدهد. علاوهبر دستورهای متداول مثل قرائت تقویم و شرایط آبوهوایی، میتوانید اسیستنت را برای کنترل لوازم خانگی هوشمند هم تنظیم کنید. برای مثال، میتوانید عملی سفارشی را با اضافهکردن این دستور تنظیم کنید: «پس از پنج دقیقه قهوهساز را روشن کن.»
خواندن صفحات وب با صدای بلند
آیا دوست دارید اخبار را بخوانید؛ اما از مرور متن روی صفحهنمایش و حواسپرتیهای اینترنتی خسته شدید؟ اسیستنت میتواند هر مقالهای روی اینترنت را با صدای بلند برایتان بخواند. برای فعالسازی این قابلیت، مقاله مدنظر را در مرورگر وب باز کنید. سپس، به اسیستنت بگویید «این مقاله را بخوان» یا «این صفحه را بخوان».
پس از یک تا دو ثانیه پردازش، نسخه صوتی صفحه وب اجرا میشود. در این مرحله، میتوانید تلفن هوشمند خود را قفل کنید و فقط صدای اسیستنت را بشنوید. این قابلیت شامل کنترلهای اجرا مثل اجرای سریع رو به جلو یا بازگشت به عقب یا تنظیم سرعت خواندن است. نکته مهم این است که وقتی برای اولینبار این دستور را اجرا میکنید، اپلیکیشن گوگل از شما میخواهد مجوز خواندن متن روی صفحهنمایش را بدهید.
ارسال نظر