|

چرا باید روی زبان را مسواک زد؟

اخیراً یک تصویراز میکروب‌هایی که زبان را می‌پوشانند گرفته شده است. از تصویربرداری طیفی فلورسانس برای بررسی سازمان حدود ۲۰ میلیارد میکروب روی زبان استفاده شده است.

سبک زندگی چرا باید روی زبان را مسواک زد؟

میکروبیوم های دهان اجتماعات پیچیده‌ای را ایجاد می‌کنند که بر روی زبان و همچنین روی دندان‌ها و لثه‌ها بیوفیلم ایجاد می‌کند. بیوفیلم ها اکوسیستم مهمی را برای باکتری‌ها ارائه می‌دهند و برخی از این میکروب‌ها به نفع ما هستند، اما برخی دیگر می‌توانند خارج از تعادل رشد کرده و پوشش‌های چسبناک ضخیمی ایجاد کنند. با توجه به نقش بیوفیلم پلاک دندان در سلامت دهان و دندان، طبیعت بیوفیلم دهانی دفاعی برای محافظت از خود ایجاد می‌کند و اگر به طور منظم برداشته نشود، به “بلوغ” می‌رسد و می‌تواند مشکل ساز شود و باعث ایجاد حفره دندان، پوسیدگی، التهاب لثه و پریودنتیت شود.

بیوفیلم روی زبان یکی از شایع‌ترین علل بوی بد دهان است که به آن هالیتوز نیز می گویند. زبان دارای سطحی خشن با انواع مختلف پاپیله است که برجستگی‌های برجسته‌ای هستند که می‌توانیم احساس کنیم. بقایای مواد غذایی، باکتری‌ها، قارچ‌ها و سلول‌های مرده می‌توانند در این شکاف‌ها مستقر شوند. این قابل درک است که چرا دهانشویه ها به تنهایی برای از بین بردن تجمع روی زبان کافی نیستند. به همین دلیل است که مسواک زدن منطقی است و به حذف و حذف این بقایای دهانی کمک می‌کند.

باکتری‌های جهش یافته استرپتوکوک و لاکتوباسیل که در ایجاد حفره‌های دندانی و بیماری‌های لثه نقش دارند می‌توانند با تراشیدن زبان کاهش یابند. معمولاً پزشکان دستورالعمل‌های بسیار خاصی در زمینه تمیز کردن زبان می‌دهند، دوبار در روز به مدت حداقل دو دقیقه در روز. مشخص شد که این امر تأثیر قابل توجهی در کاهش باکتری‌ها و همچنین کاهش هالیتوز دهانی دارد.

به نظر می‌رسد انواع مختلف خراشنده زبان و برس در از بین بردن تجمع مؤثر هستند.

برخی از مدل‌های مسواک، مانند مسواک‌های برقی  در حال حاضر دارای یک ضمیمه مسواک زبان هستند که از نظر ظاهری صاف است و شبیه ترکیبی از برس و خراشنده است.

یک دهان سالم به طور کلی دارای رنگ صورتی است. معمولاً هر چیزی که قرمز یا سفید باشد یا برجسته باشد نشانه این است که چیزی وجود دارد که باید به آن توجه شود.

بسته به اینکه فرد سیگاری هستید، بیماری دارید یا خشکی دهان دارید، زبان همیشه متفاوت به نظر می‌رسد.

 

منبع: بهداشت نیوز
کدخبر: 209794

ارسال نظر

 

آخرین اخبار