گزارش گسترش نیوز در فصل داغ جابهجایی و اجاره خانه؛
۱۰ ترفند برای راحتی مستأجران
معمولاً با شروع فصل تابستان بازار اجاره خانه داغ میشود؛ امسال پس از نوسانات اقتصادی یک سال اخیر و جهش بیسابقه نرخ مسکن، هزینه اجاره بسیاری از واحدهای مسکونی رشد بیسابقهای را تجربه کرد، عاملی که باعث میشود بسیاری از مستأجران تصمیم بگیرند سختیهای اسبابکشی را به جان بخرند و خانهای را برای خود دستوپا کنند که پول اجاره آن کمتر باشد تا راحتتر از پس هزینههای زندگی بربیایند.
گسترشنیوز: جابهجایی و اسبابکشی معمولاً برای همه کاری سخت و دشوار است که ریزهکاریهای زیادی دارد، ضربالمثلی معروف دراینباره میگوید: ۳ بار اسبابکشی کردن بهاندازه یک آتشسوزی به شما ضرر میرساند! اما اگر مستأجران با فوتوفنهایی ساده آشنا باشند این کار سخت برایشان راحتتر میشود. در این گزارش به ارائه فوتوفنهایی خواهیم پرداخت که مستأجران با در نظر گرفتن آنها بتوانند اسبابکشی راحتتر و بیدردسرتری را تجربه کنند.
سریعتر دستبهکار شوید
به یاد داشته باشید اگر قرار است جابهجا شوید بهتر است هرچه زودتر دستبهکار شده و وسایلتان را جمع کنید. بهتدریج وسایل خود را دستهبندی کنید و هر دسته را جمع کنید، دستهبندی کردن به شما کمک میکند بعداً در خانه جدید راحتتر بتوانید وسایل خود را پیدا کنید و بچینید.
فروش بعضی از وسایل
لیستی از وسایل مختلفی در خانه فعلی اتان دارید تهیه کنید. حتماً وسایلی خواهید داشت که از آنها کمتر استفاده میکنید و یا اصلاً استفاده نمیکنید. برای اینکه کارتان در جابهجایی راحتتر شود و هزینه اضافی بابت جابهجایی وسایلی که استفاده نمیکنید پرداخت کنید، اجناسی را که نمیخواهید برای فروش در سایتهای آگهی بگذارید یا به افرادی هدیه کنید که این وسایل مورداستفادهاشان قرار بگیرد.
بستههای خود را تفکیک کنید
حتماً روی بستههای مختلف مشخصات وسایلی که در انها قرار دادهاید را بنویسید و ترجیحاً در یک بسته وسایلی قرار ندهید که ربطی به هم ندارد. مثلاً همه وسایل آشپزخانه خود را در یک جعبه قرار دهید تا بعداً برای چیدن وسایل در خانه جدید دچار سردرگمی نشوید و کارتان زیاد نشود.
از چند نفر کمک بگیرید
اگر در اطرافتان افرادی هستند که میتوانند به شما کمک کنند رودربایستی را کنار بگذارید و از آنها بخواهید به شما کمک کنند. بهتر است هر فرد را مسئول جمعآوری قسمتی از خانه کنید. همان فرد را مسئول کنید تا در روز اسبابکشی کارگران را راهنمایی کند تا وسایلی که خودش جمعآوری کرده را بر اساس نام جعبه در جای مخصوص بگذارند.
دقت در بستهبندی وسایل شکستنی
به یاد داشته باشید هر چه در بستهبندی وسایل شکستنی بیشتر دقت کنید و زمان بیشتری را صرف بستهبندی انها کنید وسایل خود را سالمتر تحویل خواهید گرفت.
قبل از قرار دادن وسایل شکستنی در جعبه از سفت و محکم بودن جعبهها مطمئن شوید. حتماً وسایل شکستنی را در مرحله بستهبندی لابهلای پارچه یا روزنامه بپیچید و سپس در داخل جعبه مخصوصشان قرار دهید.
مراقبت از مبل و صندلی
معمولاً در اسبابکشی گوشههای زاویهدار مبل و میز آسیب میبینند. بهتر است از گوشههای وسایل چوبی خود را با پلاستیکهای حبابی بپوشانید تا آسیب نبینند.
جعبهها را سنگین نکنید
سعی کنید جعبههای خود را سنگین نکنید؛ مثلاً در هر جعبه یک وسیله نسبتاً سنگین قرار دهید و بقیه فضای آن را با وسایل سبک پر کنید. اگر جعبههایتان سنگین شود حمل آنها برای باربران بسیار مشکل خواهد بود و ممکن است وسایلتان آسیب ببینند.
جعبهها را زود باز نکنید
قبل از مشخص شدن جای وسایل، جعبه آنها را باز نکنید چون این کار باعث میشود نظم وسایل به هم بریزد و قرار دادن وسایل سر جایشان سخت شود.
حساب جعبههای خود را داشته باشید
پس از پایان بستهبندی وسایلتان حتماً تعداد جعبه را بدانید و انها را بشمارید. بعداً با ورود به خانه جدید با شمردن جعبهها میتوانید مطمئن شوید همه وسایل منتقلشدهاند یا نه.
اجناس گرانقیمت را خودتان ببرید
اجناس گرانقیمت مانند طلا، پول، نقره و فرش را در صورت امکان با وسیله نقلیه شخصی خودتان حمل کنید.
ارسال نظر