کنایه رئیس جمهور به دانش مقامات آمریکایی
رئیسجمهوری با بیان اینکه روز جمهوری اسلامی را باید به معنای واقعی کلمه پاس بداریم، تاکید کرد: باید جمهوریت، اسلامیت و ایرانیت را حفظ کنیم. جمهوری اسلامی ایران سه پایه اساسی دارد که باید از آنها مراقبت کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین «حسن روحانی» پیش از ظهر امروز پنجشنبه در شصتمین برنامه پویش جهش تولید در دومین پنجشنبه سال ۱۴۰۰ گفت: امروز شصتمین افتتاح پنجشنبههای ما مصادف با روز مهم و پربرکت جمهوری اسلامی ایران است. مردم میدانند تلاشهایی که برای نهضتهای اسلامی از قبل مشروطه تا ۲۲ بهمن سال ۵۷ انجام شد، اگر بخواهیم ثمره این تلاشها را جمع کنیم، میوه اصلی آن جمهوری اسلامی است که در ۱۲ فروردین متولد شد. این بالاترین ثمره از بهترین شجره در تاریخ کشور است.
وی با تاکید بر اینکه روز جمهوری اسلامی را باید به معنای واقعی کلمه پاس بداریم، اظهارکرد: باید جمهوریت، اسلامیت و ایرانیت را حفظ کنیم. جمهوری اسلامی ایران سه پایه اساسی دارد که باید از آنها مراقبت کنیم و از شرایط خاصی که در اختیار مردم قرار گرفته، بهرهبرداری و استفاده کنیم.
رئیسجمهور با بیان اینکه ۶۰ جلسه از پنجشنبههای افتتاح از آغاز سال ۹۹ گذشته است، تصریح کرد: ما در آن زمان تصمیم گرفتیم، پنجشنبههای افتتاح را داشته باشیم. خدا را شاکریم که بدون وقفه و تعطیل از فروردین سال ۹۹ این طرحها را ادامه دادیم و امروز در سال ۱۴۰۰ در شصتمین افتتاح هستیم.
کمبود دانش مقامات امریکایی نسبت به ایران عزیز خندهآور است
روحانی از مستند شدن این افتتاحها خبر داد و خاطرنشان کرد: این افتتاح تا آخرین روز دولت ادامه میآید. دو جلد از این افتتاحها آماده شده و جلد سوم آن که مربوط به سال ۱۴۰۰ است، آماده میشود که نشان میدهد در دوران تحریم و فشارهای اقتصادی و همچنین کرونا مدیران، بخش خصوصی و فعالان اقتصادی و... موفق شدند و این همه طرح و پروژه را افتتاح کردیم.
وی ادامه داد: بیش از هزار هزار میلیارد تومان و طرح پروژه در این مدت افتتاح شده که نشان میدهد ایران زنده است و دشمنان هنوز قدرت ملت ایران و ایران بزرگ را درک نکردهاند.
رئیس شورایعالی امنیت با اشاره به شناخت اندک مقامات امریکایی نسبت به ایران ابرازکرد: کمبود دانش مقامات امریکایی نسبت به ایران عزیز خندهآور است. در ماههای اولیه کرونا که روزهای سختی بود، ترامپ به یکی از مقامات کشورهای دیگر گفته بود به خاطر شیوع کرونا حاضریم به ایران کمک کنیم و آن کمک، اهدای چهار ونتیلاتور بود که من به آن آقا گفتم هر چقدر ترامپ به ونتیلاتور نیاز دارد، حاضریم به امریکا صادر کنیم.
دولت جدید امریکا هم با واقعیت ایران فاصله دارد
روحانی با بیان اینکه مقامات امریکایی هنوز ایران را نشناختند، بیان کرد: آنها قبل از انقلاب هم ایران را نمیشناختند و الان هم نمیشناسند. اگر یک بار این سرزمین طلایی را درک میکردند، به گونهای دیگر رفتار میکردند. همانطور که مقام معظم رهبری گفتند، اگر آنها به برجام برگردند، ایران هم به تعهداتش برمیگردد، این یک معامله برد - برد است. ولی امریکاییها درک نکرده و از این فرصت استفاده نکردند.
وی افزود: اکنون هم امروز و فردا میکنند و پیامهایی که ما از آنها داریم، نشان میدهد دولت جدید امریکا هم با واقعیت ایران فاصله دارد.
رئیسجمهوری، مردم ایران را سرو قامت دانست که در برابر فشارها و مشکلات ایستادگی کرده و میکنند و یادآور شد: با کمک مردم و مدافعان سلامت از کرونا عبور خواهیم کرد و تا پایان سال، واکسن به اندازه کافی وارد کشور شده و تولید میشود، واکسیناسیون صورت میگیرد و از این بلا عبور میکنیم.
صدور ۳۶ هزار مجوز فعالیت برای واحدهای صنعتی
روحانی با تاکید بر اینکه تولید کشور امسال هم ادامه خواهد داشت، بیان کرد: امسال سال تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها است. دولت این کار را میکند و بخش خصوصی این مسیر را ادامه میدهد. در سال گذشته که سال جهش تولید بود، ۳۶ هزار مجوز برای واحدهای صنعتی صادر شد. این در حالی بود که کل واحدهای فعال صنعتی ۷۵ هزار واحد بودند و در برابر ۷۵ هزار واحد، ۳۶ هزار واحد جدید درخواست مجور کرده و به ۱۰ هزار واحد زمین لازم برای فعالیت داده شد.
وی با بیان اینکه کشور کارگاه تولید و فعالیت است، گفت: امروز شاهد شصتمین پنجشنبههای افتتاح بودیم. بیش از چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان طرح و پروژه افتتاح شد و نزدیک به ۱۳۰۰ نفر مشغول به کار شدند. در همه این طرحها، مجریان آنها تقاضای سرمایهگذاری و توسعه بیشتر میکردند تا شرایط بهتری را داشته باشند.
رئیسجمهوری گفت: همه آنهایی که امروز در دنیا میگویند بالاترین توافق سیاسی برجام است و همه به آن افتخار میکنند، بدانند که بار سنگین این برجام بر دوش ملت بزرگ ایران بوده است.
وی با تاکید بر اینکه اگر پتروشیمی و صنایع معدنی نبود، با شرایطی که سال ۹۹ برای تامین ارز مورد نیاز کشور داشتیم حتما با مشکلاتی مواجه میشدیم، گفت: برای این میگویم که مردم با همه وجود از صنعت پتروشیمی و صنایع معدنی قدردانی کنند؛ البته دیگران هم در بخشهای مختلف دارویی، صنایع غذایی، صنایع مربوط به لوازم خانگی، خودرو، بخش کشاورزی و همه و همه سهیم و شریک بودند. همه جا فعالیت و صادرات هم بوده اما صادرات در پتروشیمی و در صنایع معدنی به عنوان دو رکن اساسی بوده است و اینها بیشترین ارز مورد نیاز را تامین کردند.
روحانی با بیان اینکه کار بزرگ در بخش پتروشیمی و معادن انجام شده است، افزود: آنها دشمن را مایوس و ملت را امیدوار کردند البته این مسئله به معنای آن نیست که مردم مشکل و سختی ندارند. دوران جنگ است و در جنگ بمباران، تخریب، مشکلات، سختی و مجروح داریم.
رئیسجمهوری با تاکید بر این که امروز جنگ اقتصادی است که دشمنان آن را بر ما تحمیل کردند، افزود: ما آغازگر این جنگ نبودیم. ما حتی بعد از این که این جنگ به ما تحمیل شد، یک سال به تمام تعهدات خود عمل کردیم که این از لحاظ اخلاقی، سیاسی و تاریخی بزرگترین فخر ملت ایران است؛ زیرا به رغم این که طرف مقابل از تعهد خارج شد، یک سال تمام یعنی از سال ۹۷ تا ۹۸ صبر کردیم و از اردیبهشت ۹۸ کاهش تعهدات را شروع کردیم.
روحانی یادآور شد: آنهایی که امروز میگویند اول امریکا آغاز کند یا ایران آغاز کند، به این نکته توجه کنند که ایران یک سال به تنهایی بار برجام را بردوش گرفت. در دو سال بعد هم بار عمده برجام بر دوش ما بوده است.
وی اضافه کرد: همه آنهایی که امروز در دنیا میگویند بالاترین توافق سیاسی برجام است و همه به آن افتخار میکنند، بدانند که بار سنگین این برجام بر دوش ملت بزرگ ایران بوده است. ملت ایران به دنیا نشان داده که از لحاظ سیاسی، حقوقی و اخلاقی به تعهدات خود پایبند است و عمل میکند، دنبال صلح است و دنبال جنگ نیست. فعالیتهای آن صلح آمیز است. فعالیتهای هستهای آن صلح آمیز است بنابراین کار بسیار عظیم و بزرگی بوده که ملت ایران انجام داده است.
روحانی ادامه داد: امروز نوبت ۱+۵ است که به وظیفه خود در این شرایط عمل کنند و بدانند که هر روز تاخیر به ضرر آنها است و هر روز زودتر در برابر قانون، مقررات و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل سر فرود بی
ارسال نظر