واکنش اصلاح طلبان به حمایت از لاریجانی
حق شناس در واکنش به موضعگیری برخی از اعضای کارگزاران در حمایت از کاندیداتوری «علی لاریجانی»، گفت: «فضای سیاسی کشور در ۱۴۰۰ با ۹۲ به شدت متفاوت است و حتی اگر رهبر جریان هم اعلام نظر کند بدنه اصلاحات با آنها همراهی نخواهد کرد.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه ما در سال ۹۲ ناچار به حمایت از روحانی بودیم گفت: فضای سیاسی کشور در سال ۱۴۰۰ متفاوت از ۹۲ است و دیگر انتخاب بین گزینه بد و بدتر جواب نخواهد داد.
محمدجواد حق شناس حزب متبوعش در انتخابات ۱۴۰۰ کاندیدای حزبی معرفی میکند از این رو معتقد است اگر یک نیروی حزبی سکاندار دستگاه اجرایی شود، حزب او پاسخگو خواهد بود.
کنایهای غیر مستقیم هم به «حسن روحانی» میزند و میگوید: «نامزد حزبی در پاستور نمینشیند و درب ارتباطی خود را ببندد و حتی استانداران را به حضور نپذیرد و مسئولیتی هم در قبال رأیی که از مردم گرفته است، نداشته باشد.»
او در عین حال به تشریح فرآیند انتخاب نامزد واحد از سوی نهاد اجماعساز پرداخت و ضمن تاکید بر معرفی یک چهره اصلاحطلب در انتخابات ریاستجمهوری، در واکنش به موضعگیری برخی از اعضای کارگزاران در حمایت از کاندیداتوری «علی لاریجانی»، گفت: «فضای سیاسی کشور در ۱۴۰۰ با ۹۲ به شدت متفاوت است و حتی اگر رهبر جریان هم اعلام نظر کند بدنه اصلاحات با آنها همراهی نخواهد کرد. اگر کارگزارنیها هم همان روش انتخابات مجلس یازدهم را اعمال کنند به جایی نخواهند رسید.»
پیشبینی این فعال سیاسی اصلاحطلب که در شورای شهر تهران هم عضویت دارد این است که اگر میزان مشارکت مردم در شهر تهران بالا باشد فهرست اصلاحات شانس زیادی برای پیروزی دارد زیرا خوب عمل کردهاند، به طوری که عملکرد آنها با دولت و مجلس قابل قیاس نیست!
دل پُری هم از مجلس نهم دارد و میگوید: «در این دوره، نمایندگان تعداد اعضای شورا شهر تهران را کاهش دادند و این کار، کارشناسی نبود از این رو انتظار داریم مجلس فعلی در این دو ماه باقی مانده با طرح دوفوریتی، تعداد اعضای شوراهای کلانشهرها را افزایش دهد تا بدین وسیله بخشی از عمده مشکلات حل شود.»
ارسال نظر