کنایه تند قالیباف به حضور مردم در صف مرغ
رئیس قوه مقننه کشورمان تصریح کرد: به عبارتی امروزه ابرقدرتهای دنیا در مقابل اراده ملت زانو میزنند، اما در طرفی دیگر مردم رنج میکشند و در صف مرغ برای برآوردن انتظارات حداقلی شان حضور دارند.
محمدباقر قالیباف صبح امروز (شنبه ۲۱ فروردین ماه) در بیست و پنجمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان، روسا و مدیران ناجا که در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد، گفت: امروزه در کشور با چالش هایی روبهرو هستیم، اما فرصتهای بزرگی نیز وجود دارد.
قالیباف با تاکید بر این که بدون شک مهمترین وظیفه در گام دوم انقلاب، تلاش برای کاهش فاصله میان بایدها و واقعیتها است، اضافه کرد: به عنوان نمونه هم اکنون معیشت مردم تحت فشار قرار گرفته و شاهد معضلات اقتصادی در کشور هستیم تاجایی که مسئله تامین و توزیع مرغ به سادگی با روح و روان مردم بازی میکند که این مسائل به دلیل ضعف مدیریت است و نه ضعف نداشتن و کمبود منابع.
رئیس قوه مقننه کشورمان تصریح کرد: به عبارتی امروزه ابرقدرتهای دنیا در مقابل اراده ملت زانو میزنند، اما در طرفی دیگر مردم رنج میکشند و در صف مرغ برای برآوردن انتظارات حداقلی شان حضور دارند، لذا باید فاصله بین بایدها و واقعیتها را به حداقل ممکن برسانیم.
قالیباف اظهار کرد: به عبارتی نباید برخی را ببینیم و برخی دیگر را نبینیم؛ هر طبقهای دارای سلیقهای است، بنابراین نباید با نگاه تبعیض آمیز آنها را دسته بندی کنیم.
قالیباف گفت: در حوزه مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، جامعه رشد قابل توجهی کرده، اما بخش اقتصادی نتوانسته پا به پای این سه حوزه پیش رود، که دلایل مختلفی مثل تحریم ها، سوء مدیریت و... دارد که در این مدت اخیر بحران کرونا هم به آن اضافه شده است، اما ریشه اصلی این امر، ناکارآمدی و دوری از مردم باوری و دوری از اندیشههای ناب انقلاب است؛ باید یادآور شد اندیشههای انقلاب ریشه در خداباوری و ایمان داشتن به سنتهای الهی است.
رئیسه قوه مقننه کشور بیان کرد: بر این اساس امروز دشمنان برای تضعیف نظام سیاسی از حوزه اقتصاد وارد میشوند و آن را تحت فشار قرار میدهند، لذا گاهی دوقطبی فقر و غنا در کشور مهمترین از دوقطبی جنگ و صلح شده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی، روزمرگی را از دیگر مشکلات جامعه دانست و افزود: روزمرگی با تار و پود انقلاب اسلامی و اقدام جهادی سازگاری ندارد، لذا همیشه باید شاهد حرکت، جوشش و پویایی در سیستم نظام باشیم و عدم تحقق این موضوع سبب ناکارآمدی نظام اداری و اجرایی کشور میشود.
ارسال نظر