نامزد انتخاباتی:ارز ۴۲۰۰ تومانی رانت مفتی بود
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نام دولت خود را «دولت اقدام و اصلاح» اعلام کرد و گفت که ارز دولتی ۴۲۰۰ تومان رانت مفتی بود که دولت بدون نگاه کارشناسی تعیین کرد.
علیرضا زاکانی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع دانشجویان دانشگاه های تهران با بیان اینکه باید به اصل انقلاب و شعارهای انقلاب برگشته و کشور را در گام دوم بسازیم گفت که ۴ رویکرد ما فوریت، اولویت ، ضرورت و فرصت است.
وی توضیح داد: رویکرد فوریت به معنای تحول در اقتصاد و مدیریت است که باید خروجی آن منجر به تحقق عدالت، خلق ثروت و توزیع مناسب آن در جامعه شود. ما در بعد سیاسی مستقل هستیم، اما در بعد فرهنگی و اقتصادی وابسته ایم. اساس خط و مشی ما تعلیم و تربیت و منزلت اجتماعی است. هیچ کجای دین این نیست که انسان به سختی بیفتد و بخواهد جامعه دچار سختی شود. وقتی از در فقر آید از پنجره ایمان می رود. تعلیم و تربیت رکن رکین و موتور محرکه در هر کشوری است. لذا ریشه کن کردن فقر و ارتقای سلامت در جامعه اساس رشد و آگاهی و کرامت آن جامعه است.
وی با بیان اینکه سیاست و امنیت باید منجر به انسجام ملی و مشارکت همه شود، گفت: اساس، حرکت به سمت توسعه آزادی و پذیرفتن حق مردم است. دولت مکلف به رعایت اصول ۸ و ۲۷ قانون اساسی است و باید حق اعتراضات را بپذیرد. در بعد سیاست خارجی هم نگاه ما به عنوان یک فرصت است، باید سیاست خارجی و دیپلماسی هوشمند و فعال در اختیار اقتضائات داخلی ایران باشد و منجر به عزت ملی و اقتدار جهانی شود. در اینجا نقش ایرانیان خارج از کشور ممتاز است. ما در دولت اقدام و اصلاح با بهره گیری از کارشناسان و شایستگان و عالمان به دنبال ایجاد چنین زمینه هایی هستیم. چهار سال برای تحول زمان داریم.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در توضیح برنامه هایش برای جلوگیری از کسری بودجه و تأمین درآمد ها گفت: در وهله اول نباید از فرهنگ غافل شد و باید به آن نگاه ویژه ای داشت. به عنوان نمونه فرهنگ مصرف کالای ایرانی و فرهنگ کار و تلاش بسیار مهم است که اثر مستقیمی بر اقتصاد می گذارد. با اقتصاد بیماری مواجه هستیم، اقتصاد رانتی که از نفت ارتزاق می کند. اقتصاد معیوبی که ولخرجی در آن حاکم است. امروز با بسته بودجه ۱۴۰۰ روبرو هستیم که بودجه عمومی ۱۷۱۷ هزار میلیارد تومان است که آن هم غیر از بودجه شرکت ها است. برای اصلاح اقتصاد به کار کوتاه، میان و بلندمدت احتیاج داریم که برای همه آن ها برنامه داریم.
وی توضیح داد: دولت باید خود را از رقابت با مردم کنار کشیده و زمینه جهش تولید را فراهم کند. دو راه وجود دارد یکی اینکه دست در جیب مردم کرده و تورم ایجاد کنیم، این همان کار دولت است که فلاکت به مردم تحمیل کرده و پول ملی را ضایع کرد. بدین شکل که حقوق کارمندانش را تأمین کرد تا آن ها راضی باشند، اما متوجه نشد که کل ملت را باید در نظر گیرد. با دستکاری در اقتصاد تنها تورم ایجاد می شود. پس ابتدای کار دولت من این است که بندها را از تولید باز کنم و مقررات زدایی کرده و مجوزها به راحتی تسهیل شود. در کشور ما دادن مجوز ۱۰ مرحله دارد، ولی در کشورهای پیشرفته تنها یک مرحله پیش رو است. پس اولین کارم تشکیل تیم عملیاتی برای مقررات زدایی و دادن سریع مجوزها است.
زاکانی افزود: به جای اینکه مردم پشت در اتاق فلان آقا بیایستند و التماس برای گرفتن مجوز کنند همه چیز سیستمی شده، دیگر زمان قدیم نیست که با چرتکه امور را اداره کنند. در حال حاضر ۲۰ درصد مجوزها شفاف بوده و ۸۰ درصد غیرشفاف است و پشت آن رانت وجود دارد. بحث ایجاد یک زمینه آمایش سرزمینی و انتخاب استراتژی است که کشور ندارد. نمونه آن وجود ۱۳۰ هزار هکتار بافت فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی است که این هم خطری بالا و هم فرصتی بسیار خوب است که دولت می تواند با مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزها به سمت بهینه کردن این بافت ها حرکت کند.
وی با اشاره به تعیین نرخ ارز دولتی به ۴۲۰۰ تومان گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی رانت مفتی بود که دولت بدون نگاه کارشناسی داد. این گونه این ارز را تعیین کردند که آقای سیف در جلسه دولت نرخ ارز ۴۸۰۰ تومانی را می گوید و آقای روحانی ۳۸۰۰ تومان را اعلام می کند بعد به نرخ ارز اعلامی از سوی آقای پورابراهیمی و آقای آل اسحاق یعنی ۴۲۰۰ تومانی اشاره می کنند، در نهایت می گویند که حد وسط را گرفته و نرخ ارز دولتی ۴۲۰۰ اعلام می شود. مگر می شود کشور را اینگونه اداره کرد. این یک نمونه از کار غیر علمی در دولت فعلی است که پول ملی را ضایع کرد و آنقدر کاهش داد که تبدیل به بازمانده حیوان شده است.
وی با بیان اینکه باید جواب مردم را داد، گفت: کسی که عرضه نداشته جواب مردم را بدهد بیخود می کند که کاندیدا بشود. کسی که حرف کلی می زند و می خواهد مردم را سرکار بگذارد اشتباه کرده که در عرصه رقابت حاضر می شود.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به وضعیت صادرات فرش گفت: در سال ۷۱ میزان صادرات فرش یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار بوده که این میزان در سال ۹۹ به حدود ۶۰۰ میلیون دلار رسیده است. علت آن است که طبق توضیحات بازرگانان فرش همان قاعده بازگشت ارز پتروشیمی را برای بازگشت ارز فرش گذاشتند که شدنی نیست. دولت باید به جای آنکه دست در جیب مردم کند زمینه پویایی اقتصاد را فراهم کند.
زاکانی با انتقاد از عملکرد بانک ها گفت: بانکی که به درد تولید نمی خورد به درد لای جرز دیوار می خورد. بانک ها باید دست از رقابت با مردم برداشته و در خدمت تولید باشند.از طرف دیگر هم باید دیپلماسی خارجی در بعد اقتصادی را به بهترین شکل دنبال کرد. در دولت بنده در کوتاه مدت با تسهیل مجوز و مقررات زدایی به سمتی می رویم که مردم بتوانند خلق ثروت کنند. نتیجه آن می شود که با خلق ثروت مالیات داده شده البته که اولویت اخذ مالیات برای تولید نیست و باید به آن ها تنفس داده شود. اولویت آن است که مالیات بر عایدی سرمایه و سرجمع درآمد خانوار بسته شود. پول از این موارد خلق می شود. از سال ۸۰ تلاش شد که سیستم مالیاتی تنظیم شود که این اتفاق به درستی رخ نداد. آقای روحانی گفته که به حساب های مردم سرک نمی کشد اما طبق گفته رئیس سازمان مالیاتی در مجلس این حرف نادرستی است. با مردم صادق باشید. کشور روی طلا خوابیده و می توان خلق ثروت کرد.
وی افزود: فروش نفت از طریق مبادی رسمی و غیررسمی بالای یک میلیون بشکه است و ظرف دو ماه پول آن به کشور برمی گردد. راه های مختلف تجربه شده و امروز بهترین راه در پیش گرفته می شود، اما دعوای دولت نمی گذارد که امکانات به درستی توزیع شود. آقای همتی در جلسه ای گفت که ما مشکل وارد کردن ارز داریم چون این کار از مسیر رسمی ممنوع است. من در همان جلسه به او توضیح دادم که آقای زنگنه که در کنار شما نشسته است در فلان حسابش آنقدر میلیارد درهم خوابیده که همتی در پاسخ گفت که خبری از این موضوع ندارد. همان موقع آقای زنگنه حرف من را تأیید کرد و گفت این برای ۱۴.۵ درصد است، اما حواسش نبود که چندی قبل آقای دژپسند ابراز ناراحتی کرد که چرا وزارت نفت پول وزارت اقتصاد را نمی دهد؛ تازه این برای یک ماه پیش است. دعواهای درون دولت که در نهایت سر سفره مردم می آید.
وی خاطر نشان کرد: وقتی کشور با احساس اداره می شود و به مردم دروغ می گویند بزرگترین اهانت را انجام داده است. من در دولتم اصلاح ساختار بودجه و انضباط مالی را پیگیری می کنم. مشکل ما بی ثباتی و بی نظمی در کشور است. دولت یاد گرفته دست در جیب مردم کرده و تولیدکننده را در مضیقه قرار دهد حال اینکه ما پول خوابیده در کشور زیاد داریم و بلد نیستیم از آن استفاده کنیم چون عده ای نخواستند کشور را اداره کرده و خواستند شرایط را برای خود اداره کنند. حال اینکه ما باید نوکر مردم باشیم. بارزترین نمونه آن در موضوع فولاد است که ۳۶ هزار میلیارد درآمد دارد و تنها ۱۰۰۰ هزار مالیات می دهد یا اینکه در معدن ۶۰۰۰ هزار میلیارد تومان سود می کنند و ۱۰۰۰ میلیارد مالیات می دهند.
وی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره رویکرد دولت او درباره FATF گفت: تحریم ابزار استراتژیک آمریکاست که از این ابزار دست نمی کشد. ما باید با تحریم کشور را اداره کنیم. مسئولان ما بی عرضه هستند که نتوانستند این کار را انجام دهند. مشکل بی غیرتی برخی از مسئولان است که به دلیل سر بودن شکم شان درد مردم را نمی فهمند. FATF نظام نوین جدیدی است که باقیمانده از ابزارهای تنظیم شده از سلطه کشورهای بعد از جنگ دوم جهانی است که آن ها به دلیل تضعیف ابزارهایشان به دنبال جایگزینی بودند و FATF را راه انداختند. ما تا وقتی تحریم پذیر باشیم گردن مان را زیر پایمان می شکنند اما وقتی از زیر تیغ تحریم بیرون آییم نمی توانند کاری کنند. مثل قضیه بنزین. پس بنابراین تا وقتی ما تحریم پذیر هستیم فشارها هم وجود دارد. اوباما رسما اعلام کرد که اگر برجام را دنبال نمی کردیم ساختار تحریم ها در حال شکسته شدن بود.
وی ادامه داد: آن ها که FATF را توصیه می کنند در واقع محترمانه به ما می گویند که گردن مان را در طناب دار بگذاریم حال اینکه ما کشور را خودمان می توانیم اداره کنیم بدون اینکه به سمت این مسیرها برویم. کشور ما تحریم پذیر نیست. عمده اثرات تحریم به دلیل بی عرضگی برخی از مسئولان است که فقط به اروپا و آمریکا نگاه داشته و می خواهند همه چیز را با دلار معامله کنند. البته ما هم مشکلی با ارتباط با اروپا نداریم ولی می گوییم که باید بازتعریفی از روابط مبتنی بر عزت، حکمت و مصلحت صورت گیرد.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره نظرش پیرامون مذاکرات و راهبردش درباره برجام گفت: در مذاکره قبلی چند اشکال وجود داشت. مذاکره در دولت قبلی بزرگترین اشکالش این بود که محصول مذاکرات را به مردم اطلاع نمی داد. مذاکره خیلی خوب صورت می گرفت ولی مردم اطلاع نداشتند لذا برای انجام بهتر مذاکره نخبگان نمی توانستند نظراتشان را بیان کنند همچنین مسئولان همراه نشدند. ما در مجلس توجیه نبودیم که چه اتفاقی در حال رخ دادن است در دولت فعلی اشکالات بسیار زیاد شد یعنی هم مذاکرات از سر عزت نبود و هم اینکه وادادگی دیده می شد. از این جهت مذاکره در دولت فعلی غلط و مذاکره از جهت انفعال و التماس بود. هیچ وقت دشمن در برابر انفعال کوتاه نمی آید. این دولت فقط راه حل را در خارج می دید حال اینکه نگاه ما در دولت اصلاح و اقدام توجه به درون کشور است چون ما امکانات بسیار خوبی در کشور داریم که می توان از آن استفاده کرد و در عین حال همه نگاه به آمریکا و اروپا هم نباشد.
وی افزود: اگر بگویند مذاکره انجام بدهم بنده قبول می کنم و نمی گویم مذاکره نمی کنم چون اولا اصل مذاکره بالاتر از دولت است و با تصمیم شورای عالی امنیت ملی و تأیید رهبری انجام می شود. ما اهل مذاکره هستیم اما مذاکره خوب. نمونه آن را می توان در مذاکرات همزمان با برجام دید. آن موقع همزمان دو پرونده پیش رفت؛ یکی برجام و دیگری مذاکراتی پایین تر از سطح وزیر خارجه.
زاکانی با بیان اینکه مذاکرات از آخر دولت احمدی نژاد انجام شد، گفت: اصل مذاکره برای دولت قبلی بود که مجوز از شورای عالی امنیت ملی گرفته شد و وزارت خارجه آن را انجام داد. همزمان خط تلاش دیگری برای مذاکره پیش گرفته شد که همان مذاکره خوب بود و ثمراتی داشت. ۴۰۰ میلیون دلار از زمان شاه خائن خرید داشتیم که نگه داشته بودند و جنس هم نداده بودند. ۴۰۰ میلیون دلار به یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار رسید، پارت اول یعنی ۴۰۰ میلیون دلار را در هواپیما به صورت نقدی تحویل دادند. همه پول به داخل کشور آمد و این موضوع هم هیچ ربطی به برجام نداد. دروغ می گویند که نتیجه برجام است. چون مذاکره کننده آن معلوم بوده و تدبیر رهبری انجام شد. البته که عده ای می خواهند با دروغ و کلاهبرداری کشور را اداره کنند. علاوه بر این چهار جاسوس آزاد شد و در مقابل تعدادی آزاد شده و یا از بلک لیست درآمدند. بانک سپه هم از لیست سیاه خارج شد.
وی ادامه داد: آمریکا دو ابزار تهدید و تحریم داشت که بعد از عین الاسد دیگر جرأت ندارد دیگر ما را تهدید کند. پس ما با مذاکره موافق هستیم و مخالفتی نداریم اما مذاکره خوب باید دنبال شود که مذاکره اول خوب بود و به نتیجه رسید اما مذاکره دوم یعنی برجام مأیوس و ناقص بود که حتی صورت جلسه ای برای انتقال به داخل کشور نداشت. این مذاکره ای بود که مستند آن توسط آمریکا تنظیم شد و مذاکره کنندگان ما درباره آن بحث کردند. برجام باید نقد شود چون ما تمام تعهدات مان را بیش از آنچه که باید انجام دادیم. تصویب ۲۰ دقیقه برجام در مجلس هم خطای بزرگ مجلس نهم و غیرقابل بخشش بود که اشکال آقای لاریجانی است.
نماینده قم با بیان اینکه دولت اصلاح و اقدام مجلس را در رأس امور می داندبه مصوبه قانون اقدام راهبردی برای مقابله با تحریم ها اشاره و اظهار کرد: با تصویب این قانون اروپا و آمریکا به استیصال افتاده و صنعت هسته ای نیز در حال احیا شدن است. آن ها التماس می کنند البته که مذاکرات وین آخرین اقدام دولت روحانی برای فروش و سرمایه های ما است. قرار بود مذاکرات وین فرسایشی و از سر ضعف نباشد که این اتفاق رخ نداد. حرف ما در دولت اصلاح و اقدام آن است که اروپا باید وظایفش را انجام دهد و آمریکا هم بعد از برداشتن کلیه تحریم ها و دادن ضمانت هایی تازه می توانددر قالب ۱+۵ قرار گیرد. ضمانت باید شود که در این شرایط از مکانیسم ماشه استفاده نکند.
زاکانی در جمع بندی اظهار کرد: اگر دولت ما یعنی دولت اصلاح و اقدام مأموریت مذاکره پیدا کند مذاکره را انجام می دهد اما به هیچ وجه از آن نمی ترسیم. نمونه آن وقتی است که آقای آمانو به کمیسیون برجام در مجلس آمده بود که آنقدر ما دقیق عمل کردیم که او چند بار دچار اشتباه شد. مذاکره باید از سر قدرت و دقیق باشد نه اینکه التماس کنیم.
وی هدف از مذاکرات پیشین را فراتر از تحریم ها خواند و یادآور شد: ما مذاکره کردیم که تحریم ها رفع شود و در صورت لغو نشدن آن مردم آگاه شوند که آمریکا درنده ای درون پوست میش است. در دولت من اگر قرار به مذاکره باشد کف مطالبات رفع تحریم ها است بعد پیگیری مطالبات به حق مردم ایران بوده مبنی بر اینکه آنها در منطقه ما چکار می کنند و به چه حقی می خواهند ما را محدود کنند. آن ها باید پاسخگوی رفتارهایشان باشند. مثلا ما در کشورمان چندین میلیون مهاجر داریم که روی تخم چشمان مان هستند اما وظیفه آن ها در مقابل این مهاجران چیست.
وی افزود: ما حتما در صورت مذاکره قانون مجلس را ملاک کار قرار می دهیم. امروز موقع گفت و گو و داشتن دست بالا است. ما با اروپا صحبت می کنیم اما ناظر به شرایطی که در فرانسه و یا کشورهای خودشان است. چرا باید ملت فلسطین را تروریست دولتی نابود کند و توجهی به این امر نداشته باشند. در گام دوم انقلاب نباید پایمان بلرزند. باید در نهایت براساس منطق بوده و وظایف شان را یادآور شویم.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره چگونگی رفع مشکلات اقتصادی گفت: نمی توان با بحث آرزو و دستور گره های اقتصادی را باز کرد. یک جایی ممکن است دستور کمک کند اما موقت بوده و پایدار نیست. باید در سیاست گذاری های کشور ثبات وجود داشته باشد و دولت دخالت نکند. دولت باید مشکل مردم را حل کند. ما ظرفیت های فوق العاده زیادی داریم.
وی افزود: بخشی از مشکلات ما به آقای همتی برمی گردد بنده از او دعوت به مذاکره می کنم که هر جایی بگوید می آیم و در آن مناظره می گویم که چه اتفاقات تلخی در دوران ریاست او در بانک مرکزی و یا بانک ملی رخ داده است. به طور نمونه دلار از کشور خارج شده اما برنگشته است. آقای همتی باید به این موارد پاسخ دهد. تمام تلاش مان در دولت اصلاح و اقدام این است که مشکلات را از جلوی پای تولید کننده برداریم که بزرگترین مانع برای تولید بانک است. بانک ها ۷۰۰ همت ناترازی دارند، پدر کشور را درآوردند. بانک ها باید به وظیفه خود برگردند.
زاکانی با اشاره به حواشی موضوع تجارت با چین گفت: چندماه قبل جلسه ای پیرامون احیای فرش قم و صادرات، با صادر کنندگان فرش به اروپا (آلمان، ایتالیا و...) و چین داشتم. یک تاجر اهل قم ساکن چین که صادرکننده فرش به چین بود میگفت که ۳۰٪ مردم چین پول بیش از اندازه دارند و بخش زیادی از آنها علاقه مند هستند که با فرهنگ و تمدن ایرانی ارتباط و تعامل برقرار کنند و علاقه به خرید صنایع دستی ایران دارند. اما متاسفانه از سمت ایران هیچ اقبالی نسبت به این ماجرا نیست و متولیان موضوع (چه دولتی چه خصوصی) کار خاصی نمی کنند و عملا موانع آنقدر زیاد است که ما از این موهبت بزرگ محروم می شویم. این تاجر قمی ساکن چین که در استانهای مختلف چین هم دفتر و غرفه دارد، چنین عنوان کرده بود که فرش ایرانی را ترکها هم در بازار چین عرضه می کنند اما چینیها به ترکها اقبالی نشان نمی دهند و به من ایرانی اعتماد میکنند و از من فرش ایرانی خریداری می کنند و نیازمند حمایت بیشتر هستیم. حالا دوست بزرگواری که خودش مسوولیتی در زمینه کمک به تاجران ایرانی در چین دارد، حرف یک تاجر ایرانی در چین را رد کرده و عملا بر بی عملی خودش صحه گذاشته است.
وی در مورد رویکردش در ادامه انتخابات گفت: برنامه خود را قوی تر و اجرایی تر از هر شش نفر دیگر می دانم. روی این برنامه از ابتدای دهه ۹۰ کار شده است. اگر پیروز انتخابات شوم برنامه ام را اجرا می کنم و از برنامه های دیگران هم استفاده می کنم.
زاکانی درباره اینکه چرا مدام در صحبت هایش به همتی دیگر کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری حمله می کند، گفت: وقتی می گویم همتی چون او نمی تواند خود را از جریان فعلی که محصول شرایط الان است جدا کند. همتی خود را نمی تواند از کارگزاران جدا کند. باید پاسخگو باشد.
وی مجددا در پاسخ به این سوال که آیا به نفع کاندیدایی کنار می کشد یا خیر، گفت: بنده ایده و برنامه دارم. معتقدم که اشتباه بزرگی است که جریان انقلاب با هم دعوا کنند. البته که جریان مهم تر از فرد است، آن فرد ممکن است من، آقای رئیسی، جلیلی، قاضی زاده و رضایی باشیم. ما منطق وحدت را قبول داریم اما تا آخر محکم ایستاده ایم. معتقدم باید طوری حرکت کنم که اقبال عمومی به من باشد ولی در نهایت این توهین است که به کسی بگویند کاندیدای پوششی و یا کاندیدای اصلی است. ما طبق منطق درست حرف می زنیم، به هر شش کاندیدای دیگر احترام می گذارم اما از آن ها سوال هم می پرسم.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مدیریت دولت ما به دست جوانان انقلابی، حزب اللهی و مبتنی بر عقلانیت و منطق است، گفت: کشور بن بست ندارد بلکه بیمار است و ما می توانیم از بیماری نجاتش دهیم. همه ظرفیت های ما فدای مردم و جبهه انقلاب است.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره زن و خانواده و جمعیت گفت: باید نگاه به زنان تغییر کند ، زن ابزار نیست، یکی از کاندیداها از زنان استفاده ابزاری می کند و شو بازی می کند. زن محور خانواده است و میدان انسجام بخش و رشد دهنده فرزندان است. اینکه خانم ها راننده تراکتور باشند بدبختی است، خانم ها باید مدیر و دانشمند و نخبه باشند زیرا محور تحول جامعه زنان هستند.
زاکانی ادامه داد: دولت دغدغه زنان را به حجاب محصور کرده است، از نظر دولت اقدام و اصلاح خانواده حریم خصوصی افراد است.اولویت بنده فرهنگ و اجتماع است و باید در راستای تحکیم خانواده و ازدواج اقدام کرد لذا در سال اول دولت اقدام و اصلاح ریشه فقر مطلق را از کشور برداشته و پرونده الکترونیک سلامت، نظام ارجاع و پزشک خانواده را اجرایی می کنیم.
زاکانی همچنین تاکید کرد که پول پاشی نمی کنم ولی به دهک های پایین کمک می کنم.
وی در مورد برنامه هایش برای زنان سرپرست خانواده گفت: برای این قشر واگذار اعتبار نقدی در قالب سه دهک اول انجام می دهیم. این اعتبار برای دهک های مختلف یکسان نخواهد بود.زنان سرپرست خانوار و بچه هایشان را به صورت رایگان برای ورود به بازار کار آموزش می دهیم. بن کالا به این افراد اختصاصی می یابد، هزینه بیمه، مراجعه سرپایی، بیماری های خاص این افراد رایگان خواهد بود.
ارسال نظر