|

پزشکیان:

در دولت روحانی عده ای نمی خواستند رقیب شان به مصالحه برسد

نماینده مردم تبریز در مجلس در رابطه با سرنوشت قانون اقدام راهبردی مجلس پس از توافق میان تهران و آژانس بیان کرد: با لجبازی با دنیا نمی توان مملکت اداره کرد وقتی در سطح کلان نظام به تفاهم برسند، نمایندگان هم از قانون خود کوتاه خواهند آمد.

سیاست داخلی

«مسعود پزشکیان»، نماینده مردم تبریز در مجلس،در رابطه با "بیانیه  ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی" گفت: حاکمیت برای کسب موفقیت باید مشکلات خود را با دنیا و کشورهای منطقه حل کند در غیر این صورت امکان رفع مشکلات وجود ندارد. متاسفانه مخالفت هایی که با دولت روحانی در مسئله مذاکرات و همکاری ایران و آژانس صورت گرفت یک رقابت سیاسی بود و مصلحت مملکت در آن نادیده گرفته شد. باید خیلی زودتر از این مشکلات کشور را حل میکردیم. 
 
او در ادامه گفت: در دولت روحانی عده ای نمی خواستند رقیب شان به مصالحه برسد، اکنون موافقند و در صدد مصالحه برآمدند خیلی خوب است این کار را انجام دهند ولی حتما انجام دهند. باید کاری کرد تا مشکلات ارتباطی، اقتصادی و گفت و گو با دنیا را حل کنیم و گرنه اوضاع مملکت روز به روز بدتر خواهد شد. باید با دنیا و منطقه و خودمان مسائل را حل کنیم ما با خودمان هم مشکل داریم. نمی شود با همه دعوا کنیم و بعد بگوییم مشکل اشتغال را چگونه می توان حل کرد، نمی شود سرمایه گذار داخلی را فراری داد و بعد بگوییم چگونه می توان سرمایه گذار جذب کرد تناقض دارد، شدنی نیست. 

پزشکیان در رابطه با سرنوشت قانون اقدام راهبردی مجلس پس از توافق میان  تهران و آژانس بیان کرد: شورای امنیت باید تصمیم نهایی و کلان را براساس مصلحت مملکت اخذ کند، با لجبازی با دنیا نمی توان مملکت اداره کرد. وقتی در سطح کلان نظام به تفاهم برسند، نمایندگان هم از قانون خود کوتاه خواهند آمد. 

او در خصوص فشار برخی نمایندگان برای انتخاب استانداران مطلوبشان گفت: وزارت کشور از نمایندگان درخواست کرد تا چند کاندیدا را برای استانداری معرفی کنند و در همین جهت نمایندگان عده ای را به وزارت کشور معرفی کردند، من این روش را قبول ندارم. روش درستی نیست، زیرا در راستای همین درخواست، نمایندگان می خواهند تا آدم های خودشان برای استانداری ها انتخاب شوند. مشکل دو طرفه است وزارت کشور نباید چنین درخواستی را از نمایندگان مطرح می کرد.

نماینده مردم تبریز در مجلس در رابطه با تسریع در روند واکسیناسیون بانتیجه مطلوب گفت: من همان روز اول که کرونا از قم شیوع پیدا کرد، پیشنهاد دادم تا حکومت نظامی در قم ایجاد شود و قرنطینه عمومی ایجاد شود. این توصیه ها تا قبل از آغاز واکسیناسیون بود اما امروز در شرایطی که واکسن وارد کشور شده است  باید به  سرعت همه را واکسینه کنند و البته باید قرنطینه ها در کنار واکسیناسیون اجرایی شود مانند چین و استرالیا. چهارچوب های علمی را رعایت نکردیم و بسیاری از خانواده ها را داغدار کردیم. 

او در پایان در خصوص سرنوشت FATF مطرح کرد: باید مجمع تشخیص FATF را از حالت مسکوت خارج کند و در رابطه با آن تصمیم بگیرد زیرا در غیر این صورت هزینه تولید و تجارت را بسیار بالا میبرند، دور زدن تحریم ها هزینه دارد. 

 

منبع: برنا
کدخبر: 201428

ارسال نظر