نگرانی کمیسیون بهداشت مجلس درباره وضعیت دارو
سخنگوی کمیسیون بهداشت گفت:مسئله دارو خط قرمز این کمیسیون و مجلس است و کمیسیون به جد دنبال بحث دارو است و هشدارهای جدی را به وزرای بهداشت و تعاون داده و انتظار می رود به این هشدارها توجه شود.
زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از حضور آقای عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه اخیر این کمیسیون برای ارائه گزارش در مورد برنامههای سال جاری وزارت خانه در حوزه سلامت، آخرین وضعیت تولید دارو و برنامههای سال جاری وزارتخانه در این حوزه و همچنین آخرین وضعیت پرداخت مطالبات صنایع دارویی، شرکتهای پخش، دانشگاههای علوم پزشکی و داروخانهها خبر داد.
وی افزود: مسئله دارو خط قرمز کمیسیون بهداشت و درمان و مجلس است و کمیسیون به جد دنبال بحث دارو است و هشدارهای جدی را به وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی داده و گزارش های لازم هم به وزارت اطلاعات ارائه شده است و انتظار می رود به این هشدارها توجه شود؛ نگرانی جدی کمیسیون بهداشت دارو و درمان مردم است و مردم نباید متعاقب تصمیم گیری های دولت با مشکلاتی در حوزه دارو و درمان مواجه شوند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس ادامه داد:نمایندگان در این نشست مسائلی مانند شناخت راهبردها و مشخص کردن برنامه ها و برنامه ریزی های دقیق برای صنعت دارو را مطرح و همچنین بر ضرورت توجه جدی به حمایتهای مردمی و جدی گرفتن مشکلات ناشی از تصمیم گیریهای غیرکارشناسی تاکید کردند.
شیخی اضافه کرد:همچنین در نشست امروز مقرر شد سازمان تامین اجتماعی برای مناطق محروم مراکز بهداشتی مناسب را احداث کند همچنین نشست مشترکی بین وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و وزارت کار در مورد بدهی ها و نحوه تهاتر آن برگزار و گزارش آن را به کمیسیون ارائه کنند.
وی اظهار کرد:ذخیره مواد اولیه دارویی برای ما بسیار مهم است؛ در نشست امروز تولیدکنندگان مطرح کردند که ۵۰ درصد طلب دارویی بابت داروهای ارائه شده به دانشگاههای علوم پزشکی و وزارتخانه، پرداخت نشده و برای تامین مواد اولیه با مشکل مواجه هستند.
نماینده اصفهان در مجلس تاکید کرد:همچنین مقرر شد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارشی را در مورد برنامه وزارتخانه در رابطه با دسترسی عادلانه همه بیمه شدگان تامین اجتماعی از مراکز درمانی تملکی و خرید راهبردی خدمات به کمیسیون ارائه کند و همچنین برنامه وزارتخانه در مورد حمایت از صنعت داخلی دارو، اجرای کامل قانون حذف دفترچه در سال جاری، تسریع در پرداخت مطالبات دانشگاههای علوم پزشکی، شرکتهای پخش، صنعت دارو را مورد توجه قرار دهد و نشست مشترک بین سازمان برنامه و بودجه و وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار و وضعیت مطالبات دارویی مشخص و طی یک ماه آینده این گزارشات به کمیسیون ارائه شود.
به گزارش تسنیم، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین در نامهای به آیت الله رئیسی، رئیس جمهور خواستار اتخاذ اقدامات پیشگیرانه پیش از رخداد بحران دارویی، شدند.
ارسال نظر