|

دولت نمی‌تواند مطالبات حداکثری را پیگیری کند

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه دولت حداقلی نمی‌تواند و نخواهد توانست مطالبات حداکثری را پیگیری کند، گفت: امیدواریم همه نهادها به مشارکت حداکثری و رفتن پای صندوق‌ها متعهد باشند و سکان اداره کشور را به دولتی با رای اکثریت بسپارند.

سیاست

 

علی ربیعی روزسه شنبه در نشست خبری اظهار کرد: رویکرد مقام معظم رهبری در انتخابات باید سرمشق همه دستگاه‌ها و نهادهایی قرار بگیرد که در فرآیند انتخابات تاثیر دارند. رهبر معظم انقلاب مشارکت حداکثری را اولویت همه دست اندرکاران و ملت اعلام کردند و فرمودند در انتخاب اشخاص دخالتی نمی‌کنم در دوره‌های گذشته افراد قصد کاندیداتوری داشتند نظرم را می‌پرسیدند می‌گفتم نه مخالفم نه موافق اما در این دوره حتی این را هم نمی‌گویم.

وی با بیان اینکه موضع هوشمندانه و غیرقابل خدشه مقام معظم رهبری راه را برای هر گونه تحرکات شیطنت آمیز و سوء استفاده‌های داخلی بست، گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ بیش از هر دوره دیگر در حیات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ایران ضروری است چون دولت بدون پشتوانه مردمی و مشارکت بالا از آنچنان سرمایه اجتماعی برخوردار نخواهد بود تا بتواند در دوران کرونا و تحریم که فشارهای زیادی تحمیل شده است و مردمی که با مقاومت خود در حال تحمل این شرایط هستند را پاسخگو باشد.

سخنگوی دولت گفت: امروز کسب جایگاه جهانی، سرمایه بالای اجتماعی در ایران را طلب می‌کند که نیازمند مشارکت مردم در انتخابات پرشور است و در عرصه‌های بین‌الملل هم مستلزم دولت قوی هستیم که با مشارکتی بالا حاصل می‌شود و همگان باید به مشارکت حداکثری اهمیت قائل بوده و همه تلاش خود را برای آن به کار بگیریم.

 دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس‌جمهوری ادامه داد: قطعا رسانه ملی و همه رسانه هایی که به نحوی مستقیم و غیرمستقیم از بودجه عمومی استفاده می‌کنند، رفتاری منصفانه و با فرصت‌های برابر برای همه نامزدها خواهند داشت؛ هم فرصت‌های برابر به همه آنان باید داده شود و هم از اقدامات سلبی و تخریبی مستقیم و غیرمستقیم، اجتناب شود.

ربیعی ادامه داد: به رغم اینکه همواره تبلیغات بدخواهان و برخی مواضع در داخل بی‌اثر نشان دادن آرای مردم را القا کرده اند، اما شاهد بودیم که در این سال‌ها با رای قاطع مردم ایران در سال‌های ۹۲ و ۹۶ و تکیه بر دیدگاه مورد نظر اکثریت جامعه، چطور دولت توانست از تداوم روندی که در نتیجه فهم غلط از جهان، ایران را به سمت دام تعارض‌های صهیونیست ساخته، سوق می‌داد، جلوگیری کند، تله هایی که منجر به ضایع شدن حق و منافع مردم از اقتصاد جهان می‌شد و نیز ایران را در معرض تهدیدات بین‌المللی قرار داده بود.

 سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: با وجود به قدرت رسیدن ترامپ و حامیان صهیونیستی‌اش، امریکای قدرتمند بالاخره وادار به اعتراف به شکست در جنگ اقتصادی شد و بالاخره در همین روزها به سمت حضوری قدرتمند و عزتمند در معاهدات بین‌المللی حرکت می‌کند.

وی گفت: هر چند ترامپ دستاوردهای دولت‌های یازدهم و دوازدهم را دچار چالش کرد و خسارت بزرگی به ملت ایران وارد آمد، اما می‌خواهم بگویم که باز هم در دولت برخاسته از آرای مردم بود که ترامپ با آن همه قدرت شیطانی، به انزوای اخلاقی در جهان کشیده شد، و حتی در ایالات متحده امریکا دولتی با وعده بازگشت به برجام به روی کار آمد.

ربیعی اضافه کرد: اگر در این سال‌ها که ترامپ بود، دولتی ناشی از اکثریت جامعه ایران، در مسند قرار نگرفته بود؛ در این صورت فشارها به مراتب به مردم و کشور بیشتر می‌شد و اگر دولت، همراهی مردم را با خود نداشت، مقاومت سه ساله و پیروزمندانه را به‌دست نمی‌آورد، هرچند مردم در این دوره فشارهایی را نیز متحمل شدند و دولت، نقدها و نگرانی‌های آنان را نیز به جان خریداری کرد و برای حفظ مصالح و آرامش جامعه پاسخهای آنانی که سهم زیادی در نگرانی‌ها را داشتند نیز ندارد.

 دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه دولت حداقلی نمی‌تواند و نخواهد توانست مطالبات حداکثری را پیگیری کند، گفت: امیدواریم همه نهادها به مشارکت حداکثری و رفتن پای صندوق‌ها متعهد باشند تا سکان اداره کشور را به دولتی با رای اکثریت بسپارند.

ربیعی تصریح کرد: راه پیشرفت ما پاسداشتن صندوق‌ها رای است. حضور نیافتن نه علامتی به جناح خاص است بلکه علامتی برای نتوانستن در گرفتن حق ایران در فضای بین‌المللی است.

وجدان جهانی در برابر بربریت رخنه کرده در قرن ۲۱ بیدار شده است

سخنگوی دولت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به فلسطین گفت: این روزها در فلسطین، آسمان در بامداد سربی است و در شبها نارنجی است. این روزها شاهدیم که رژیم صهیونیستی بی‌توجه به ابتدایی‌ترین اصول و معاهدات و قطعنامه‌های جهانی به روشی مبتنی بر زور و ظالمانه، جنایات خود را علیه مردم مظلوم فلسطین بطور وقیحانه انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه بار دیگر مسئله فلسطین به پویش اخلاقی جهانی تبدیل شده است، گفت: ایرانیان از دیرباز با فرهنگ آزادی خواهانه و دفاع از حق مظلومان در کنار مردم فلسطین بوده‌اند و این روزها خصلت نژادپرستانه و آپارتاید رژیم صهیونیستی در تمام جهان مشهود شده است.

ربیعی افزود: امروز شاهدیم که صدای حمایت از عدالت و آزادی خواهی مردم فلسطین از پنج قاره جهان شنیده می‌شود. امروز که وجدان جهانی در برابر این بربریت رخنه کرده در قرن بیست و یکم بیدار شده، ما همچنان پشتیبانی از این دادخواهی جهانی در کنار مردم فلسطین ایستاده‌ایم و به احقاق حق این مردم تحت ستم مطابق قوانین و هنجارهای بین‌المللی اصرار داریم.

 وی با اشاره به فرا رسیدن روز اهدای عضو، گفت: مرگ مغزی یک درصد از مرگ‌ها را شامل می‌شود ولی اهدا فرصتی استثنایی برای افراد و خانواده‌هایی است که با تصمیمی سخت اما صحیح با اهدای اعضای عزیزانشان بتوانند صدقه جاری بیافرینند و به جای خاکسپاری با اهدای ۸ عضو حیاتی می‌توان جان ۸ عضو را نجات داد و با ۱۵۳ بافت و نسج می‌توان برخی افراد را از دام معلولیت رهاند.

سخنگوی دولت ادامه داد: اهدای عضو سنت حسنه‌ای است که از پشتوانه فتاوا هم برخوردار است و می‌تواند به افزایش عاطفه زیستی بین مردم کمک کند. با اهدای عضو زندگی اینگونه به پایان می‌رسد که "یکی بود و همیشه هست".

 

منبع: ایرنا
کدخبر: 173455

ارسال نظر

 

آخرین اخبار