|

گلایه دارم اما رای می‌دهم

امروز روز پاسداری از جمهوریت است، جمهوریت با مردم معنا پیدا می‌کند، مردم یعنی انتخابات و انتخابات یعنی صندوق رای. بنابراین امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ روز مهمی است، روز مردم و روز ایران. باید پای صندوق‌های رای حاضر شد و برای فردای ایران تصمیم گرفت.

سیاست

همه می‌دانیم که بدخواهان ایران می‌خواهند صف‌های انتخابات خلوت باشد، بنابراین اگر گله داریم و مشکلاتی وجود دارد، به جای خودش، اما امروز باید جمهوریت را پاس بداریم، گلایه ها را کنار بگذاریم و به پای صندوق‌های رای برویم چرا که امروز متعلق به ما است؛ روز سرنوشت ملت و کشور.

اینکه برخی از مردم گلایه ها و انتقادهایی دارند و در رای دادن مردد هستند، نادیده انگاشته نمی‌شود، اما امروز متعلق به مردم است که با رای خود می‌توانند تکلیف چند سال آینده کشور را روشن کنند. نباید اجازه دهیم گلایه باعث شود دشمنان به آرزوی خود در مورد ایران برسند.

از سوی دیگر رییس‌جمهوری برای اینکه بتواند برای حل مسایل داخلی و بین‌المللی، با قدرت و توان بیشتر کار و فعالیت کند، آرای مردم و حضور آنان بسیار تاثیرگذار است. بنابراین اینکه مردم در جمعیت پایینی پای صندوق‌های آراء باشند یا اینکه در جمعیت بالا شرکت کنند، بسیار مهم است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی چهارشنبه گذشته در سخنرانی تلویزیونی برای ملت ایران، انتخابات روز جمعه را رویدادی سرنوشت‌ساز و تأثیرگذار در همه مسائل عمده اقتصادی و غیر اقتصادی خواندند و به تلاش بی‌وقفه دشمنان برای کاهش مشارکت مردم، تضعیف ایران و سپس افزایش فشارها و دخالت‌های سیاسی و اقتصادی و تروریستی در ایران اشاره کردند.

ایشان گفتند: گله‌های مردم بویژه قشرهای محروم درباره رسیدگی نکردن به مشکلات معیشتی آنها بجاست، اما این مشکلات را باید با انتخاب فردی قوی، پرکار، قدرتمند و خستگی‌ناپذیر حل کرد و به فضل الهی روز جمعه مردم برخلاف خواست دشمنان، دوباره به ایران و جمهوری اسلامی آبرو می‌دهند و همه قشرها با سلیقه‌های متفاوت سیاسی به میدان می‌آیند و همچون تشییع حاج قاسم سلیمانی به انتخابات نگاهی فراتر از سلیقه های سیاسی خواهند داشت.

حضرت آیت الله خامنه ای در مورد اظهار تردید برخی از قشرهای ضعیف و محروم جامعه برای شرکت در انتخابات افزودند: این قشرها توقعات و گلایه‌های بجایی دارند که عمده آنها در مورد معیشت، مسکن و اشتغال است. مسوولان کشور باید واقعاً به این مسائل رسیدگی می‌کردند و انتظار این است که دولت آینده در رأس برنامه‌های خود به این مسائل رسیدگی کند.

ایشان همچنین اظهار داشتند: این افراد به علت گلایه‌های بجا، دست و دلشان به انتخابات نمی‌رود اما بحث اصلی این است که نرفتن پای صندوق رأی و قهر کردن با آن، مشکل را حل نمی‌کند. مشکل هنگامی حل خواهد شد که اولاً همه پای صندوق‌های رأی بروند و ثانیاً به فردی رأی بدهند که توانایی حل این مشکلات را داشته باشد.

از یاد نبریم میزان مشارکت مردم در انتخابات نشان دهنده میزان قدرت ملی یک کشور، پایه‌های مردمی یک نظام سیاسی و نشانه‌ ای از حساسیت برای تعیین سرنوشت است. امروز نباید ایران را تنها گذاشت و صحنه را خالی کرد.

محسن رضایی میرقائد، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، سیدابراهیم رییسی و عبدالناصر همتی چهار نامزد انتخابات ریاست جمهوری، امروز (جمعه) ۲۸ خرداد ماه در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برای کسب آرای مردمی در حال رقابت هستند.

منبع: ایرنا
کدخبر: 179859

ارسال نظر